• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzımdan kaçtı...

5 görümce mi? :KK57: Eşiniz kaç kardeş? :KK57:
Az bile yapmışsınız, ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim.

Az bile demişsin.. Halaya bak ya.. Ortam kalabalık yengem yeterince ilgilenemez bebeğe ben göz kulak olayım diye düşüneceği yerde yaptıgına bak.. Bunlara çocuk mocuk emanet edilmez.. Bi de pişkin pişkin sırıtmış.. Gıcık oldum

Böyle durumlarda ben genelde eşime patlarım. Çünkü gücüm ona yeter birde çocuğumu eşime emanet ederim. Ortamda oğluma bakabilecek 1000 kişi bile olsa herkesin yanında eşime " sana emanet" derim. Çünkü babası o bakacak kişi de o.

Az bile demişsin.. Halaya bak ya.. Ortam kalabalık yengem yeterince ilgilenemez bebeğe ben göz kulak olayım diye düşüneceği yerde yaptıgına bak.. Bunlara çocuk mocuk emanet edilmez.. Bi de pişkin pişkin sırıtmış.. Gıcık oldum
Yok hic emanet etmem zaten iki cocugumu da sepet gibi yanimda tasirim.2 gorumcem cok iyi ilgilenir,dikkatlidirler aslinda.Doguma gidince bile buyuk oglumu sadece onlara birer gece biraktim.Hele bu gorumceme kafeste kuşumu birakmam huyunu bilirim.Boyunca 3 cocugu var hala onlara bebek gibi davranir kendi cocuklari cok kiymetlidir de benim sabrimi deniyor.

saçını elimden kurtaramazlardı manyak mısın da laf mı

• Beğen
Reactions: anu
Sizin kayınpederin beline kuvvet pek de aktifmiş valla hehehe :KK53: 5 görümce Allah size sabır versin ne diyeyim, vallahi düşman başına. Geri adım atmayın bunlara karşı Hürrem gibi olun valla bakın kaç görümceyi koca saraya sığdırmadı :KK53:
Eskiden takardim ama simdi umrumda bile degiller.Buradaki takildigim sey de cocuklarim yoksa herkesin yolu acik olsun,herkesin duzeni iyi olsun.Kimseyle ugrasmam sadece konu cocuklarim olunca gardimi aliyorum o kadar...

Hep soyluyorum yine soyleyecegim
Kendi agzinizla demissiniz affedilmez hatalari var vs diye
Ne diye dolduruyorsunuz bu kadar insani eve Allah askina isiniz basinizdan askinmis zaten iki kucuk cocukla davetler bilmemneler
Gorumce de bes taneymis surusune bereket yuh yani
Almayin boyle hadsizleri evinize

Bi tane yapıştırırdım can havliyle. Şiddete karşıyımdır ama normalde tabiki:KK53:

Evet olmamis... Sorulur mu hic? Apacik ortada cevap!!! Bosverin iyi olmus... Allahtan bebege bisey olmamis...:ssz:

Cocugunuza bir sey olsaydi onlar 3 gün, siz ömür boyu aglardiniz. Ben yerinizde olsam alir cocugu gecer otururdum. Bu kadar insan bir bebege bakip ilgilenemiyorsa mutfaga gecip kendi kendilerine zikkimin dibini yesinler. Esiniz de bilememis kazik kadar kadinin cocugu yatakta tek basina birakabilecegini. Sonra gazetede haberlerde gördügümüz zaman nasil olur ya, o kadar insanin icinde o cocuk nasil zarar görür diye elestiriyoruz.

Oğlum yok. Yiğenim var ama aslında oğlum olan. Canımdan can olan..

Düşünüyorum da biri ona öyle bir şey yapsa onun kafasını klozete falan sokarım. Ben o çocuğun kılına zarar gelmesin diye canımı vermeye hazırken o hareket sıkar. Az bile söylemişsin dert etme.

Aslinda oglum ben ve eşim disinda kimsede durmuyor yabanciliyor.Halasi da yatagin uzerinde oglumla oynuyormus.Esim once bebek yabanciladi da agladi zannetmis.O kalabalikta biran ablasini gorunce dank edip eyvah diye kostu zaten.
Hayırdır ya? Hayırdır yani? Şimdi bu kadın normal mi? Böyle aile soğumakla kalmasın, buz dağı falan olsunlar. 10 aylık bebeğe ders vermeye çalışan bir ters beyin söz konusu.

Var oyle bir kac tip bosver iyi demissin hatta az bile demissin . Oyle bir durum olsaydi onlarin yaninda ben esime kizardim neden cocuga sahip cikmadin diye .

Edit.: yanlis anlama esine kizsaydin demek istemedim sadece karsi tarafin kendini kotu hossetmesi icin tepki gosterseydin

Ben olsam ben de manyak misin derdim. Düsünemedim iyi ki düsmedi , özür dilerim yerine, girgir, manyaklik gerektirir aksi düsünülemez.

Back
X