• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan sidett görüyorum

Kadının buradaki yorumlara ihtiyacı varsı,eli yüzü şiş fotoğrafını atmıştı.Neden yapıyorsunuz böyle,inanmıyorsanız yazmayın,okumayın.
Düzeltme yapalım.
Üyenin konu sahibine dair hiçbir şikayeti olmadığı gibi banlandığını da bilmiyordu.
Başka bir nedenle konudaki bir yorumun şikayeti üzerine topiğe geldim, konu sahibinin de kurallara aykırı mesajını görünce işlem yaptım.

Yorumlara ihtiyacı olan üslubuna da dikkat edecek, kural kuraldır esnetilemez.

Bu açıklamalara ek olarak daha bu hafta 15 yıldır üye olan birinin bile kendisini bilinci kapalı yoğun bakımda yatıyor gibi lanse ettirip insanların vicdan ve merhamet duygularıyla oynaması nedeniyle üyelerin her açılan konuya şüpheyle yaklaşması normaldir.

Öte yandan konuya dair şüpheleri olanlar şikayet et butonuna basmaldıır.

Hanımlar lütfen tartışmayın, gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

çocuk babanın evinde ama yasal olarak normalde nikah dışı çocukta velayet direkt annededir diye biliyorum ben? (yanlışsam düzeltin) e bu durumda asıl baba çocuğu kaçırmış oluyor. anneden yazılı bir şey almadıysa (ki hiç o vibe yok). dolayısıyla babaya ya da baba akrabalarına vermek direkt kanun dışı da olabilir...
Aa dogru diyorsunuz, bu aklima gelmemisti hic. O dağ ayısı adamin velayet falan ugrastigini hic sanmam.
Muhtemelen cocugu peydahlayip nufusuna almistir. Sonra da kadinin elinden alip kendi evine getirmistir. Hele bir de cocuk erkekse.

Site kurallarına aykırı durumlarda üyelere işlem yapılır, bu işlemler birinin talebi üzerine değil kurallara göre yapılır, bu sebeple rica ediyorum ne birbirinizi suçlayın ne hesap sorun.
Mune hanım meraktayız. Size bildirilmediği sürece görmezdiniz diye düşünerek şikayet edilmemesini özellikle rica etmiştim. Belki gerçekten sorup öğrenebileceği başka bir yer yok. Ben endişeliyim konu sahibinin akıbetinden.

Mune hanım meraktayız. Size bildirilmediği sürece görmezdiniz diye düşünerek şikayet edilmemesini özellikle rica etmiştim. Belki gerçekten sorup öğrenebileceği başka bir yer yok. Ben endişeliyim konu sahibinin akıbetinden.
Üye emniyet güçlerinin güvenli ellerinde olduğuna göre bir şey olmaz merak etmeyin, emniyet yasal hakları için bizlerden daha iyi ve sağlıklı bilgilendirme yapar, sizlerden rica ediyorum her ne olursa olsun kimsenin şikayet etme hakkına müdahale etmeyin, Şikayet Et butonuna basmak da bir kuraldır çünkü.

Aa dogru diyorsunuz, bu aklima gelmemisti hic. O dağ ayısı adamin velayet falan ugrastigini hic sanmam.
Muhtemelen cocugu peydahlayip nufusuna almistir. Sonra da kadinin elinden alip kendi evine getirmistir. Hele bir de cocuk erkekse.
ya şey

konu nerede geçiyo bilmiyorum ama urfada filan yani sınıra yakın yerlerde geçiyorsa
zaten arap kültürü gibi oralar yani çocuk babanın sayılıyor, resmi velayet filan takmıyorlar.

kadın boşanınca da çocuğu babaya bırakacak diye bir uygulamaları var. şeriatta da öyle çünkü. (emen çocuk hariç çocuk babanın, boşanınca babaya bırakıp gidiyorsun). normalde türk örfünde anne eşi ölse de ayrılsa da kolay kolay çocuğunu bırakmaz ama her yerde bu uygulama yok.

Lütfen sığınma evine gidin başka çareniz yok, çocukları da bırakmayın bu pislikler hınçlarını çocuklardan çıkarıp çocukları öldürüyorlar o caniyle çocukları başbaşa bırakmayın.

Diğer çocuğun annesinin ailesinin adamı kabul etmediği çocuktan da haberi olmadığı gibi bir şey yazmıştı sanki tam emin olmamakla birlikte

Diğer çocuğun annesinin ailesinin adamı kabul etmediği çocuktan da haberi olmadığı gibi bir şey yazmıştı sanki tam emin olmamakla birlikte
Bilemiyorum. Dedigim gibi konu cok inandirici gelmedigi için sabote etmemek adina takip etmedim aralari. Sadece kendisinin olmayan cocugu da beraberinde goturmesine takıldım ama migrenimsinin aciklamalari makul geldi. Sureci bilmedigim icin de baska bir sey söyleyemedim.

Kocasi daha uc aylik evliyken baskasindan cocuk yapmış bir dag ayisi. Diger kizin ailesi niye kabul etsin yani adami zaten.

Bilemiyorum. Dedigim gibi konu cok inandirici gelmedigi için sabote etmemek adina takip etmedim aralari. Sadece kendisinin olmayan cocugu da beraberinde goturmesine takıldım ama migrenimsinin aciklamalari makul geldi. Sureci bilmedigim icin de baska bir sey söyleyemedim.

Kocasi daha uc aylik evliyken baskasindan cocuk yapmış bir dag ayisi. Diger kizin ailesi niye kabul etsin yani adami zaten.
Başta iki kızım var dedi zaten o çocuktan da kızım diye bahsediyor ama sevgilisinden çocuk yapma kısmını ben de tam olarak anlayamadım. Konu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama gerçekse üzüldüm sadece

Başta iki kızım var dedi zaten o çocuktan da kızım diye bahsediyor ama sevgilisinden çocuk yapma kısmını ben de tam olarak anlayamadım. Konu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama gerçekse üzüldüm sadece
Adamın görüştüğü bir kadın varmış, kadının ailesi evlenmelerine izin vermemiş. Sonra adam konu sahibiyle evlenmis ama o kadınlada görüşmeye devam etmiş. Kadın hamile kalıp doğum yapincada bebeği getirip konu sahibinin kucağına vermiş. O sırada konu sahibi de hamileymiş. Bebeklerin arasında 8 ay var, ikisinede konu sahibi bakıyor ama büyük olan bebeğin kimliginde kendi annesinin ismi yazıyormuş. Yani ben yazılanlardan böyle anladım.

Back
X