Kokmaz oruçta ağız. Kokan ağız yemekten sonra dişini fırçalamayan ağızdır. Dilini fırçalamayı dene. Kokmadığını göreceksin.
Eger dudaginizi isiriyorsaniz feci sekilde agiz kokusu yapiyor , ben dislerimi fircaliyayim 5 dk snra dudagimi isirsam sanki 1 gundur yemek yememisim gbi kokar o yuzden dudak isirmada koku yapar cok fena
iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir
Kızlar selam.
Henüz 1 aylık evliyim. Geçen hafta bi sabah eşim sen dişlerini fırçalamıyor musun hayatım? Dedi. Ki ben sabah akşam fırçalarım. Ağzımın koktuğçunu söyledi. Listerinle filan çalkaladım. Neyse bikaç gündür her fırsatta bak yine kokuyo filan diye esprili bi ağızla bana söylemeye devam ediyodu. Dün dişlerimizi temizletmeye gittik birlikte. Bu sabah kalktık hoh yap bakim kokuyomu ağzın diyo. O kadar kırıldım kiyani kokuyo olsa bile bunu bana fark ettirmeden ölçümlemesi gerekmez mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet tam bizimde gündem konumuz buAğzın kokabilir bunu en yakınındaki insan eşin duyucak eşin uyarıcak seni. Ayıp bişey değil. Çözümü olan bişey. Adam sana popon çirkin dememiş. Ağzın kokuyo diyip dişçiye götürmüş. Bu arada mide ilacı içmeni tavsiye ederim.
Kızlar selam.
Henüz 1 aylık evliyim. Geçen hafta bi sabah eşim sen dişlerini fırçalamıyor musun hayatım? Dedi. Ki ben sabah akşam fırçalarım. Ağzımın koktuğçunu söyledi. Listerinle filan çalkaladım. Neyse bikaç gündür her fırsatta bak yine kokuyo filan diye esprili bi ağızla bana söylemeye devam ediyodu. Dün dişlerimizi temizletmeye gittik birlikte. Bu sabah kalktık hoh yap bakim kokuyomu ağzın diyo. O kadar kırıldım kiyani kokuyo olsa bile bunu bana fark ettirmeden ölçümlemesi gerekmez mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet tam bizimde gündem konumuz bubu Ara sorun oluyo bende dişlerime bakıyordum iki dolgu yaptılar ağız suyu dil fırçası dış ipi falan genel olarak iyi bol su iç dedi ! himm mide ilacını şimdi duydum dolapta bikutu var ama oruç var şimdi bitsin elma maydanoz limonu su iciyor ama esim cok rahatsız oluyo gercekten napim ramazandan sonra daha iyi olucak sabret diyon cildiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?