- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.721
RABBİM ARATMASIN YILLARDIR BEKLEYEN BİRİ OLARAK DUAM BU SANA CANIMYani bu ay başladık çalışmaya bilmem ki olur mu olmaz mı canım...battan hemen sonra gün aşırı
RABBİM ARATMASIN YILLARDIR BEKLEYEN BİRİ OLARAK DUAM BU SANA CANIM
HAYIRLISI VE SAĞLIKLA NASİP ETSİN RABBİM İNŞALLAH
ALLAH RAZI OLSUN HORMONLAR TAVAN SANIRIM BENİM GÖZLER DOLUYOR ÇARŞAMBA TEST GÜNÜM AŞILAMA İÇİN BU AY NASİP OLDU OLDU OLMADI İSE EYLÜLDE TEKRAR AŞILAMA EN GEÇ KASIMDA TÜP BEBEK ALLAH HAKKIMIZDA NE HAYIRLISI İSE ONU NASİP ETSİNAh canım benim Allâh razı olsun senden seni de Allâh tez zamanda sevindirpgm kucağını doldursun evini neşelendir sim birtanem benim.
Ah canım benim kıyamam sana yaa Allâh hakkında hayırlısını nasip etsin.ALLAH RAZI OLSUN HORMONLAR TAVAN SANIRIM BENİM GÖZLER DOLUYOR ÇARŞAMBA TEST GÜNÜM AŞILAMA İÇİN BU AY NASİP OLDU OLDU OLMADI İSE EYLÜLDE TEKRAR AŞILAMA EN GEÇ KASIMDA TÜP BEBEK ALLAH HAKKIMIZDA NE HAYIRLISI İSE ONU NASİP ETSİN
Yok canım geçmedi ya çok kötüyüm daha ön gün var ama çok kötüyüm ya bayılacak gibiyim sol tarafım karın ve karın alt tarafı taş gibi sağ tarafa göre karnım balon gibi sisadetin geciktimi kuzum yoksa reglmi olcan sicak basmasi fln olmadi bi acile git canim baska bsey olmasin allah korusun
hiç böyle belirti de duymadım sen dr a git bence baktır hemen.Yok canım geçmedi ya çok kötüyüm daha ön gün var ama çok kötüyüm ya bayılacak gibiyim sol tarafım karın ve karın alt tarafı taş gibi sağ tarafa göre karnım balon gibi sis
Dun adet olmam lazimdi olnadim ayagima bazen koluma agti giriyo anlamadim ya adet gunu test pozitf cikmis olabilir mi
Kan testi vercem ilki belluydi ikincisu yok gibi bisey anlamadim ya ins vardir saglikli bi bebek hala adet olmadimhiç bilmiyom bn ): bugğn de adam uyuyakaldı
Benimde bat bugun sabah test yaptim negatif cikti galiba umidi kesmeliyim bu ayKizlar bugyn baska test yaptim onda cikmadi anlamadim digerinde cikmisti adet gunu yapilan rest test pozitif cikar mu
Cnm dur daha olmamissin inş olmasında yarında olmassan kanda baktir benim bata üç gün var ama adet her an olucam gibi hafif kaşık agrim var 5 gündür dunde istifar ettim ama piskolojisi diye dusunuyom rabbim kucaklarimizi boş bırakmasınBenimde bat bugun sabah test yaptim negatif cikti galiba umidi kesmeliyim bu ay
Benimde sancim var cnm yururken ozellikle kasiklarimda daha cok hissediyorum hasta olcak gibi hissediyorum.Cnm dur daha olmamissin inş olmasında yarında olmassan kanda baktir benim bata üç gün var ama adet her an olucam gibi hafif kaşık agrim var 5 gündür dunde istifar ettim ama piskolojisi diye dusunuyom rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın
Ben üç gün önce minibüse bindim araba sallandikca sağ kasigima batmalar oldu aglicktim nerdeyse ağrıdan ilk defa böyle oldum inş bunlar bebiş belirtisidir sen sabah ilk idrarinla mi yaptın testBenimde sancim var cnm yururken ozellikle kasiklarimda daha cok hissediyorum hasta olcak gibi hissediyorum.
Evet cnm sabah yaptim.olsaydi cikardi artk diye dusunjyorum kismet bakalim ...Ben üç gün önce minibüse bindim araba sallandikca sağ kasigima batmalar oldu aglicktim nerdeyse ağrıdan ilk defa böyle oldum inş bunlar bebiş belirtisidir sen sabah ilk idrarinla mi yaptın test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?