ben de yolun cok basindayim, senden 6 ay gerideyim ama okuduklarim, egitimde dinlediklerim vs bildiklerim sunlar;
*BLW yap gec:) pureyle ezip verme, sen yedirme. cocugun eline tutuştur o kendi götürsün ağzina, kendi yesin. baslarda rezilligini cekersin ama sonradan yemek diye pesinde kosmazsin, ucak yapmazsin o kendi yemegini kendi yer
*3 gün kuralini soylemislerdir. birseyi 3 gün üstüste ver, sorun yoksa ne ala. kabak verdin mesela, 3 gün yedi, havuc verdin 3 gün yedi, yumurta verdin 3 gün yedi. heh o zaman hosgeldin mücver kardes:)
*tatli seyleri olabildigi kadar geçe bırak.
meyveyi gec kesfetsin mesela, önce brokoliyi yesin sonra havucu:) sekerli muhallebi falan hic verip de alıştirma bosu bosuna. yarari da yok zaten
*alerji yapma ihtimali yuksek birseyi verecekken hastane gününde ver

mesela ben findikla tanistiracagim zaman bunu muayane icin gittigim bir günde yapmayi dusunuyorum. hastanedeyken vereyim, bekleyeyim. bir alerjik reaksiyon olursa dogru acile:) yoksa muayaneye girelim, muayane bitince hastane kafesine bir tost falan yiyip oyalanayim. hersey yolundaysa alerjik reaksiyon yoksa evime gideyim

planim bu yönde.