• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ne yapacağımı bilmiyorum

öncelikle büyük geçmiş olsun çok üzüldüm. hayat sınavlarla doludur ve bu da bir sınav hangi yönü seçeceğiniz kendi elinizde ama buradaki bazı kişiler çok net yorumlar yapıyorlar ve büyük konuşuyorlar tabi Allah yine de onları bu durumlara düşürmesin ama akla gelmeyen şeyleri yaşayınca insan ne olduğunu şaşırıyor. diğerleri gibi kendinize ben salağım muamelesi de yapmayın salak değilsiniz iyileşmeye çalışıyorsunuz ve kırgınsınız. ben de elbette iyiliğinizi isterim dışardan sizin iyiliğinizi görmek kolaydır dahil olmadığımız bir ilişki dahil olmadığımız dinamikler ayrıl geç demek kolaydır ama içini siz bilebilirsiniz. sürdürmeye çalışırsanız da bu da sizin kararınız belli mi olur belki hiç bir zaman içinize tam sinmeyecek ve bi an gelince boşanmak mantıklı yapamıyorum diyip boşanacaksınız.tek tavsiyem hızlı bir kararla çocuk yapmamak gerektiği.daha eşinizi tam affedemeden bir de çocuk gibi devasa bir duygu bombardımanına kendinizi sokup yıpratmamanız 🌸 umarım her şey gönlünüzce olur ve mutlu olursunuz. Allah büyüktür yaşanan her şeyin bir sebebi vardır ders almasını bilene. yoksa alamadığımız ders için aynı şeyleri tekrar tekrar yaşarız. buradaki bazı kişilerin verdikleri tepkilere de üzülmeyin sizi kendinizden başka kimse tanıyamaz
Adam yapsın etsin, paralı ilişkiler kursun, pavyondan oradan buradan hastalık taşısın ama Allah büyüktür her şeyin sebebi vardır. Kadınlar kocalarını aldatınca aynı gün kapının önüne konuyorlar. Buradaki bazı kişiler kötülüğüne mi yazıyor, evliliğini kocasını mı kıskanıyor, kocası boynuzlamış ne güzel mi diyor? Sizin gibiler yüzünden bu kadınlar bu adamlara bu evliliklere saplanıp kalıyor. Elalem dedikleri sizsiniz, aldatılan kadınları pıstıran baskılayan acaba ben mi hatalıyım diye kendini sorgulatan tiplersiniz siz. Konu sahibinin mutluluğu huzuru saygınlığı değeri hiç önemli değil, yeter ki kocasız kalmasın. Alamadığımız dersmiş, kadın kim bilir hangi hastalıkları taşıyor farkında değil. Pavyonda çalışan kadınla aldatan adamı bile kapının önüne atıp boşayamıyor eşler, niye? Hemcinsi felsefe dersi verecek çünkü.

