• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzım kokuyomuş :(

Eger dudaginizi isiriyorsaniz feci sekilde agiz kokusu yapiyor , ben dislerimi fircaliyayim 5 dk snra dudagimi isirsam sanki 1 gundur yemek yememisim gbi kokar o yuzden dudak isirmada koku yapar cok fena

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Dudak ısırmayla ne alakası var ki :53:

yok benim ağzım kokmaz yok benim terim kokmaz diyenlerde ki kafa nedir ya neyin peşindeler konu sahibi derdini yazmış nispet yapar gibi cevaplar..
dikkat ediyosan kişisel temizliğini yapıyosan düzenli besleniyosan zaten kokmaz..
kokuyosa demek ki sağlık problemi vardır..
yani kokmayanlar sağlıklısınız arkadaşlar size doğuştan verilmiş özel bişi değil bu merak etmeyin Allah bozmasın sağlıgınızı ne diyelim :ssz:

Kızlar selam.

Henüz 1 aylık evliyim. Geçen hafta bi sabah eşim sen dişlerini fırçalamıyor musun hayatım? Dedi. Ki ben sabah akşam fırçalarım. Ağzımın koktuğçunu söyledi. Listerinle filan çalkaladım. Neyse bikaç gündür her fırsatta bak yine kokuyo filan diye esprili bi ağızla bana söylemeye devam ediyodu. Dün dişlerimizi temizletmeye gittik birlikte. Bu sabah kalktık hoh yap bakim kokuyomu ağzın diyo. O kadar kırıldım ki :( yani kokuyo olsa bile bunu bana fark ettirmeden ölçümlemesi gerekmez mi:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ağzın kokabilir bunu en yakınındaki insan eşin duyucak eşin uyarıcak seni. Ayıp bişey değil. Çözümü olan bişey. Adam sana popon çirkin dememiş. Ağzın kokuyo diyip dişçiye götürmüş. Bu arada mide ilacı içmeni tavsiye ederim.

bende söylerim ...gayet normal bence.. art niyet aramayın derim...hatta ben wc den çıktıktan sonra ellerini koklarım sabunlamışmı diye ...oda alıştı artık çocuk gibi gelir koklatır hemen ...sabunladım valla bak diyeee:1:

oruçlu olduğundan dolayı karnın açsa ondan da kokabilir, ama sabahları herkesin kokar hemen hemen..

Biri sprey demiş dikkatimi çekti onu dene istersen hatta bende alıcam lazım olur, her eve lazım :1: bozma moralini bide :16:

ilk seferinde uyarması normal onu garipsemedim ne güzel dişçiye gitmişsiniz sorun kalkmış ama ondan sonraki hareketleri evet gurur kırıcı bende olsam üzülür ve sinirlenirdim.

Ağzın kokabilir bunu en yakınındaki insan eşin duyucak eşin uyarıcak seni. Ayıp bişey değil. Çözümü olan bişey. Adam sana popon çirkin dememiş. Ağzın kokuyo diyip dişçiye götürmüş. Bu arada mide ilacı içmeni tavsiye ederim.
Evet tam bizimde gündem konumuz bu :(bu Ara sorun oluyo bende dişlerime bakıyordum iki dolgu yaptılar ağız suyu dil fırçası dış ipi falan genel olarak iyi bol su iç dedi ! himm mide ilacını şimdi duydum dolapta bikutu var ama oruç var şimdi bitsin elma maydanoz limonu su iciyor ama esim cok rahatsız oluyo gercekten :(napim ramazandan sonra daha iyi olucak sabret diyon cildiriyo

Bana hep feministsin derler.Ama haksiz miyim yaa.Bikac ay once de bi konu acilmsti bi bayan, esimin agzi kokuyo bunu ona nasil soyleyebilirm incinir diye cok korkuyorum diye.Ve ben defalarca denk geldim cogu bayan bu dertten muzdaripti nasil soyliceklerini dusunuyolardi..Bayanlar bu kadar dusunceli bi de erkeklere bak direk soyluyo soylemeyi de gectim tekrar tekrar soylemis.Hem de esini kirarak.Ahh erkeklerr hic karsisindaki insan incinir mi diye dusunmezler..

Kızlar selam.

Henüz 1 aylık evliyim. Geçen hafta bi sabah eşim sen dişlerini fırçalamıyor musun hayatım? Dedi. Ki ben sabah akşam fırçalarım. Ağzımın koktuğçunu söyledi. Listerinle filan çalkaladım. Neyse bikaç gündür her fırsatta bak yine kokuyo filan diye esprili bi ağızla bana söylemeye devam ediyodu. Dün dişlerimizi temizletmeye gittik birlikte. Bu sabah kalktık hoh yap bakim kokuyomu ağzın diyo. O kadar kırıldım ki :( yani kokuyo olsa bile bunu bana fark ettirmeden ölçümlemesi gerekmez mi:(

Canım cb12 diye bi gargara çıkmıştı ağız kokuları için eczanelerde satılıyor. Onu da deneyebilirsin. Ki en kesin çözüm o gibi görünüyor mide ya da başka bi yerinde sorun yoksa tabi. İnsanlık hali bu elbet hepimizin belli bir dönem olur. Hatta çoğu kişi koktuğunun farkında bile değildir. Böyle bişey eşinden soğumana değer mi hiç :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet tam bizimde gündem konumuz bu :(bu Ara sorun oluyo bende dişlerime bakıyordum iki dolgu yaptılar ağız suyu dil fırçası dış ipi falan genel olarak iyi bol su iç dedi ! himm mide ilacını şimdi duydum dolapta bikutu var ama oruç var şimdi bitsin elma maydanoz limonu su iciyor ama esim cok rahatsız oluyo gercekten :(napim ramazandan sonra daha iyi olucak sabret diyon cildiriyo

Canim sahur yemeden once ic mide koruycuyu.

aç kalan bir insanın ağzı kokar. grace kelly de olsan bilmem kim de olsan bu iki kere iki dört. ama oruç tutarken size bunu dediyse çok ayıp etmiş. o kadar saat aç kalsa kendi ağzı kokmayacak mı? ama siz yemeğinizi yedikten sonra, dişinizi vs fırçaladıktan sonra hala bir ağız kokusu varsa o zaman altında başka nedenler vardır. diştaşı ve mide sorunları ağız kokusu yapabilir. dişçiye gitmişsiniz demek ki sorun başka yerde. mide için sanırım gastrolojiye görünmen lazım.

Herkese çok teşekkür ederim. Dün akşam eşimşe konuştuk. Kaba davranışlarının beni üzdüğünü söyledim. Kötü niyetli olmadığını söyledi o da. Özür diledi, Kapattık konuyu.

Bir de tavsiyede bulunan arkadaşlara çok teşekkürler ancak mide ya da diş çürüğü gibi problemlerim yok. Ağız kokuma terime vs heralde çok dikkat ederim. BaZı arkadaşlar her gün duş almaya kadar götürmüş işi. Ben uzun zamandır birlikte olduğım bi adamdan ilk kez böyle bir şikayet duyduğım için kırıldım. Hem de evliliğimizin ilk ayında. Benim aklıma gelen şey ağız kokusunu bundan önce fark etmiyordu da şimdi mi fark etti telaşıydı. Hepsi bu. Sonuçta çalışan insanlar olarak her gün terimize kokumuza dikkat etmek zorundayız.

Teşekkürler tekrardan.

Back
X