Ağzıda iğrenç bir tat var

Hdasmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
63
19
38
27
Merhaba kızlar 6 haftalık hamileyim 3 gündür ağzımda iğrenç bir tat var ( metalik ) yediğim her şeyi zehir ediyor resmen bir şey yiyemiyorum açlıktan olucem nasıl geçer bu tat deneyimlerinizi yazın lütfen

Bendede acı bi tat var canım seninki kadar değilde en baştan beri hissediyorum onu dişlerimi fırçalayınca biraz geçiyor ama geri başlıyor kendi kendine geçmesini bekleyecez galiba onun

Bendede acı bi tat var canım seninki kadar değilde en baştan beri hissediyorum onu dişlerimi fırçalayınca biraz geçiyor ama geri başlıyor kendi kendine geçmesini bekleyecez galiba onun
29.haftadayim be hala ilk gunku gibi var artik dayanilacak gibi degil o kadar zehir oluyorki agzim kusunca sonra rahatliyor. Yedigim hersey 10dk sonra midemde zehire donusuyor buda dogal olarak damagima vuriyor. Yani sozun kisasi bitik durumdayim 6.haftadan bu yana

Sizleri karamsarlığa sürüklemek istemem ama dogum yaptiktan sonra geçti bu his benden
Hiç mi güzel bi şey yiyemez insan
Yiyemedim
Dogumdan sonra herseyin normal tadini alır oldum çok şükür

Sonrasinda kızımda çoklu gida alerjisi oldu
Şimdilerde düşününce acaba diyorum bu yüzden mi yediklerimin tadını alamadım ve bu kadar hassas hamilelik geçirdım

Benim de ilk haftalar çok olurdu. Devamlı hafif bişeyler atıştırmak zorunda kaldım. Çubuk kraker, salatalık , küçük bir ekmek arası gibi. Anca o şekilde kısa süreliğine geçiyordu.

Benim de ilk haftalar çok olurdu. Devamlı hafif bişeyler atıştırmak zorunda kaldım. Çubuk kraker, salatalık , küçük bir ekmek arası gibi. Anca o şekilde kısa süreliğine geçiyordu.
İnşallah benimki de geçer yoksa ne ben ne bebeğim.vitamin alamicak

Ben kusamiyorum ki kusma asla yok bende rezalet bir mide bulantısı mide bulantısı için ilaç verdi doktor o gene idare ediyor beni ama ağzımdaki tat açlıktan öldüm ya bebeğime üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…