- 15 Ekim 2012
- 737
- 261
- 323
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.801
Ben hamileyim polibim de var ama dusuk riski diye hap kullaniyorum aldir oyle jal.tam.aldircaktim bu ay hamile kaldim.terslik iste insallah kucahima alirim yavrumu
Evet sirf polip var diye ... Kanamam falan yok cok sukur...Canım hiç endişelenme polip olup doğum yapanlar var. Sırf polip nedeniyle mi düşük riskin varmış; doktor bu konuda bilgi verdi mi? Birşey deyince insan tedirgin oluyor haliyle anlıyorum seni. Bende de durum aynı; bak sen polip ile hamile kalmışsın, ben de polip var hamile kalamam die endişeliyim. Bu ay da kalamazsam ben de aldırıcam polipi.
Canım merhaba sende akımtı filan oldu mu beyaz
Ne kadarlıkjdm mide bulantım başladı peki?Oldu ama cok degil...belirtileri soruyosan mide bulantisi sik idrara cikma kasikta batma
Ne kadarlıkjdm mide bulantım başladı peki?
Benim de ilk defa bugün sabah mide bulantısıwja uyandım...Ben adetw ucgun kala ogrendim hamile oldugumu... Son 1 hafta zaten tuvalete cok sık gidiyodum .. Kasikta agrilar vardi adet agrisi gibi son olarakta adete 4 gun kala yemek yiyodum midem bulandi ertesi gun idrar testi pozitif cikti kannverdim kandada cikti...
Ama bat 7gun varBenim de ilk defa bugün sabah mide bulantısıwja uyandım...
Benim de ilk defa bugün sabah mide bulantısıwja uyandım...
Yok zaten yapmadım canım bende ilk bebeğined 4gün kala öğrenmiştimBen 7 gun kala daha hic belirtim yoktu test yaptim.negatifti bence adetinix gecmeden yapmayin test ..
Yani 3gün sonra tekrar yaptığınızda pozitif mi çıktı test ne güzelBen 7 gun kala daha hic belirtim yoktu test yaptim.negatifti bence adetinix gecmeden yapmayin test ..
Günaydın canım kan testi vermeye henüz ccesaretim yok olumsuz alınca yıkılıyorum zor toplanıyorum. Aslında beni bu kadar erken alarma geçiren annem sürekli test alıp duruyo bana henüz adetim biteli 1 hafta olmuşken testler alıp getiriyo bana sanırım psikolojim bozuldu benimde :)))günaydın kızlar. hadi cnm o zmn kan testi ver hemen. inş hamilesindir.
bnmde bugün ateşim düşmüş yumurtlıcam heralde
Yani 3gün sonra tekrar yaptığınızda pozitif mi çıktı test ne güzel
Aynen canım daha 7gün varEvet canim insallah rabbim.sanada nasip eder saglikla hayirla adete yakin yap yapacaksan testi :)
Ya hamile kalsak dert kalmazsak dert. Ben çatlatma iğnesi vuruldum şimdi hamile kalsam düşük olur die mi korkucam offf. Ne sıkıntılı. Bua y kalmazsam hemen aldırayım polipi madem. Ama polipin buunduğu yer ve boyu da önemlidir bence. Sen içini ferah tut. Bana iğneyi profesör verdi, kesin düşük olacak olsa önce polipi aldır derdi öyle düşün.Ben 7 gun kala daha hic belirtim yoktu test yaptim.negatifti bence adetinix gecmeden yapmayin test ..
Ya hamile kalsak dert kalmazsak dert. Ben çatlatma iğnesi vuruldum şimdi hamile kalsam düşük olur die mi korkucam offf. Ne sıkıntılı. Bua y kalmazsam hemen aldırayım polipi madem. Ama polipin buunduğu yer ve boyu da önemlidir bence. Sen içini ferah tut. Bana iğneyi profesör verdi, kesin düşük olacak olsa önce polipi aldır derdi öyle düşün.
sen çatlatma iğnesi ile mi hamile kaldın doğal yolla mı? Bana doktor hamile kalmanı engelliyor da olabilir demişti. Ama sen hamilesin. demek ki genel geçer bi doğru değil bu: Polipi olan hamile kalamaz die birşey yok.Haklisin canim...
sen çatlatma iğnesi ile mi hamile kaldın doğal yolla mı? Bana doktor hamile kalmanı engelliyor da olabilir demişti. Ama sen hamilesin. demek ki genel geçer bi doğru değil bu: Polipi olan hamile kalamaz die birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?