Adam yapsın etsin, paralı ilişkiler kursun, pavyondan oradan buradan hastalık taşısın ama Allah büyüktür her şeyin sebebi vardır. Kadınlar kocalarını aldatınca aynı gün kapının önüne konuyorlar. Buradaki bazı kişiler kötülüğüne mi yazıyor, evliliğini kocasını mı kıskanıyor, kocası boynuzlamış ne güzel mi diyor? Sizin gibiler yüzünden bu kadınlar bu adamlara bu evliliklere saplanıp kalıyor. Elalem dedikleri sizsiniz, aldatılan kadınları pıstıran baskılayan acaba ben mi hatalıyım diye kendini sorgulatan tiplersiniz siz. Konu sahibinin mutluluğu huzuru saygınlığı değeri hiç önemli değil, yeter ki kocasız kalmasın. Alamadığımız dersmiş, kadın kim bilir hangi hastalıkları taşıyor farkında değil. Pavyonda çalışan kadınla aldatan adamı bile kapının önüne atıp boşayamıyor eşler, niye? Hemcinsi felsefe dersi verecek çünkü.öncelikle büyük geçmiş olsun çok üzüldüm. hayat sınavlarla doludur ve bu da bir sınav hangi yönü seçeceğiniz kendi elinizde ama buradaki bazı kişiler çok net yorumlar yapıyorlar ve büyük konuşuyorlar tabi Allah yine de onları bu durumlara düşürmesin ama akla gelmeyen şeyleri yaşayınca insan ne olduğunu şaşırıyor. diğerleri gibi kendinize ben salağım muamelesi de yapmayın salak değilsiniz iyileşmeye çalışıyorsunuz ve kırgınsınız. ben de elbette iyiliğinizi isterim dışardan sizin iyiliğinizi görmek kolaydır dahil olmadığımız bir ilişki dahil olmadığımız dinamikler ayrıl geç demek kolaydır ama içini siz bilebilirsiniz. sürdürmeye çalışırsanız da bu da sizin kararınız belli mi olur belki hiç bir zaman içinize tam sinmeyecek ve bi an gelince boşanmak mantıklı yapamıyorum diyip boşanacaksınız.tek tavsiyem hızlı bir kararla çocuk yapmamak gerektiği.daha eşinizi tam affedemeden bir de çocuk gibi devasa bir duygu bombardımanına kendinizi sokup yıpratmamanızumarım her şey gönlünüzce olur ve mutlu olursunuz. Allah büyüktür yaşanan her şeyin bir sebebi vardır ders almasını bilene. yoksa alamadığımız ders için aynı şeyleri tekrar tekrar yaşarız. buradaki bazı kişilerin verdikleri tepkilere de üzülmeyin sizi kendinizden başka kimse tanıyamaz