• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağzımda kötü bi taat var yardımmm :(:(

mnik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
110
16
48
ya kızlar benim ağzımda yaklaşık 3 4 günden beri böyle kötü bir tat var acımsı metalimsi.. yemek yiyorum düzelmiyo 2 saate bir yemek yemeye başladım kafayı yicemmm !! i google da baktım yne kadınlar kulübünde çıktı bi sonuç hamilelikde oluyomuş diye benim öyle bişeyim olamaz hamile gibi fln daha evli bile değilim :D bide şeker hastallığnda oluyomus diye duydum Allah korusun insallah öyle birşey yoktur :S acil çözüm önerebilirmisiniz yoksa haftaya 10000 kilo olucamm şimdiden önerileriniz için teşekkür ederimm :)

ilaç kullanıyomusun canım bazı ilaçlar yapıyor, bendede olmuştu ilaçtan olduğunu anlamıştım bırakınca geçmişti :34:

Seker hastaligi yada reflu belirtisi olabilir.Reflude agiza aci yada tatli bir tat olabilir ve su gelebilir.Seker hastaliginin diger belirtileri sik sik idrara cikmak,cok su icmek,agiz kurulugu ve cok acikmaktir.

ilaç kullanmıyorum hatta 2 haftadan beri ağzıma ağrı kesici bile atmadım ya sık idrara çıkıyorm aslında açıkmıyorum ama ağzımdaki kötü tat yüzünden yemek yemek zorunda hissediyorum kendimi :S

O zaman bir doktora gidin seker tahlili ve seker yuklemesi yaptirin.Gerekirse reflu icinde baktirin midenizde eskime falan varmi.

Daha önceden yediğin birşey dokunmuştur.
Bende önceden fazla baharatlı birşey yemiştim ağzımda tadı kalmıştı ama benim 1 günde geçmişti yani bilmiyorum isrifra etmeyi deneyebilirsin.

direk hamile olabilirsin dicektim ama evli olmadıgını okudum..
mideyle alakalı olabilir bir doktora görünmekte fayda var.

ya kızlar benim ağzımda yaklaşık 3 4 günden beri böyle kötü bir tat var acımsı metalimsi.. yemek yiyorum düzelmiyo 2 saate bir yemek yemeye başladım kafayı yicemmm !! i google da baktım yne kadınlar kulübünde çıktı bi sonuç hamilelikde oluyomuş diye benim öyle bişeyim olamaz hamile gibi fln daha evli bile değilim :D bide şeker hastallığnda oluyomus diye duydum Allah korusun insallah öyle birşey yoktur :S acil çözüm önerebilirmisiniz yoksa haftaya 10000 kilo olucamm şimdiden önerileriniz için teşekkür ederimm :)

Meraba ben bu sikayetiniz hala devam ediyor mu merak ettim eger gectiyse nasil bi yol izlediniz annemde agzindaki aci tattan cok sikayetci onun icin sordum yardim ederseniz sevinirim.

Back
X