Adam yapsın etsin, paralı ilişkiler kursun, pavyondan oradan buradan hastalık taşısın ama Allah büyüktür her şeyin sebebi vardır. Kadınlar kocalarını aldatınca aynı gün kapının önüne konuyorlar. Buradaki bazı kişiler kötülüğüne mi yazıyor, evliliğini kocasını mı kıskanıyor, kocası boynuzlamış ne güzel mi diyor? Sizin gibiler yüzünden bu kadınlar bu adamlara bu evliliklere saplanıp kalıyor. Elalem dedikleri sizsiniz, aldatılan kadınları pıstıran baskılayan acaba ben mi hatalıyım diye kendini sorgulatan tiplersiniz siz. Konu sahibinin mutluluğu huzuru saygınlığı değeri hiç önemli değil, yeter ki kocasız kalmasın. Alamadığımız dersmiş, kadın kim bilir hangi hastalıkları taşıyor farkında değil. Pavyonda çalışan kadınla aldatan adamı bile kapının önüne atıp boşayamıyor eşler, niye? Hemcinsi felsefe dersi verecek çünkü.
merhaba demek istediğimi tamamen yanlış anlamışsınız belki de ben yanlış anlattım kusura bakmayın. demek istediğim şuydu demek ki iyileşmek istiyor ve bunu kafaya koymuş tamam o zaman iyileşmeye çalışsın, evliliğini düzeltmeye çalışsın. şu an zor bir kararsa onun için ve çabalama yoluna girdiyse çabalasın belki bir an gelir ve ya olmayacak ben bu adama ısınamayacagım ben boşanıyorum diye kendisi kararlı bir tavırla bunu gerçekleştirecek. aslında kast ettiğim buydu. Allah büyüktür evet ve her şeyin de bir sebebi vardır. belki bu önüne çıktığı için ders alacak ve eşinden boşanacak.çok sevilip çok seveceği biriyle tanışacak. belki farklı bir tür ders alacak ve ona göre bir aksiyon alacak. karşı durduğum şey de insanların henüz yeni çok büyük bir şey yaşamış birine bu denli sen salaksın, aynen boşanma böyle devam et vs tarzı kışkrtıcı ve anlayışsız mesajlar yazmalarıydı. benim dediklerimi çok çarpıtmışsınız adam allahından bulsun karaktersiz haysiyetsiz zaten. ben neden o adam için Allah büyüktür yaptıysa sebebi vardır tarzı akılsızca bir şey söyleyeyim. ben tamamen yazan arkadaş için söylemiştim bunu. yazdıklarımı çarpıtmayın lütfen. ders al iyi kadınlık yap ki kocan elinden kaçmasın tarzı bir dersi asla kast etmedim. yaşanandan ders çıkarmak; kendi değerini bilmek, sana 1 le gelene 10 la gitmemek, ilk önceliğinin kendin olması , kararlı olmak vs vs olarak da eklenebilir siz kötü tarafından baktınız.

Peki mantıklı ve güzel bir şey mi bu ? Alkol var mı, var. Yetişkin, iş güç sahibi insanlar herhangi bir mekanda hesap ödemek istemiyorlarsa bunu sokakta, bir araba içinde vs yapmak yerine içlerinden birinin evinde toplanarakta yapamazlar mı ?

Ayrıca siz parkta yürüyüş yaparken, park etrafında yaklaşık 10 aracın içinde oturup alkol alan insanlar olması da son derece rahatsız edici.
O rahatsız edici bu normal değil şu güzel değil ...Her şeyi bir norma oturtuyorsunuz ama hayatın akışı sizin normlarınıza göre ilerlemiyor. Boş evde otursunlar. Olmadığı için 2 m2lik arabadalar zaten. Sizin düşündüğünüz aklı onlar da düşünebiliyorlar.
Ayrıca 50 dk yürüyüş yaptım dün ki ilk değil bir tanesi kafasını kaldırıp ta bakmadı. Siz yaşadığınız yerden pek çıkmayın tavsiye. Daha uzatıp cevap vermeyeceğim.
İyi günler🙋‍♀️🙋‍♀️

Ben kafe sahibi olsam kamera kaydını zaten izletmem ama biri bana "kartımı kaybettim" diye gelse, ödeme yaptığı fişin ekran görüntüsünü gösterse, fişin aslını neden göstermediğini anlamayacak kadar da aptal olmazdım herhalde.
Bizi de aptal yerine koyduğunuzu düşünüyorum açıkçası.

Yani ister inanın ister inanmayın ama gerçek bu. Eşimin o kafede yaptığı ödemenin ekran resmi vardı kendiminmiş gibi kafe sahibine gösterdim. En son burada ödeme yapılmış dedim. Arkadaş grubumuzdan birinden şüphelendiğimi o mu değil mi emin olmak istediğimi, emin olmadan şikayetçi olmak istemediğimi söyledim. Kafe sahibi de daha önce bir kadının yüzüğümü kaybettim bahanesiyle eşiyle ilgili delil topladığını ve bu yüzden zor duruma düştüklerini söyledi ama ben çok ısrarcı oldum sadece görmek istiyorum dedim ve o şekilde izledim.

