- Konu Sahibi GAMZEREN0508
-
Adet belirtiside olabilir belirtiler çok benzer adet gelmezse test yaparsınKızlar borsey sormak ıstyorum adrtıme 4 gun var kasık bel ve goguslerım şiş ve bugun beyaz akıntım var hamılelık olabılır mı
Afetıme 9 gun varken kan yesyı yaptırdım 0.38 cıkmıstı gecen aylatda bole gogus ve kasık agrım olmazdıAdet belirtiside olabilir belirtiler çok benzer adet gelmezse test yaparsın
Biraz erken olmus kanda bile cok erken sonuc veremeyebilir.Eger hamilelik varsa bi hafta icinde deger yukselicektir belirtilerin fazlalasir bi haft sonra evde test yap canimAfetıme 9 gun varken kan yesyı yaptırdım 0.38 cıkmıstı gecen aylatda bole gogus ve kasık agrım olmazdı
Afetıme 9 gun varken kan yesyı yaptırdım 0.38 cıkmıstı gecen aylatda bole gogus ve kasık agrım olmazdı
Canım hazir hisetsende hisetmesende hadi korunmayi birakalim deyince hamile kalinmiyormus bende bunu anladim o nedenle ertelememk lazim doktor kontrolun olduysa sorun yoksa sende bekleyenlerdensin insallah bu aya guzel gelismeler olurkızlar selam
biz dün başladık çalışmalara :))
geçen ay ella içmiştim kendimi hazır hissetmediğimi düşündüm aynı zamanda agır antibiyotikler almam gerekiyordu ama baktım ki aslında kendi kendime kuruntu ediyorum
dr kontrolünde alıyorum şuan ilaçları ve gebeliğe engel değil dedi
hayırlısı olsun inşallah
ben de açıkçası test için sabredemeyenlerdenim eminin adetime beş gün kaladan başlicam testlere. dayanamicam :)
herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Canım hazir hisetsende hisetmesende hadi korunmayi birakalim deyince hamile kalinmiyormus bende bunu anladim o nedenle ertelememk lazim doktor kontrolun olduysa sorun yoksa sende bekleyenlerdensin insallah bu aya guzel gelismeler olur
aaa bazen oluyomus bende gecen aylarda gec adey olunca ıkı kere yaptırdım bırınde 0.03 bırınde 0.05 cıkmıstı olk defa bolr yuksek cıktj 0.38 dıye doktor gecınce bır daha tekrarla dedıcanım kan testi için dahi erken daha..birkaç gün sonra kan testini yeniden yaptır istersen
hoş benim ilk gebelğimde kan testinde çıkmadığında dr farlutal verdi adet olayım diye ilacı içtim ve adet görmedim idrar testi yaptım negatif aynı gün kan testi yaptım kanda çıktı hamileymişim meğer
Amınn cumlemızehaklısın canım inşallah olur
kim istiyor diliyorsa Rabbim ona sağlıklı bir evlat nasip etsin
Çok teşekkür ederim canımCanm ben tam 8 ay ugrastim sogan suyu hayit tohumu maydonoz.. bunlari ara ara 1 2 gun ancak icebildim ama umudumu hic kaybetmedim hayit tohumu adet düzensizliği için de iyi geldigini duymuştum.. Rabbim hayirlisini nasip etsin hayırlı değilse de hayra cevirip öyle nasip eylesin inşallah.. beklemek cok zor..
Folik asit belki sana yeter ama bebek fazlasiyla yararlanacagi icin gunluk alimdan cok takviyeye gerek var bebek sinir sistemi gelisimi ve özurleri onlemek icin kullaniliyor birde kan değerleri dusuk olan kisilerin gunluk belli mg takviye almasi gerekiyor besin yetersiz kalabilir hamile oldugun zaman depolardan yararlaniyor bebek alip kullanman daha garanti ben folidoce kullaniyorm +b12 de var doktor yazmisti ama bunu devlet odemiyorkızlar ben daha kendime doktor ayarlamadım sonuçta karar verdik bebişe bir gidip gözükmem lazım beslenmede önemli sonuçta onunla ilgili yaptığınız yada doktor önerdiği bir şey oldumu
Folik asidi hap kulllanmadan yediklerimizden almak yeter mi acaba
Folik asit belki sana yeter ama bebek fazlasiyla yararlanacagi icin gunluk alimdan cok takviyeye gerek var bebek sinir sistemi gelisimi ve özurleri onlemek icin kullaniliyor birde kan değerleri dusuk olan kisilerin gunluk belli mg takviye almasi gerekiyor besin yetersiz kalabilir hamile oldugun zaman depolardan yararlaniyor bebek alip kullanman daha garanti ben folidoce kullaniyorm +b12 de var doktor yazmisti ama bunu devlet odemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?