- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #2.321
Şeytan ensemde bekliyormuş meğer bunları yazarkenIyi dileklerin icin cok teşekkür ederim canım kan testi verdim negatifti ve 1 gun sonra adet oldum dr klomene baslatti
Geç döllenmedir belki canım hemen umutsuzluğa kapılma. Çokta merak içerisine girersen stres yapacağına testi öne al bence beklemek daha sıkıcı çünkü insan üretiyor kafasında saçma sapan şeylerInan hic bir belirti yok ne goguslerde hassasiyet ne belde kasikta agri. Hic biri yok. Sadece uyku 3 gundur gunduzleri uyuyorum. Adet gunum 3 gun gecti buna gore dusuk deger yarin aksam bir tahlil daha yaptiricam bide doktor gorsun bakalim. Cok umudum yok acikcasi. Kimisi adetten once ogrenmesine ragmen degerleri benimkine gore cok yuksek. 2 gunde bir ikiye katlamasi lazim. Benim ki daha cok yeni gibi duruyor. Ama adete gore cok da yeni degil
Kızlar müsadenizle burdan bir kaç arkadaşımıda yanıma alıp eylülde hamile kalmak isteyenler topiğine geçiyorumkimler geliyor benimle... Az önce düşman askeri taarruza geçti anavatan işgal altında bu aya yenildim
Kızlar müsadenizle burdan bir kaç arkadaşımıda yanıma alıp eylülde hamile kalmak isteyenler topiğine geçiyorumkimler geliyor benimle... Az önce düşman askeri taarruza geçti anavatan işgal altında bu aya yenildim
Erken gebelik testi yapabilirsin çoğunlukla çıkıyormuşBenim 4-5 gün falan var bat a ,ama kasıklarım ara ara ağrıyor ,erken mi olucam ne
bu erken gebelik testi normal gebelik testlerinden ayrı mı?Erken gebelik testi yapabilirsin çoğunlukla çıkıyormuş
Daha hassaslarmis diye biliyorum,ben de birkac gün sonra denemek istiyorumbu erken gebelik testi normal gebelik testlerinden ayrı mı?
bu erken gebelik testi normal gebelik testlerinden ayrı mı?
Canım koydugun test barız pozıtıf sılıklestıyse yumurta catlamıstır benımde ole oluyo pozıtıfı gordugum gunun ertesi gunu sılıklesıyo kasıgımda sızı oluyo catmayıda hıssedıyorumKızlar yardım edin ben ovulasyon testi yapıyorum ilk defa. en koyu gün 15.gun yani dündü yakaladım ama t c çizgisinden koyu degildi ona yakındı . 4 saat arayla test yaptım hep aynıydı gün boyunca. bugün 16. Gün siliklesti sizce yumurtlama gününü yakaladım mi 14. Gece ve 16. sabah temas oldu çift çizgiden önceki gece ve sonraki sabah testi gündüz yapıyorum 12 de yarın da devam etmeli miyim calismaya
Koyu olduğu gün komple kaşık ağrım bel ağrım vardı aglayacaktim şiddetinden neredeyse korktu. dedim idrar yolu enfeksiyonu mu oldum sabah başladı öyle sonraki güne turp gibiydim çatladı herhalde ağrım oluyordu da o kadar olmuyordu birde testim 6. Dakikada ç ye yakın koyuluga anca gelebildi gozle bakinca onun kadar koyu degildi tereddutte kaldim sagok canim bu arada cok konustumCanım koydugun test barız pozıtıf sılıklestıyse yumurta catlamıstır benımde ole oluyo pozıtıfı gordugum gunun ertesi gunu sılıklesıyo kasıgımda sızı oluyo catmayıda hıssedıyorum
kız nevar aglıcak :)daha iyi iste ovulasyon testı yapmasan bıle kasıklar agrırsa anlasılıyo ben yapmadıgım zaman bıle anlıyorum sızlıyo resmen sen bırıkı gun daha degerlendırebılırsn sonra bıter zaten yumurtlama döneminKoyu olduğu gün komple kaşık ağrım bel ağrım vardı aglayacaktim şiddetinden neredeyse korktu. dedim idrar yolu enfeksiyonu mu oldum sabah başladı öyle sonraki güne turp gibiydim çatladı herhalde ağrım oluyordu da o kadar olmuyordu birde testim 6. Dakikada ç ye yakın koyuluga anca gelebildi gozle bakinca onun kadar koyu degildi tereddutte kaldim sagok canim bu arada cok konustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?