• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzım kokuyomuş :(

dişçiye gitmişken sebebi ne olabilir diye sorsaydınız keşke. belki çürük falan vardır ağzınızda..

dişçiye gitmişken sebebi ne olabilir diye sorsaydınız keşke. belki çürük falan vardır ağzınızda..

Diş taşından olabilirmiş. Temizledik hatta eşim ben korkmiyim diye benden önce girdi temizletmeye ama ne bilim sanki ben biraz kırılganım ama söyleme tarzı hoşuma gitmemişti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

neden bu kadar eşinize kırılıyorsunuz sonuçta aynı yatakta yatıyorsunuz demek ki ciddi anlamda rahatsız oluyor , eşinize kırılacağınıza bence de tam anlamıyla muayene olun. ciddi anlamda rahatsız etmese sürekli söylemez bence ki erkekler o kadar da kokuya vs. bizim kadar duyarlı değil bence.

Diş taşından olabilirmiş. Temizledik hatta eşim ben korkmiyim diye benden önce girdi temizletmeye ama ne bilim sanki ben biraz kırılganım ama söyleme tarzı hoşuma gitmemişti.

Kırılma kırılacak birşey yok,eşin ne güzel uyarmış seni.:34:

Kim olursa olsun sabah aç karnına ağzı kokar mesela ben bu yüzden eşimle öpüşmem sabahları :27: öyle kurallarım var :23: sadece sabah için diyorsa eşin saçmalıyor zaten :34:

Bunda sinirlenecek bir şey bence.. Bu durum eşinize de olabilirdi.. Ne güzel oturup konuşmuş,birlikte gidip temizliginizi yaptırmışsinız.. Bu ragmen devam eden bi problem var ise başka bi durumdan olacaginı dahi düşünmüş.. Biraz alınmış olabilirsiniz fakat bu da bi saglık problemi sonuca.. Tedavisi,cozumu olan birşey.. Bence eşiniz düşünceli ve acıksözlü biri.. Bu durumu size hissettirmeden yapıp,hala kokunuzdan rahatsız olsa ama dile getirmese,cözüm yolu bulmak icin ugraşmasa daha mı iyi olurdu ? :)

aslında eşin kibar bir şekil kırmadan sormak istemiş bence. dişlerimizi ne kadar fırçalarsak fırçalayalım sabah aç uyandığımızdan nefesimiz kokar ister istemez.. ama arkasından şaka yollu da tekrarlaması, hohla bakayım demesi nahoş olmuş.
ben de bir kez bunun benzeri bi cümleye maruz kaldım, 'aşkım yanlış anlama ama dişlerini fırçalayabilir misin' dedi. pek takmadm açıkcası.
kırılmakta haklısın elbette, taze gelinsin daha.
inşallah bir daha söyleyip de kırmaz seni ;)

💑💓

Katılıyorum :40: tüm söylediklerinize ne güzel ifade etmişsiniz ağzınıza sağlık :16: :46: :46:

Kızlar selam.

Henüz 1 aylık evliyim. Geçen hafta bi sabah eşim sen dişlerini fırçalamıyor musun hayatım? Dedi. Ki ben sabah akşam fırçalarım. Ağzımın koktuğçunu söyledi. Listerinle filan çalkaladım. Neyse bikaç gündür her fırsatta bak yine kokuyo filan diye esprili bi ağızla bana söylemeye devam ediyodu. Dün dişlerimizi temizletmeye gittik birlikte. Bu sabah kalktık hoh yap bakim kokuyomu ağzın diyo. O kadar kırıldım ki :( yani kokuyo olsa bile bunu bana fark ettirmeden ölçümlemesi gerekmez mi:(

tatlım şakaya vuruyor olması bence ciddiye alıp üzülmemeniz için. tabi hassasız biz onlara göre o yüzden daha çok alınıyoruz. İşte erkekler de farklı düşünüyor. Farkettirmeden ölçmek diye birşey yok maalesef, siz farketmeseniz de karşıdakini ciddi rahatsız eden bir koku ağız kokusu. Şakaya vuruyor olmasına sevinmelisiniz. Eğer bazı arkadaşların dediği gibi öküzün teki olsaydı, öff git bi ağzını temizle bu nebiçim koku derdi emin olun...

