Ağzı küfürlü iş arkadaşları ??

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
merhaba kızlar herşey berbat giderken hayatımda güzel gelişmeler oldu.yanlızım derken sevgilimle tanıstım şimdi çok mutluyuz. okul sorunum vardı çözüldü babam izin verdi.geriye bir tek iş kalmıştı. tam kafama göre istediğim masa başı saati iyi güzel bir iş buldum
yaklaşık 5 gün oldu ama iş arkadaşlarım tam bir facia öyle böyle değil kızlar
firmaya, pozisyona göre çok lakayıt ve cıvık insanlar birbirleriyle fısır fısır imalı şifreli konuşmalar şirket hatlarıyla kocasını, sevgilisini aramalar.
hele iki kız varki akıllara zarar. birbirlerine küfür ediyorlar müşteri olmadığı zaman. güya şakalaşıyorlar. birde lafın içine benide katmaya çalışıyorlar bu ... varya şöyle böyle sende bil tanı diyorlar bana. özel hayatımı didikliyorlar. kısa kısa cevap veriyorum tatmin olmuyorlar. 5 günde 5 yıl tanıyormuşm gibi herşeyini anlattılar
ben bu durumdan rahatsızım müdüre söylesem ne olur? gerçi onlarda müdürün yalakası gibi bir şey. adam odanın önünden geçerken bile laf atmaya çalışıyorlar
bana bir yol önerin kızlar acayip moralim bozuk
iş harika ama ben bunlar yüzünden ayağım geri gide gide gidiyorum işe. sevgilim gitme mecbur değilsin diyor ama çalışmak istiyorum ben
birde bu firma çok tanıdık yani sıradan mahalle bakkalı gibi muhabbetler benim umutlarımı kırdı

Son düzenleme:
Hiç sevmem cıvık insanları.
Muhattap olmayın diyceeem size saracaklar, burnu kafdağında, kibirli muhabbetleri dönecek.
Samimi aman olmayın zaten.
Mesafeli olun desem kendileri gibi nherşeyi hemen dökülmeni bekleyecekler.
Kendimle ilgili konuşmayı pek sevmiyorum falan de
Sorulara yüzeysel cevaplar ver.
Bu arada başka iş bak istersen rahat vermez bu tarz insanlar insana çeteleşirler şirkette bir nevi.

Bu arada güzel gelişmelere çok sevindim.
Emek ki bu kadar umutsuz olmaya gerek yokmuş değil mi
Gün doğmadan neler doğuyor bakın

Son düzenleme:
ne firmalar tanıyoruz ismi ün salmış ama çalışma stilleri personelleri hiç umulmadık hallerde olan...
o yüzden siz kendi yolunuzu bildiğiniz sürece o lakayıt muhabbetlere müdahil olmadığnız sürece sorun olacağından korkmayın....
ne demişler gözlerimi kaparım, vazifemi yaparım...bu meseleyi özetliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…