Yapamıyorum ben öle degilimOnun yanında onun gibi konuşun. Kesin rahatsız olacaktır :)
14 yaşında mı evlendiniz , yok artık !Hanımlar merhaba ben 12yillik evliyim eşim çok ağzı bozuk sevgiliyken böyle değildi zaten benmde yaşım küçüktü aptallık işte. Onun yanında çocukta yetiştirmek istmyorum. Bende ailede böle yetismedim bı turlu alisamiyorum alışmakta istemiyorum... Derdimi anlattım şuanda elimden bişi gelmiyor siz olsanız ne yapardiniz
17yasindaydim ama gözüm acilmamisti bilinçli değildim yani anlayamadım ne yasicagimi bu durumdan rahatsız olucagimi.14 yaşında mı evlendiniz , yok artık !
Ben 30 yaşındayım o benden beş yaş büyük bu kuzenimin hesabiYaşınız 26 değil mi yani?
Eşiniz kaç yaşında ki?
İşte ne dersiniz hep bir şans elalem ne der1 yıl değil 12 yıl. Bu kadar zaman nasıl sabrettiniz?
yalnız başkasının hesabından konu açmak yasakBen 30 yaşındayım o benden beş yaş büyük bu kuzenimin hesabi
O kullanmıyor oyuzden ben kullaniyorumyalnız başkasının hesabından konu açmak yasakMune
ayrıca madem öyle rest çek ağzını düzeltmezsen evden giderim de
olabilir genede yasakO kullanmıyor oyuzden ben kullaniyorum
Çok laubali olmamaya çalış.Hanımlar merhaba ben 12yillik evliyim eşim çok ağzı bozuk sevgiliyken böyle değildi zaten benmde yaşım küçüktü aptallık işte. Onun yanında çocukta yetiştirmek istmyorum. Bende ailede böle yetismedim bı turlu alisamiyorum alışmakta istemiyorum... Derdimi anlattım şuanda elimden bişi gelmiyor siz olsanız ne yapardiniz
Hemen şikayete ne gerek var?yalnız başkasının hesabından konu açmak yasakMune
ayrıca madem öyle rest çek ağzını düzeltmezsen evden giderim de
12 yıldır nasıl idare ettinizHanımlar merhaba ben 12yillik evliyim eşim çok ağzı bozuk sevgiliyken böyle değildi zaten benmde yaşım küçüktü aptallık işte. Onun yanında çocukta yetiştirmek istmyorum. Bende ailede böle yetismedim bı turlu alisamiyorum alışmakta istemiyorum... Derdimi anlattım şuanda elimden bişi gelmiyor siz olsanız ne yapardiniz
Kaç çocuk var? Küfretmek dışında kötü huyu var mı? Aileniz ne diyor?O kullanmıyor oyuzden ben kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?