- Konu Sahibi gocuksuzzeskimoo
Temmuz da ağva ya gitmek istiyoruz. Ev kiralamak yada pansiyonda kalmak istiyoruz. Ağva ya ilk defa gidicem. Nasıl bir yerdir önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliorum. Şimdiden teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba durusuuuu,
Ağva bölgesinde size önerebileceğimiz iki tesisimiz mevcuttur. Bunlar: Kurfal Otel ve Tranquilla Nehir Evi'dir.
Gitmek istediğiniz tarihlerde otellerin fiyat bilgileri aşağıda belirtilmiştir. Hafta sonu ve hafta içi olarak fiyatlar değişmektedir.
Otel isimlerine tıklayarak tesisler hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
http://www.turon9.com//otel/kurfal_otel.html
Tranquilla Nehir Evi
Hafta İçi Standart Oda İki Kişilik Odada (Kişi Başı) Yarım Pansiyon Fiyatı: 140,00 TL yerine 126,00 TL
Hafta Sonu Standart Oda İki Kişilik Odada (Kişi Başı) Yarım Pansiyon Fiyatı: 175,56 TL yerine 158,00 TL
Merhaba,Tranquilla Nehir Evi'yle görüştüm. Hafta içi standart oda fiyatlarının 220TL haftasonu standart oda fiyatlarının 250TL olarak söyledirler.
Burada verilmiş olan bilgiyi kendilerine ilettiğimde hiçbir tur şirketi vb. ile çalışmadıklarını ,bu şekilde başka arayanlarında olduğunu ama sadece kendilerinin vermiş olduğu fiyatların geçerli olduğunu belirttiler.
Sizlerle de paylaşmak istedim.
sevgilerle...
kişi başımı 220 dediler yoksa 2 kişilik fiyatımı :26:
Merhaba,Tranquilla Nehir Evi'yle görüştüm. Hafta içi standart oda fiyatlarının 220TL haftasonu standart oda fiyatlarının 250TL olarak söyledirler.
Burada verilmiş olan bilgiyi kendilerine ilettiğimde hiçbir tur şirketi vb. ile çalışmadıklarını ,bu şekilde başka arayanlarında olduğunu ama sadece kendilerinin vermiş olduğu fiyatların geçerli olduğunu belirttiler.
Sizlerle de paylaşmak istedim.
sevgilerle...
Merhabalar red_wine,
Öncelikle cevabımızın gecikmesinin sebebi Tranquilla Nehir Evi yetkililerine ulaşamamızdır ancak kendileriyle bugün görüşebildik. Tranquilla Nehir Evi yetkililerinin bize söyledikleri şu şekildedir: "Hiçbir tur şirketiyle çalışmıyoruz diye bir ifade kullanmadık çünkü bildiğiniz gibi sizinle de (yani Tur on9) başka tur şirketleriyle de çalışmaktayız."
Ayrıca yukarıda size verilen fiyatları ilettik kendilerine, böyle bir fiyat vermişsiniz "Hafta içi standart oda fiyatlarının 220TL haftasonu standart oda fiyatlarının 250TL olarak söyledirler" dediğimizde ilettikleri cevap şu şekildedir: "Belirttiğiniz fiyatları vermiş olma imkanımız yoktur Hafta sonu diye belirtilen fiyat (250 TL) hafta içi iki katlı olan odalarımızın başlangıç fiyatlarıdır." dediler.
Sizden ricamız Tranquilla Nehir Evi'nden kiminle görüştüğünüzü belirtebilir misiniz çünkü size verilen bilgiler tamamıyla yanlıştır.
Saygılarımızla
TUR ON9 Ailesi
TUR ON9 MERKEZ OFİS
Adres: Söğütlüçeşme Cad. Siftah Sok. No:15/A Kat:1 Kadıköy / İSTANBUL
Tel: 0216 550 19 19 Faks: 0216 550 20 05 Mobil Santral: 0532 111 19 19