Agzimdan kotu bir laf cikacak

Neden suratin asik niye kotu davraniyorsun diye ustume gelince, actim agzimi yumdum gozumu.
Cikti yani malum kotu seyler agzimdan :/

Neden suratin asik niye kotu davraniyorsun diye ustume gelince, actim agzimi yumdum gozumu.
Cikti yani malum kotu seyler agzimdan :/
Umarım bugün halledersiniz
Haklıyken haksız konuma düşmemek lazım
İlişkinize gelen zararı ortadan kaldırmak amacıyla konuşmaya çalış

Bugün okuduğum konular beni çok geriyor nedense.

Yani dini nikah yapıp aynı evde yaşarken kimseye danışmıyorlar. Kızın abisi kız kardeşinin olmadığı gecelerde nerede olduğunu merak edip de sormuyor sonra ortalığa alev saçılıyor. Sen kardeşini kontrol edip, dizginleyemediysen şimdi el alem ne yapsın?

Sana gelince “o kadar kadının arasında sivrilmek istemiyorum” demişsin ya boş ver ya sivril sonuçta herkesin kendi hayatı. O kadınlar belki kocası tarafından aldatılıp da olayı erkeğin elinin kiri olarak gören kadınlardır. Ya da onlar da sorun ediyordur. Nereden bilebilirsin ki tanımıyorsan. Herkes kendi hayatından sorumlu.

Hayatimda gordugum en sacma olay. Kac yasinda insan bunlar. Ya evlenirler ya yollari ayirirlar. Beraber yasarken grubun fikrini almis sanki. Cok istiyosa gidip resmi nikah kiysaymis. Simdi o kadinin tek bir hukuki hakki bile yok. Adam vazgectim ben derse arkasindan aval aval bakar. Allah akil fikir versin bu insanlara.

Esin fikri alindigi icin kendini onemli hissetmis bence. Surekli birilerini toplamasi falan liderlik psikolojisine sokmus onu. Bu olayi uzatanda esin olabilir. Once kadinlarla konusun. Olay boyle boyle rahatsizim de anlat. Sonra o cocukla konus hepimizin ailesi cocugu var gece bilmem kaca kadar Senle zaman harciyor evle ilgilenmiyorlar diye. O cocugun kendine ceki duzen vermesi lazim

Kizin ailesi burda degil. Okumaya geldi. Part time calisiyordu, abisiyle kaliyordu 3 yildir sonra abisinin karisi bikti kiz bekar evine cikti.
Abisi arada kontrol ediyordu ama anlayamamis.
Dun esim herkes kocasini anlayisla bekliyor bir sen problem ediyorsun dedi. Herkes otururken ben esim kizar deyip kalkayim mi vs.
Sen nerden biliyorsun su anda onlarin da tartismadigini dedim. Biliyorum onlar tartismaz diyor
Cok pislik bi mevzu.
En son bir daha asla olmayacak son karar verildi dedi. Olursa da karimdan izin alin derim diyor. Ben de bos yere topu bana atma. Yeminle butun kadinlari orgutler rezil ederim sizi dedim.
Konu simdilik kapandi.
Tekrari olursa tek tek hepsini erkekler ve kadinlar, akilsiz cift de dahil arayip konusacagimi soyledim. Tamam dedi.

Bence bu olagan ustu gelismeler yasanirken ´ yaziklar olsun sana´ diyen bi karim olsa.
´Biz neyle ugrasiyoruz sen neyle ugrasiyosun, bi git isine be´ derdim.
Kocan arkdasina destek veriyor kaf yoruyor bi cikis icin.
Su gunler yapmamalisin boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…