Çene Estetiği ağzım açılmıyo çenem kilitlendi lütfen yadım edin :((

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

melihayigit

Allah var keder yok...
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
1.338
2
158
Konya
slm kızlar benim ağzım yaklaşık 1 senedir açılmıyo sadece bi zeytin tanesi sığacak kadar açılıyo ve çok acıyo özellikle çenemin sol tarafına hiç dokunulmuyo plastik cerraha gittim alt çenem gerideymiş öne alınacakmış ameliyat dedi ama 2 ay ağzım kapalı kalcakmış ameliyattan sonra ve yüzüm değişecekmiş kızla bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olun...

slm kızlar benim ağzım yaklaşık 1 senedir açılmıyo sadece bi zeytin tanesi sığacak kadar açılıyo ve çok acıyo özellikle çenemin sol tarafına hiç dokunulmuyo plastik cerraha gittim alt çenem gerideymiş öne alınacakmış ameliyat dedi ama 2 ay ağzım kapalı kalcakmış ameliyattan sonra ve yüzüm değişecekmiş kızla bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olun...

çok çok geçmiş olsun.benim bu konuda pek bir fikrim yok ama, bence bu şekilde acı içinde yaşamaktansa ameliyat olup soruna kökten çözüm getirmek daha mantıklı.sanırım ameliyattan sonra bir süre hortumla sıvı gıdalarla besleniyor.ama madem bukadar ciddi durumun, ameliyat tek şartsa, ben bu ameliyatı olurdum.benim tavsiyem,tek bi doktora asılı kalmamak.cünkü her doktor farklı yöntemler uyguluyor.güvendiğin bikaç doktora daha git.özellikle referansları sağlam olan doktorları tercih et.ameliyattan sonraki yüz değişimi de iyi yönde oluyor.benim gördüğüm resimlerde ameliyat sonrası hastaların yüz değişimleri olumlu yöndeydi.şimdiden bol sabırlar diliyorum arkadaşım

çok bi değişme olmaz sadece çene kısmında değişiklik olur ki bu da normaldir .. ben ortodonti tedavisi gördüm çenemdede sorun vardı ama ben aparey kullandım ameliyatlık dğeildi.. ve bu tedavi sırasında işte yüzün daha yuvarlaka oluo yada daha uzun görünüyo...doktorunun dmek istediği budur .. ve gittiğin doktora çok dikkat et iyice araştır işinin ehli olsun..

aynı sorunu üniversite yıllarında bende yaşadım 10 yıl kadar önce çene eklemlerimde iltihaplanma varmış ağzımı açmakta problem yaşıyordum gazi üni.diş hekimliği fakültesinde tedavi gördüm eklemlerimi birkaç seans serumla yıkadılar(yanağımdan iğneyle girip) vs. şimdi sorun yok sana da çok geçmiş olsun

Back
X