"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Ya lütfen biri bir şey desin rezaletin dibindeyim :KK70:

Çok ciddi hislerimin olduğu bir adam var 4. görüşmemizdi dün ve yemeğe çıktık. Tam ciddi bir şey konuşuyorduk hararetli ve bana "Benim diğer erkeklerden farkım ne senin için?" dedi

Benim de "Sen çok saygılısın." dememle bir hamburger parçasının ağzımdan füze misali kalkış alması bir oldu
Hayır ben de geri yakaladım havada ve yerine soktum masaya düşmeden ama gördü tabii ki

"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum" dedi :KK70:

"Utandırmasana" falan dedim kahkahalara boğulduk falan ama sizce benden tiksinmiş midir ya
Soğumuş mudur

Var mı böyle örneğiniz eşinizdir sevgilinizdir olmuştur ama soğumamıştır off aklıma geldikçe gülüyorum ama bi yandan da utanıyorum ya nasıl geçecek bu his :KK70:

Son düzenleme:
Yok be nolacak birşey olmaz hoşlandıysa viz gelir tırıs gider ağzından çıkanlar takılma böyle şeyler normal:KK53::21:

O yine çok kötü bir şey değil ya yemek ağzımdan fırlıyordu off :KK70:
Ya o an karizmatik karizmatik otururken üstüne kahvenin saçma sapan dökülmesi cok feci ama :KK48: sogumamistir sanmam. Ama epey dalga geçer. Benimki geçiyor çünkü. İlk sakarlığımi unutturacak çok sakarlığım oldu o ayrı. 7 yıllık evliyiz bir şey olmaz şirin bir an olmuş :KK68:

Yok yaaa erkekler pek takılmaz öyle şeylere ama epey bi dalga geçer

Çok hoşlandığım bir adam var 4. görüşmemizdi dün ve yemeğe çıktık. Tam ciddi bir şey konuşuyorduk hararetli ve bana "Benim diğer erkeklerden farkım ne senin için?" dedi

Benim de "Sen çok saygılısın." dememle bir hamburger parçasının ağzımdan füze misali kalkış alması bir oldu
Hayır ben de geri yakaladım ve yerine soktum masaya düşmeden ama gördü tabii ki

"Utandırmasana" falan dedim kahkahalara boğulduk falan ama sizce benden tiksinmiş midir ya
Soğumuş mudur

Var mı böyle örneğiniz eşinizdir sevgilinizdir olmuştur ama soğumamıştır off aklıma geldikçe gülüyorum ama bi yandan da utanıyorum ya nasıl geçecek bu his :KK70:
:KK53:
Öksürdüğümde minik boncuk gibi tatlı sevimli bir şey fırladı ciğerlerimden
Pasaport kontrolündeyiz sırada
Sağıma baktım soluma baktım Yok
Nereye fırladı bu tatlı boncuk şeyimsi şey dedim
Zira son zamanlarda çok fırlamışlığı vardı,tanıştık boncukla
Ararken tararken sıram geldi pasaportum polisin elinde
Benim tatlı şey pasoya yapışmış :olamaz:
Dua ettim adamın eline falan değmesin diye
Eşim diyor “bu nasıl birşey ayıp yahu”
Ya benim suçum ne,istem dışı fırladı,sınırdan geçti ne yapabilirim

Çok ciddi hislerimin olduğu bir adam var 4. görüşmemizdi dün ve yemeğe çıktık. Tam ciddi bir şey konuşuyorduk hararetli ve bana "Benim diğer erkeklerden farkım ne senin için?" dedi

Hayır ben de geri yakaladım ve yerine soktum masaya düşmeden ama gördü tabii ki

Soğumuş mudur

Hahahha soğumamıştır korkma, çok şeker geldin bana :D Bende baya örnek var yazmaya kalksam sığmaz o derece, takma kafana bir şey olmaz :D

Benim eski erkek arkadaşımla ilk görüşmemizde sahil kenarında bir cafeye oturmuştuk. Alçak martının teki uçarken üstüme pislemişti. :KK53: Arkadaşım da kahve içiyordu o sıra bana gülerken ağzından kahveyi püskürtmüştü. Ikimizde birbirimize rezil olmuştuk.:KK71:Ama çok utanmıştım.

Şimdi benimle çok dalga geçen olacaktir. Esimle sevgiliyken sürekli simsiki sarılırdı bana. Bir gun oyle bir sarıldı ve sıktı ki bildiginiz gaz çıkardım zart diye :skandal::KK70:Hala kahkahayla güleriz aklımıza gelince :KK70:

Ahahha :KK48: ileride gülerek anarsınız işte bu yüzden soğunulmaz kötü hissetme kendini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X