Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi dileklerin icin cok teşekkür ederim canım kan testi verdim negatifti ve 1 gun sonra adet oldum dr klomene baslatti
Şeytan ensemde bekliyormuş meğer bunları yazarken iki tane silik testten sonra bir umut kan tahlili verdim senin gibi negatif cıktı meğer olabiliyormuş böyle şeyler arada çokta şeyy etmemek lazımmış ama halen adet olmadım 1 gun gecikmedeyim eli kulağındadır bizim zillinin yarın sabah tepemde biter hemen :)

Geç döllenmedir belki canım hemen umutsuzluğa kapılma. Çokta merak içerisine girersen stres yapacağına testi öne al bence beklemek daha sıkıcı çünkü insan üretiyor kafasında saçma sapan şeyler

Şu ana kadar gelen giden yok yarın ne olur bilemiyorum her an eylül bekleyişime geçebilirim kasıklarımda ara ara batma dışında pek bişey yok

Benim bata 5 gün var. Bugün normal testlerden yaptım kırmızı kartı yedim. muhtemelen ben de oralarda olacağım :)

Kızlar yardım edin ben ovulasyon testi yapıyorum ilk defa. en koyu gün 15.gun yani dündü yakaladım ama t c çizgisinden koyu degildi ona yakındı . 4 saat arayla test yaptım hep aynıydı gün boyunca. bugün 16. Gün siliklesti sizce yumurtlama gününü yakaladım mi 14. Gece ve 16. sabah temas oldu çift çizgiden önceki gece ve sonraki sabah testi gündüz yapıyorum 12 de yarın da devam etmeli miyim calismaya

Eklentiler

• 20170826_132013.webp
    9 KB · Görüntüleme: 33
  • 20170826_131855.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 20170826_113216.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 35
Canım koydugun test barız pozıtıf sılıklestıyse yumurta catlamıstır benımde ole oluyo pozıtıfı gordugum gunun ertesi gunu sılıklesıyo kasıgımda sızı oluyo catmayıda hıssedıyorum

Canım koydugun test barız pozıtıf sılıklestıyse yumurta catlamıstır benımde ole oluyo pozıtıfı gordugum gunun ertesi gunu sılıklesıyo kasıgımda sızı oluyo catmayıda hıssedıyorum
Koyu olduğu gün komple kaşık ağrım bel ağrım vardı aglayacaktim şiddetinden neredeyse korktu. dedim idrar yolu enfeksiyonu mu oldum sabah başladı öyle sonraki güne turp gibiydim çatladı herhalde ağrım oluyordu da o kadar olmuyordu birde testim 6. Dakikada ç ye yakın koyuluga anca gelebildi gozle bakinca onun kadar koyu degildi tereddutte kaldim sagok canim bu arada cok konustum

kız nevar aglıcak :)daha iyi iste ovulasyon testı yapmasan bıle kasıklar agrırsa anlasılıyo ben yapmadıgım zaman bıle anlıyorum sızlıyo resmen sen bırıkı gun daha degerlendırebılırsn sonra bıter zaten yumurtlama dönemin

KIZLAR selam, sizden bi yardım bişey istiyorum. Şöyle ki, 2 aydır 2 gün erken oluyorum Regl i mi bu yüzden tatilin son 2 günü regl ile geçti şok oldum. neyse.. haziran ve temmuz ayında erken oldum 2 gün.. bu ay da 13 ünde olmam lazımken 11 inde oldum 14 ünde bitti.Eşimde de bende de hiçbir sorun yok elhamdulillah. Dün yumurtladığımı hissettiğim bildiğin kasıklarım belim ayaklarım ağrıdı. 25 akşam yumurtladım 24 ünde ilişkiye girmiştik. Göğüslerim çok hassas,Halen bel ağrım sürmekte.acaba adetten sonra mı yumurtlamam oldu diyorum anlamadım ki bu kadar ağrı olmazdı Benin yumurtlama gümümde yardım edin nerde hata yapıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…