• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzımdan kaçtı...

cocuk ıyıkı dusmemıs haklısın valla...

:KK70: vallahi gülme tuttu yerim seni ben :KK200:
Selam hanimlar.Cumartesi gunu oğlumun sünnet mevlutu vardi.Aksam oldugumda evde 5 gorumcem,esleri ve cocuklari vardi ki tahminen 20 kişi falandik.Ben haliyle surekli mutfakta falan kosturuyordum.Kucuk oglum da 10 aylik ve diş cikardigi icin cok mizmiz.Kalabaligi da hic sevmez kisaca tum gun agladi,kucak istedi bayagi yoruldum.Birara iceriye geldigimde yatakodasindan oglumun aglama sesini duydum.Ben oglumu sorunca esim hemen eyvah deyip koştu.Ardindan da ben koştum.Baktim oglum benim karyolamin uzerinde kenarina yaklasmis agliyor.Daha haliyle kendi inemiyor yuksek baza ve tek hamle daha yapsa düşecek.Esim hemen aldi oglumu ben de onun kucagindan aldim niye cocugu yalniz biraktiniz biriniz yaninda durmadiniz dusecekmis az kalsin dedim.O sirada gorumcem kahkaha atarak ben biraktim dedi.Ben de niye dedim.Cok bagriyordu sussun azicik diye dedi ama sakaci tavirlarla.Ben de birden bu tavri karsisinda manyak misin dedim.Inanin agzimdan nasil cikti bilemiyorum.Gerci ortamin kalabaligi ve esimle ailesinin sakaya vurmalariyla ortam gerilmedi fakat ben cok tuhaf hissettim.Oyle diyene kadar keske mantikli bir kac sey soyleyip tepki gosterseydim diye pisman oldum.Gerci gorumcem başka şeyleri bahane edip ortami germeye calisti herzamanki gibi ama kimse galeyana gelmedi acikcasi.Normalde zaten esimin ailesine karşı cok mesafeliyim affedilmez hatalari var fakat oglumun güzel günü hatrina en güzel sekilde agirladim.Bahsi gecen gorumcemi de hic sevmem anlatilmaz yasanir bir tiptir.Benim sormak istedigim siz ayni dutumda olsaniz ne tepki verirdiniz?

Neden üzüldünüz ki?
Bence manyak mısın sorusu çok hoş durmuş orada, o görümcenin üstüne de cuk oturmuş.

Az bile soylemissin.. Ben avazim ciktigi kadar bagirirdim heralde "benim oglum burdan dusseydi ben de seni camin kenarina koyardim hatta asagi bile atabilirdim sus diye" derdim... Gerizekali ya...

Daha cok kirici olurdummmm..hemde gulerek dalga gecerek ben koydum diyerek..yegeni yaaa dusse hosuna mi gidecekti..nedir bu tepkin az bileee..ben daha fazlasini yapardim..:KK62:

Neden üzüldünüz ki?
Bence manyak mısın sorusu çok hoş durmuş orada, o görümcenin üstüne de cuk oturmuş.
Üzülme değil de ne bileyim benden 15 yas buyuk 3 kocaman cocugu olan kadina cocuk konusunda tepki gostermek zorunda kalmam cok tuhafima gitti.O kadar anlik oldu ki bu olay yeni yeni idrak ediyorum.Ya dusseydi oglum diyorum ne tepki verirdim kestiremiyorum...

Rahatlığa bak ya dengesizlik etmiş. Hak etmişş amaannn salla

oyyy tosuncuk :KK46:
baza ustune birakana kadar yere biraksaymis deli kadin..
yapcak bisey yok,tepkiniz abartili degil ustunde durmayin.

oyyy tosuncuk :KK46:
baza ustune birakana kadar yere biraksaymis deli kadin..
yapcak bisey yok,tepkiniz abartili degil ustunde durmayin.
Bugün bir arkadasima anlattim o da cocuklari büyüdüğü icin bebek bakmayi unutmustur dedi.Yani insanin hic cocugu olmasa gene akil eder bence bu cocuk buradan duser diye.Nasil bir ruh hali icindeydi o an acaba...

Az bile yapmışsın ufacık bebeği cezalandırmış kendince hadsiz..

Bugün bir arkadasima anlattim o da cocuklari büyüdüğü icin bebek bakmayi unutmustur dedi.Yani insanin hic cocugu olmasa gene akil eder bence bu cocuk buradan duser diye.Nasil bir ruh hali icindeydi o an acaba...

arkadasiniz surda hakli ki kucuk cocugu olmayanlar olanlar kadar hassas degil.
annemin ve kv`nin evine oglumla adimlayip cekmece karistirmaya basladiginda gittigim ilk zamanlar cekmecelerden bicak toplayip kaldiriyordum her gittigimde yada onlarca kez dememe ragmen cayi yemegi ocagin duvara bakan bolumunde yapacaklarina oglumun erisebilecegi gozde yaptiklarini ama gercekten umursamadiklarindan degil cocukla yasamayi unuttuklarindan boyle yaptiklarini farkettim.cok kez uyardim kimi zaman sert kimi zaman tatlica..sonuc hala cekmecelerden bicak,alt dolaplardan sinek ilaci deterjan vs topluyorum..:KK51:

Ben olsam boğazlardım o yüzden tepkinizi çok yerinde buldum. Tebrikler.

arkadasiniz surda hakli ki kucuk cocugu olmayanlar olanlar kadar hassas degil.
annemin ve kv`nin evine oglumla adimlayip cekmece karistirmaya basladiginda gittigim ilk zamanlar cekmecelerden bicak toplayip kaldiriyordum her gittigimde yada onlarca kez dememe ragmen cayi yemegi ocagin duvara bakan bolumunde yapacaklarina oglumun erisebilecegi gozde yaptiklarini ama gercekten umursamadiklarindan degil cocukla yasamayi unuttuklarindan boyle yaptiklarini farkettim.cok kez uyardim kimi zaman sert kimi zaman tatlica..sonuc hala cekmecelerden bicak,alt dolaplardan sinek ilaci deterjan vs topluyorum..:KK51:
Evet aynen ben de gittigim yerde guvenlik onlemlerini kendim aliyorum ama olay neticede benim evimde oldu ve evim 2 cocugumun da guvenligini saglayacak sekilde duzenli.O yuzden kaza degil bilerek sebep olunan bir sey olsaydi hem cok uzulecektim hem de tepkim sert olacakti.Yoksa kazara falan olur karsi tarafta mahcup olur halasidir isteyerek olmamis falan denir...

Back
X