Ya buraya zorbalamaya mı geldiniz anlamadım sizin amacınızı. imkan olsa da göstersem elimdekileri size. Kafede yapılan ödemenin fişini göstermedim extredeki harcama detaylarından orada ödeme yapıldığını gösterdim. Sanki bu ülkede herkes hakka hukuğa uyuyormuş gibi kafenin görüntüleri izletmesine mi takıldınız. İzletti işte. Hayır yalan olsa bunu burada söyleme amacım ne olabilir ki ? Kendimi zeki göstermek mi? Belki zekiyimdir ama aklımı kullanamadığım apaçık ortada kimseden de bir şey gizlemiyorum. Birini severken bir sorun yok mutlu bir evliliğim var diye düşünürken başıma bunlar geliyor. Kendi içimde bişeyleri bitirmek için kendime zaman verdim sadece. benimde sevgim eskisi gibi değil tahammülüm eskisi gibi değil bunların farkına vardın en azından. En başında kestirip atsaydım benim için sonrası daha sancılı olurdu. Hala iyi ki hemen karar almamışım diyorum şimdi daha net görüyorum ve duygularımı bastırabiliyorum. en azından sonrası benim için daha kolay olacak. Herkes aynı güçte olmak zorunda değil. Kimse başına gelmeyince anlayamıyor buraya gelip yargı dağıtmayın lütfen

Ben kafe sahibi olsam kamera kaydını zaten izletmem ama biri bana "kartımı kaybettim" diye gelse, ödeme yaptığı fişin ekran görüntüsünü gösterse, fişin aslını neden göstermediğini anlamayacak kadar da aptal olmazdım herhalde.
Bizi de aptal yerine koyduğunuzu düşünüyorum açıkçası.
Ödeme yaptığı fiş veya fişin ekran görüntüsü de yokmuş ortada zaten.

Ödeme yaptığı fiş veya fişin ekran görüntüsü de yokmuş ortada zaten.
Son güncellemeyi kaçırmışım. Banka uygulamalarında güvenlik gereği ekran resmi de alınamıyor zaten. Mecbur kendi telefonundan, eşinin telefonunu çekmek dışında seçeneği yok ki böyle bir görüntü ekran resmi diye geçmez ve bu fotoğrafla benim kafeme gelmiş olsa, sonra da "kartımı kaybettim alın bu da ödemem" dese, bi kahkaha patlatırdım.

Son güncellemeyi kaçırmışım. Banka uygulamalarında güvenlik gereği ekran resmi de alınamıyor zaten. Mecbur kendi telefonundan, eşinin telefonunu çekmek dışında seçeneği yok ki böyle bir görüntü ekran resmi diye geçmez ve bu fotoğrafla benim kafeme gelmiş olsa, sonra da "kartımı kaybettim alın bu da ödemem" dese, bi kahkaha patlatırdım.
aynen çok biliyosunuz ezbere konuşup duruyosunuz

Bunun anormal olduğu bilgisinin kesinliği var mı ? Dün evimin önünde parkta yürüyüş yaparken etrafında belki 10 araç, içi erkek dolu elinde alkol,kola vs içip oturuyordu hatta kimisi kamp sandalyesi almış kapı açık oturuyordu.İnsanlar artık pub, mekan gidemiyor bu şekilde yapıyor. Hatta küçük yerlerde erkeklerin çoğu böyle yapıyor. Eşim ve arkadaşlarının mekanı hep aynıdır arabayla gidip saatlerce oturduğu hatta bazen eşimle yalnız yapıyoruz bu etkinliği diyerek arttırayım.Değişik bir zevkmiş😄
İnsanlar arabalarda kuytu kose, yol kenarlarinda vs içiyor ama bana acayip varoş geliyor bu görüntü. Hatta denk gelirsem korktuğum oluyor

Yanlış anlamayın ama ben sizin gibi insanlara hiç üzülemiyorum, üzülmek bir kenara, sinirleniyorum, hatta böyle ağız dolusu laflar edesim geliyor. Her türlü imkân, destek varken, " ımı çık sıvıyırım" diye kendinizi düşürdüğünüz acınası hali keşke dışardan görebilseniz. Neyini seviyorsunuz mesela ortada hiç bir sorun, sebep yokken meyhanede takilan, tinderdan başka kadın arayan, buluşup sözde sadece muhabbet eden adamın?