Üzülmeye gerek yok. Dişçiye gidin bir kontrol ettirin dişinizi. Belki büyük bir çürük vardır. O çok fena koku yapar. Eşinize de akşam mesela şakayla karışık söyleyin. Şaka yapıyor olmasının da sizi üzdüğünü bilsin.

bence aradan biraz zaman geçsin sarıl .. sonra ya aşkım kırılmada kokuyosun ağır bi koku var sende de.. bi kaç gün de bakalım kendini nasıl hissedecek

Evet söylemesi kadar doğal bir şey yok ancak söyleme tarzından hoş ut kalmadım ben. Bana hissettirmeden ölçümleyebilir. Şu an bildiğiniz soğuk bi durumdayım ona karşı. Ne gerek var böyle sorgulamasına?

canımmm yaa Allah aşkına dana neler diceksiniz birbinizee bumu sorunn kocan heralde dicek sana. aşkımmm misler gibi kokuyosun diyince nasıl hoşumuza gidiyor dimi bunun içinde uyarması gayet normall bence sonuç itibariyle birlikte uyuyosun birlikte uyanıyosunn ben kii henüz nişanlıyız çok takığımdır diş fırçalamaya rahatsız olduğum bi durum olduğunda sen unuttunmu bakim bugün dişlerini fırçalamayı falan derimm yanii oda alınmazz :27::27::27:

gayet normal söylemiş alınacak bir şey yok ki hohla demesi çok tatlı bence yani tatlı bir şekilde söylemiş bu ne ya falan dememiş oflayıp puflamamış daha nasıl güzel söyleyebilir ki :) gayet sempatik bariz belli de zaten sizi kırmamak için öyle söylemiş kırmamaya dikkat etmiş alınmayın lütfen alınacak bir şey yok ki :)

Bunda alınacak bir şey yok, dişçiye gitmenize rağmen geçmediyse başka bir sağlık probleminiz olabilir, boğaz enfeksiyonu, farenjit, mide hastalıkları ciddi ağız kokusu yapıyor. Benim de farenjitim var, hastalık depreştiği zaman çok dikkat ediyorum, sizde bir baktırın Allah korusun varsa bir şey önünü alın

Ağzımız kokabilir, çok normal.. Herkesin kokabilir, hele ki oruçluysak.
Ama bunu böyle rencide eden bir tavırla belli etmek bence tamamen görgüsüzlük:19:
Ne güzel söylemiş kocan diyenleri de anlamıyorum, elbette söylesin ama üslup çok önemli, şahsen henüz evli değilim ama eşim bana böyle bir şey deseydi ağzına küreği yerdi:27:

ağız kokusuna benim de tahammülüm yok
ama insanların ne olursa olsun sabah ağzı kokar yani bu bir gerçek
hiç ter kokmaz mı bu adam bigün göğsüne doğru sarıl
ıyyyyy leş gibi kokuyorsun acaba sende bir hastalık mı var tarzı konuş
noluyo bakalım

Kızlar selam.

Henüz 1 aylık evliyim. Geçen hafta bi sabah eşim sen dişlerini fırçalamıyor musun hayatım? Dedi. Ki ben sabah akşam fırçalarım. Ağzımın koktuğçunu söyledi. Listerinle filan çalkaladım. Neyse bikaç gündür her fırsatta bak yine kokuyo filan diye esprili bi ağızla bana söylemeye devam ediyodu. Dün dişlerimizi temizletmeye gittik birlikte. Bu sabah kalktık hoh yap bakim kokuyomu ağzın diyo. O kadar kırıldım ki :( yani kokuyo olsa bile bunu bana fark ettirmeden ölçümlemesi gerekmez mi:(

Ben cok kirilirdim ya, zaten alingan bi insanim:26:
Bazi erkekler kadinlara nasil davranacagini gercekten bilmiyor, uyarisini bile guzelce yapsa:31:
Odunlugun alemi yok:27:

Kızlar selam.

Ay sinir oldum. En sevmediğim sey. Bu sekilde uzatarak isi komediye çevirmesi falan cok itici. Ayrıca ben olsam
Oyle diyen esime öpmek istediğinde. Askım ağzım kokuyo rahatsız oluyorum falan der opturmem

Kızlar selam.

Erkekler düz mantık canım kibarlık ince düşünce bekleme:19:
Bu arada koku takıntısı varsa dişçiye gitsen daha iyi olmaz mı? Bende buna benzer bir şey yaşadım. Sonra eşimin son iki aydır falan kokuyordu. Açıktan söylemedim ima ettim sonra direk sorunca söyledim.Çok rahatsız oldu ve pişman oldu kendi yaptığından dolayı.:31:

Kırılıp gücenecek bir durum yok ortada hatta söylemesi bile daha güzel değil mi eşiniz yerine bir başkası dese daha mı iyi olurdu,eğer eşinizin başında olsa aynı durum siz söylemez misiniz.

Back
X