Agzi bozuk koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Berilini

💪🍀😍💙😘🙅🙆
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
915
2.578
113
38
Hanımlar merhaba ben 12yillik evliyim eşim çok ağzı bozuk sevgiliyken böyle değildi zaten benmde yaşım küçüktü aptallık işte. Onun yanında çocukta yetiştirmek istmyorum. Bende ailede böle yetismedim bı turlu alisamiyorum alışmakta istemiyorum... Derdimi anlattım şuanda elimden bişi gelmiyor siz olsanız ne yapardiniz

Onun yanında onun gibi konuşun. Kesin rahatsız olacaktır :)

Öyle olmadığınızı tahmin ediyorum, yoksa rahatsız olmazdınız. Ama bazen aynısını yapmak gerek ki karşı taraf anlasın, ne kadar rahatsız edici bir üslupu olduğunu.

14 yaşında mı evlendiniz , yok artık !

Çok laubali olmamaya çalış.

12 yıldır nasıl idare ettiniz

Evde küfür kavanozumuz var, salak gibi kelimelerde dahil kelime başı söyleyenden 1 euro alıyorum. Evde herkes kavga bile ederken çok terbiyeli hatta eşimin haftasonu maç saatlerinde bile kullanırız + futbol arkadaşları da dikkat ediyor maç izlerken ağzından ne çıktığına

Bacım 12 yıl olmuş yeni mi aklına geldi rahatsz oluyosun dövmüyosa aldatmıyorsa devam napıcan başka

e yeni evli değilsiniz ki 12 yıl olmuş yeni mi fark ettiniz bu durumdan hoşlanmadığınızı? durumunuzu ayarlayıp ayrılın mutsuzsanız.daha gençsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…