Neyse ben usulca yol alayım konunuzdan, sinirlerim yıpranmadan. Siz kendinize değer vermez, sevmezseniz; elin adamı hiç değer vermez, bunu da unutmayın. Başka kadına meyil eden adam " elin adamı" olduğunu göstermiş zaten ama anlayana...
Valla maddi imkanları olan , boşansa gidecek yeri olan kadınlar , aldatılmayı kabul etmemeli . Diğerlerine hemen boşan diyemiyorum hele çocuk da varsa. Hayat çok pahalı . Destek de yoksa aileden denmiyor🙁

Herkese merhaba. Eşimle 5 yıl sevgili kaldıktan sonra evlendik 6 yıldır evliyiz. 4 yıldır doğu illerinden birindeydik. Tayinimiz ikimizinde memleketi olan Ankaraya çıktı ve 8 aydır burada yaşıyoruz. Onunla küçük yaşta tanıştık ve beraber büyüdük. Ankaraya geldikten sonra buradaki bekar arkadaşlarıyla çok takılmaya başlamıştı bende doğudan geldik biraz arkadaşlarıyla vakit geçirsin diye çok karışmıyordum. Zaten ikimizde birbirimizi hiç kısıtlamazdık. Ama bir gün rüyamda onun beni aldattığını gördüm aynı akşam bi kız onu aradı ve sonra öğrendim ki whatsapta gizli kod kullanıyormuş. Sonra telefonunu kurcaladım daha da fazlasını öğrendim 1 ay içerisinde benden gizli pavyona gitmiş meyhaneye gitmiş yakaladığım hafta tinder indirmiş bir kızla görüşmüş iki gün üst üste. Sonra kızın kuzeniyle aynı mesleği yaptığını öğrenince kızla görüşmeyi kesmiş zaten ertesi gün ben yakaladım herşeyini. Cinsel bir durum yok bulduğum tüm deliller sonrasında sadece kafede kahve içmişler. Banka hesaplarına baktım kafede kamera kaydını izledim. Tüm delilleri önüne koydum ne yapacağımı bilemedim bizim aramızda aldatmayla ilgili bir konu bile olmamıştı hiç aldatıldığımda ne yapacağımı bilmiyordum. Çok boşanıcam dedim ama bir türlü sevgimi yenip kenara koyup yapamadım. Başlarda yakalandığına pişman oldu bence biraz pişkindi ama şimdi çift terapisi alıyoruz ben bireysel terapi alıyorum çok uzun süre kendime gelemedim ani şekilde kilo verdim yemek yiyemedim sanırım şuan gerçekten yaptığına pişman çok çabalıyor aşırı anlayışlı hep beni toparlamaya çalışıyor hala hiç bişey çıkmıyor aklımdan. Onu affetmeyeceğimi söyledim bazen ayrılığın eşiğine geliyorum ama sonra bir hareketiyle kalbim ısınıyor. Ailem arkamda maddi gücüm var mesleğim var ona mecbur olduğum bir durumda yok sadece sevdiğim için koparamıyorum bitiremiyorum. Bazen diyorum ki keşke bişey yapsa da şimdi bana bahane olsa. Aslında elimde dünyanın en büyük sebebi var boşanmak için ama sanırım olayın soğumuş olması durduruyor beni. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten pişman olmuş olabilir mi? Bir daha yaşar mıyım aynı şeyi? Bana beni çok sevdiğini söylüyor sürekli. Sevmesem bu kadar uğraşmazdım bende kendi hayatıma bakardım ama çok pişmanım sana bunları yaşattığım için, mutlu giden evliliğimizi mahfettim bizim hiçbir sorunumuz yoktu diyor. Kimseyle ne duygusal ne cinsel bişey yaşamadım sadece boş muhabbet ettim diyor. Sen beni affetsende ben kendimi affetmiycem bazı söylediğin şeyler bana çok dokundu diyor. Ve gerçekten bizim ne cinsel ne de sevgi anlamında hiç bir sorunumuz yoktu ben tüm fantazileri gerçekleştirmeye açıktım. Ev işi yemek vs. Bunlar zaten bahane olamaz ama herkes yaptığım işe hazırladığım sofraya övgüler yağdırırdı. Kendimde gördüğüm tek suç ona çok değer vermiş olmam belki haketmediği sevgiyi verdim onu dünyamın merkezine koydum o da kendini bişey zannetti. Gerçekten bizim ilişkimizde elle tutulur hiç sorunumuz yoktu. Neden yaptı bilmiyorum o da bir neden söyleyemiyor. Ama çok çaresizim hayatıma giren ilk ve tek erkekti şimdi bişeyleri bitirmek çok zor. Bitirmeli miyim onu da bilmiyorum? Bi yanda kafamdakiler bildiklerim bir yanda kalbim var…
Seven kişi seni başka bir kadınla aldatmazdı. Sen sevdiğini söylüyorsun eşini aldattın mı hayır. Demek ki sevince bu eylem olmuyor. Ortamı oluşunca hoop gönül eğlendirmeye atlamış.
Dağınık bir insan nasıl ki bu huyunu yenemez. Çünkü alışmıştir. Düzenli biri olamaz. Aldatmak da aynen böyle. Yapan bir daha yapar. Eğer anlamasaydin seni aldatmaya devam edecekti. Dürüst biri olsa sana der ki ben seni aldattım birgün öğrenirsin benden duy. Böyle bir şey de olmayacağı için...
Yani kendini kandırma. Boşanmak çok zor bir eylem olsa da cesur ve onurlu bir eylemdir.

