Ağustosta yep yeni umutlar...bol gebeler

Ağustos topigi açilmiş haberim haberim olmamiş.nayir nolamaz.canim beni de ekleyin.bat 3 ağustos...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese selam kızlarrrr benim de bat 13 ağustos zaten şuan hastayım 4.günüm henüz bitmedi yani.Bu cuma günü hsg randevum her an dua ediyorum tüplerim açık çıksın diye.16 ay oldu her ay başka türlü bir ümit doldu içime.Bu ay ki tesellim de hsg. Dilerim çok acı çekmem uygulama sırasında.İyi haberler de alırsam stresim yarıya düşecek

Ben yaptirdim evet canin yaniyor ama mesela ben 3.ay hamile.kaldim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Görünce biraz üzüldüm bu ayda olmadı diye ama daha yeni bıraktım sayılır ilacı, üstelik 38yaşındayım bunları düşününce rahatlamalıyım azıcık neyse kilo vermek için 1.ayım daha olmuş oldu

Slm arkadaslar ben kk de yeniyim benim umudum EYLULE İNS. Agustosta asilama olcam... İns. Hayirli saglikli sekilde kavusurum bebisime

Ilac kullanim orani ve yas etkiler tabii rahat ol

Bugün hsg tantanasını atlattım çok şükür iki tüpüm de temiz çıktı tıkanıklık yokmuş her şey yolundaymış artık stres mıtres bi süre uğramayacak bana

bir senedir tedavi görüyorum ama olmuyo denemedim yöntem kalmadı hayıt hapı kullandım hastalandım bu ayda devam edice

Selam canlarimmm bizim bu ayda olmadi yine kirmizilar geldi agustos bizim yil donumumuz ins bu ay kalirim hediye olur bize esime supriz yaparim duaa edin bana benimde dualarim sizinle

" aşk-ı sehadet "

Selam canlarimmm bizim bu ayda olmadi yine kirmizilar geldi agustos bizim yil donumumuz ins bu ay kalirim hediye olur bize esime supriz yaparim duaa edin bana benimde dualarim sizinle

" aşk-ı sehadet "

Insallah kuzumm insallah Allah gonlundekini hakkinda hayirli etsin

Benide ekle canım son batım 18 agustos inş
Rabbim bu mubarek gunlerin hurmetine herkese hayırlı evlatlar versin

Benim birkaç güne regli olmam lazım.hamile olduğumuda umut etmiyorum hiç regli olucam diye hissediyorum. Sanırım ağustos benim içinde umut olacak.hayırlısı bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu perşembe regl olmam lazım, bekliyorum... Hem korkuyorum hem istiyorum herkes benim gibi mi bilmiyorum bu bekleyiş...

Şimdiden hayırlısı olsun kızlar.benim zamanim var yeni 32 haftalık ölü doğum yaptım.normal doğum.ilk adetimi oldum.henüz 45 gün oldu dogum yapalı..dr gidicem kontrole.bakalim nasıl bir plan yapıcaz.en az 3 ay dinllenme dese eylül gibi başlarım bende.allah sağlıklısını duranını hayırlısını nasip etsin hepimize

çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın bende 18 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştım allah kimseye yaşatmasın
acını tazelemek gibi olmazsa sebebi neydi?

Amin canım sana çok geçmiş olsun allah hepimize sabır versin.bizde kan uyuşmazlığı var eşimle aramizda.ilk bebeği etkilemiyor ama ikinci üçuncü gebelikleri etkilebiliyor,bizimde bebeğimiz etkilendi.kansizlık anemi oldu.kan nakli yapıldi anne karninda ama malesef prensimi kurtaramadık.yiyecek ekmegi yokmüş bu dünyaa.ablasi var 11,5 yaşında allah kızımi bize bağışlasın.kardeşi olsun çok istiyor.bakalım hayırlısı 3. Adetimi olayım çalışmalara devam dr kontrolünde.sağlıklı gebelikler herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…