- 23 Aralık 2021
- 16
- 2
- 36
- 28
- Konu Sahibi Bebetoooooooo
Kızlar lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim. Bundan yaklaşık 9 10 ay önce hpv olduğumu öğrendim üstüne de eşimin aldatmasını yakaladım ( 5 yıldır evliydik)kendisinde lezyonlar vardı. Ve doğal olarak bende de genital bölgemde siğiller çoğaldı bir tane ile başladı sonra baya çoğaldı Özel bir hastenede lazerle yakma işlevi yaptırdım. Test sonucum hpv tip 6 ve 11 çıktı. Doktor düşük riskli dedi. Gerekli takviyeleri kullandım yalnız 2 3 günden beri dilimin kök kısmında yani küçük dilimin sol tarafına düşüyor orada beni rahatsız eden bir durum var. Kardeşim aft olabilir abla üstü beyaz diyor ama benim orada bir şey var hissi bitmiyor. 3 yaşında bi kızım onunla bile ilgilenemiyorum. Hem beni aldatmasına mı yaniyim hem de ağzımda da çıkmasına mı yaniyim ömür boyu benimle mi gelecek bu illet kurtulma şansım yok mu ağızımda çıktıysa kansere yol açar mı hiç başına gelen oldu mu aft olsun diye dua ediyorum yarın KBB kontrolüne gitcem ailemin yanındayım kafa olarak o kadar kötü bir durumdayım ki süreçler beni çok yordu