Ya koskoca mahkeme önünde neler neler gördük ve görüyoruz hani delil ve ispatı geçtim hepsi adli olarak kayda geçiyor ama halen evli olan bir kadın var 😅 meslekten men, hapis her şey mevcut ama ikna olmuyor kadın. Tapmış adama affetmek için bahane bekliyor hakim dese ki kocana, kadın su vermiş ama kabul etmemiş. Diğer olanları silip "Kocam elinden şu içmemiş" diye buna tutunacak kadınlar var.
Sana tuhafını söyleyeyim. Aynen böyle kocalarını aklayan kadının biri. Beş yaşındaki çocuğu bizim yanımızda " baba başka kadınları takip etme tamam mı, dışarı çıkma, kiminle buluşuyorsun sen bakalım hımm?" Diye babasına gülerek söyledi. Annesi de gülerek " ay babasını çok kıskanıyor, kimseyle paylaşamaz." Dedi. Yani o yaştaki çocuk ne bilsin bunları. Adam aldatmasa bile belli ki çok muhabbeti dönüyor. Adam günlerce eşini ailesine bırakıp günlerce gelmezdi. Geldiğinde de sanki hacdan gelmiş gibi karşılanırdı. Asshaash 😁

Evet zina davası olması için cinselliği kanıtlar bir otel kaydı vs. gerekiyormuş. benim elimdeki deliller ile (arama kayıtları, kafedeki görüntü ve mesajlardaki aldattığına dair beyanları, tindera kayıt oluşturma tarihi, pavyonda yaptığı ödeme) bunlar evlilik birliğinin temelden sarsılması gibi bir gerekçeyle dava açabileceğimi söyledi. Avukatın dediğini söylüyorum.
Pavyonlarda takilmak , tinder uygulamalarına girmek geçerli ve makul bir boşanma nedeni, kimbilir , belki mahkeme isteyince otel kayıtları çıkacak, sizin hiç aklınıza gelmeyecek yerlerde. Avukat size bu delillerle boşanma davasını kazanamazsınız, hukuksal olarak geçerli bir boşanma istemi olarak görülmez dememiştir. Teknik konularda zaten avukat gerekeni yazar. Siz bu adamdan sizi aldattığı , başka kadınlarla birlikte olduğunu bilerek ve kabul ederek evliliğe devam etmek istiyor musunuz? Asıl soru bu.

