• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda başladım ❤️❤️‍🩹🤲

Ay hiç gerilme harika bir doktor gerçekten. Evet şuan sayesinde ikizlere hamileyim tek denemede
Yaa çok güzel. Hiç konuşamıyorum muayeneden sonra göremiyorum bile unutuyor sürekli doğal olarak aynı şeyleri konuşuyoruz.asilamaya cumartesi kadar verdi 225 gonal f başladım bugün 3.gun.carsamba tekrar gideceğim kaçıncı gün opu yapıldı size

Yaa çok güzel. Hiç konuşamıyorum muayeneden sonra göremiyorum bile unutuyor sürekli doğal olarak aynı şeyleri konuşuyoruz.asilamaya cumartesi kadar verdi 225 gonal f başladım bugün 3.gun.carsamba tekrar gideceğim kaçıncı gün opu yapıldı size
Benim çok karmaşık oldu ya. 2. Aşılama için gonal-f 75 ml kullanırken bi anda yumurtalar güzel büyüdü hoca da dedi ki bunları harcamayalım aşılama da tutması zor zaten gel tüp bebek yapalım dedi tamam dedim bi anda oldu yani herşey. Evet 2 embriyo transfer edildi bana 3.gün embriyosu taze transfer yapılmıştı

AA ne güzel olmuş benim aşılamada 19 mm tek yumurta vardı pkos olmama rağmen.raporsuz yaptınız ozaman ne kadar ödediniz peki

Bugün Şişli Memorial’da tüp bebek tedavime başladım 🌸 İlk Gonal-F iğnemi yaptım. Doktorum Yücel Bey yıllık izinde, 25’inde gelecekmiş; bu süreçte bana Sevinç Hanım bakacak. Heyecanlıyım ama umutluyum 🤍✨
Her şeyin yolunda gitmesini diliyorum, dualarınızı bekliyorum 🙏💖
İlaçlar hariç ücret nedir canım ??? Problem ne idi bir de sizde . Şimdiden teşekkürler

Back
X