- 9 Ağustos 2008
- 111
- 81
- 298
- Konu Sahibi cancangunes
31 ağustosta öğrendim yazın son günü süpriz yaptım bebeğim çok şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben henüz dün öğrendim hamile olduğumu evde iki adet test yaptım ikiside çift çizgi çıktı.Cumartesi doktoruma gidicez bu durumda benim gebeliğim kaç haftalıktır tahminlerinizi bekliyorum son adet tarihim başlangıcı 1 Ağustos.Birde Allah nasip ederse doğum kaç Mayıs gibi gerçekleşir?Ya evet benimde öyle ama eşimin işleri biraz yoğun ondan bugün gidemedik en kısa zamanda gidicez çünki benim sol kasıgımda çok agrı oluyo bide akıntım var korkuyorum bi tane 4 aylık düşügüm var ondan
Öncelikle hayırlı olsun tahminen 4 5 haftalık vardır ama testte ve ultrason da belli olur tabi bende mayıs gibi doğum olucak inşallah hayırlısıyla alırız kulağımıza bebisimiziBen henüz dün öğrendim hamile olduğumu evde iki adet test yaptım ikiside çift çizgi çıktı.Cumartesi doktoruma gidicez bu durumda benim gebeliğim kaç haftalıktır tahminlerinizi bekliyorum son adet tarihim başlangıcı 1 Ağustos.Birde Allah nasip ederse doğum kaç Mayıs gibi gerçekleşir?
Bugn kan vernce anlarm katlanmis mi katlanmamis mi . Ya bitmio bacim kimyasal olur mu kese olusur mu kalbi atar mi pufff. Stres hep( canım gonlunu ferah tut
Cnm doktora gidince son adet tarhnden itibaren alack haftaniBen henüz dün öğrendim hamile olduğumu evde iki adet test yaptım ikiside çift çizgi çıktı.Cumartesi doktoruma gidicez bu durumda benim gebeliğim kaç haftalıktır tahminlerinizi bekliyorum son adet tarihim başlangıcı 1 Ağustos.Birde Allah nasip ederse doğum kaç Mayıs gibi gerçekleşir?
hmm o zaman doktorun hesabına göre 5. haftanın içinde olucam değilmi? 1 Ağustos regl başlangıcına göre.Cnm doktora gidince son adet tarhnden itibaren alack haftani
Amin canım benim inşalla sağlıkla gelir bebişlerimiz tarihlerimiz çok yakın olucak inşallahÖncelikle hayırlı olsun tahminen 4 5 haftalık vardır ama testte ve ultrason da belli olur tabi bende mayıs gibi doğum olucak inşallah hayırlısıyla alırız kulağımıza bebisimizi
Bende bu durumu sık sık yaşıyorum ve kendimi suçluyorum artık Nasıl uyuduğumu bilmiyorum demek ki yanlış şekilde yatıyorum bebeğim rahatsız oluyor diye filan düşünmeye başladımkızlar ya size bırsey soracagım sızınde oluyodur sanırım.... ben hamıle kaldıgımdan berı ara ara her sabah uyandıgımda göbek kısmımda bi acıma gerılme oluyo..... sankı göbeğim sıkıp gevşetıyorum yanı kelımelere bıle dökemıyorum...:))
yaşayan var mı bunu aranızda?
senın ne oluyor meselabı anlatır mısın?Bende bu durumu sık sık yaşıyorum ve kendimi suçluyorum artık Nasıl uyuduğumu bilmiyorum demek ki yanlış şekilde yatıyorum bebeğim rahatsız oluyor diye filan düşünmeye başladım![]()
Uyandığımda karnımın içinde acı hissediyorum yüzüstü yatmadıgımı biliyorum ama yine yan yatış pozisyonlarında bir yanlışlık oldugunu düşünüyorum zaten deli yatan bir insandım bu durum daha da zorlaştırdı hayatımı.Şükür yinede.senın ne oluyor meselabı anlatır mısın?
Uyandığımda karnımın içinde acı hissediyorum yüzüstü yatmadıgımı biliyorum ama yine yan yatış pozisyonlarında bir yanlışlık oldugunu düşünüyorum zaten deli yatan bir insandım bu durum daha da zorlaştırdı hayatımı.Şükür yinede.senın ne oluyor meselabı anlatır mısın?