Avukata gittiğinize inanmıyorum ben.
Zina davası değil, kanıtlanmıyor demeniz hele hiç inandırıcı değil.
boşanmaya niyetiniz yok, buradaki tepkiden sonra sanki avukata gitmişsiniz gibi yapıyorsunuz.
Çocuk kurtarır der eve bağlamak için çocuk yapar sonra da ay kaza dersiniz. Bundan sonraki her aldatmada da o çocuğu bahane edersiniz.
Benim çevremde var biri böyle. Çocuksuzken yakaladı. Boşan kurtul çocuksuz dedik. Yok dedi bulamaz çocuk yapamazsam bilmem ne. Yakaladıktan sonra ne tesadüf “kazara” hamile kaldı. Hala boynuzlanmaya devam ediyor. Artık çocuklarını bahane ediyor.
Siz de hayatınızı böyle rezil edeceksiniz. Belli. Devam edin.
Benim de buna benzer kuzenim var , adamın pavyona gittiği anlaşıldı, eskort kadın aramalar ortaya çıktı , yakın bir arkadaşının eşi ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı, boşanmadığı halde ben boşandım dediği ortaya çıktı. Kuzen yılda 3-4 kez ben boşancam diye gelir. Sonra barışır , iyi ki ❤️diye foto paylaşır, tüp bebek tedavisine başlar , sonra gene aynı döngü . Bıktım artık , en sonunda kocana söyle , aldatmalarını daha iyi saklasın , bana iş oluyor onun aldatması dedim. Her seferinde , bir şans daha vermeye karar verdim , özür diledi falan der.
Konu sahibi de boşanmayacak , ama umarım kocası aldatmalarını daha iyi saklamayı öğrenir.

Yeni bir şehre taşınmışsıniz, yeni bir hayata başlamışsınız, sizi koluna takip yeni yerler görme hevesiyle dolanmak varken oo ankara pavyonu meshur kizlar o biçim hemen bi tinder patlatayim diye sizi yok saymış bekar hayatina dönmüş. Fırsatı bulunca sizi şutlayivermis hayatinin merkezinden. Bu bile ayrilmayi gerektiriyor aslinda. Hic cafelerde onla bunla sürmesine girmeye bile gerek yok. Pişbirik oynamaya gitmedi ya , cinsellik yok demeniz komik duruyo çünkü firsatsizligindan yok. Adam doğuda aldatmadiysa bile firsatsizligindan aldatamamis cok degil azcik batiya gelince gözü portlemis kari kiz diye. Yurtdisina falan çıksanız sizi heralde ayni gün birakir gider. Böyle adama guven olur mu daha bunun hamileligi var, hastaligi var, yaslanmasi var, menapozu var. Sevmeyiverin böylesini, içime sinmiyorsun diyiverin, kafaniz rahat eder yoksa ömür boyu izdirap.

Cinsellikle ilgili bir kanıtım olmadığı için zina davası açamayacağımı söyledi avukatlar. Bu durumda delillerimin bir geçerliliği var mı?
Zina davası olmaz ancak eşinizin hareketleri boşanmak için gayet yeterli güven sarsıcı sadakat yükümüne aykırı hareketler. Buda onun kusurları nedeni ile evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını gösteriyor. Delillerinin olması halindeki anladığım kadarı ile var. Çok güzel bir boşanma ve tazminat alma nedeni

Back
X