• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BAYANLAR slm hepinize bizde bu ay calışmalara baslayacagz alahın izniyle korunmayı bırakacagız
adetim bitti bugun baslayacagz bu hafta
yumurtlama günümü hesapladım oto.hes cıdan siz yumurtlama döneminzide bir hafta boyunca her gün mü gün asırımı denedinz

adet bittiğinde başladık hergün devam :KK48:

slm sizle aynı zaman diliminde ara vermişiz benimde 7 yasında bir kızım var bu ay korunmayı bıraktık
baslayacagz calısmalara insalh en kısa zamanda sizinde olur
bizimde
saglıklı hayırlı bir evlat daha nasip etsin yüce rabbim herkeze

amin canım inşallahh normalmydi doğumun canım

Kızlar ben bişey yaptım doğru olmadığını biliyorum ama karbonat testini yaptım ablam yapmıştı doğru çıkmıştı teste gore hagmisim ama tabiki guvenmiyorum

Canim yaa uzun ara verince de gecikiyor diyolar. İnş bu ay meleğin seninledir cnm belirti hissediyomusunn

hiçbir belirti hissetmiyorum kendimde aslında bıraktğım gibi gebe kalsa idim 3-4 yaşında evladım olurdu. nasip olmayınca olmuyor işte

BAYANLAR slm hepinize bizde bu ay calışmalara baslayacagz alahın izniyle korunmayı bırakacagız
adetim bitti bugun baslayacagz bu hafta
yumurtlama günümü hesapladım oto.hes cıdan siz yumurtlama döneminzide bir hafta boyunca her gün mü gün asırımı denedinz

hayırlı olsun inşallah rabbim hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin arkadaşım bende ikinci evladımı istiyorum. ben her şekilde denedim üst üste birgün dolu birgün boş nasip olmadı ama önerilen birgün dolu birgün boş

Kızlar bu ay batmam çok oluyor soğan kürü uygulamıştım ve bir kistim vardı çok önemli olmasada. Sizce onu yok ettiği için mi bu batmalar :( kisle aynı yönde oluyor. Ama inşallah bebiştir ya :KK200:

kızlar birşey sorucam
ben dün yumurtlama testi yapmıştım ya
ikinci çizgi silik gibiydi ama bugün yaptım yine şimdi o dahada silik :KK57:

ne anlama gelir bu

Back
X