Ağzından hayırlı bir laf çıkmaz

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Kizlar nisanlimin annesi hep beni demoralize etme cabasinda kiiizlar yardim edin her karsilasmamizda gorusmemizde bana cok kilo almissin diyor 2 yildir ayni kilodayim ama onun demesiyle su an 150 kilo olmam lazimdi herhalde... hic bozuntuya vermemistim bu gune kadar ama bu sefer almadim daha zayifladim hatta dedim aaaa almissin diye kafa tutuyor birde benimle, e oglun boyle daha cok begeniyormus dedim pis pis guluyor, yine gorustugumuzde yine diyecek ben bu kadina ne desem, kendisinin kilosu benden fazla ama ben senden zayifim imalarinda ben 60 kiloyum o 75 ve benim boyum uzun onun kisa
Ben ne desem buna bi el atin laftan anlamiyor sana ne almamisken aldin diyor, alsam sana ne be Kadin resmen beni insan arasinda bozmaya calisiyor, insan daha gelinine guzel der birsey der bu hep beni yerme derdinde

Kizlar nisanlimin annesi hep beni demoralize etme cabasinda kiiizlar yardim edin her karsilasmamizda gorusmemizde bana cok kilo almissin diyor 2 yildir ayni kilodayim ama onun demesiyle su an 150 kilo olmam lazimdi herhalde... hic bozuntuya vermemistim bu gune kadar ama bu sefer almadim daha zayifladim hatta dedim aaaa almissin diye kafa tutuyor birde benimle, e oglun boyle daha cok begeniyormus dedim pis pis guluyor, yine gorustugumuzde yine diyecek ben bu kadina ne desem, kendisinin kilosu benden fazla ama ben senden zayifim imalarinda ben 60 kiloyum o 75 ve benim boyum uzun onun kisa
Ben ne desem buna bi el atin laftan anlamiyor sana ne almamisken aldin diyor, alsam sana ne be Kadin resmen beni insan arasinda bozmaya calisiyor, insan daha gelinine guzel der birsey der bu hep beni yerme derdinde
Yemek yerken sana mı sorcam derim.

-Çok kilo almışsın
-Evet anne aldım valla

-Çok vermişsin
-Ya evet verdim

-Kilo almışsın, yakışmamış, ver biraz
-Evet vereyim di mi anne, yakışmamış

-Verme bu kadar, süzülmüşsün
-Ben de öyle düşünüyorum, süzülmüşüm, artık vermeyeyim

aranızda tatsızlıkmı oldu bi sebebi varmış gibi yapıyomuş Allhm yardmcın olsun nişanlına söyle

Aynı kilodayım der geçerim.Hatta hiç cevap vermem manidar gülümser geçerim.Çok önemli mi.Bazen insan laf olsun diye konuşur.Bugün bunu der yarın başka bir şey.Takılma.

Kilo aldın deyip dursa ne olur ki.
Evet aldım anne deyip geçsen ne eksilir.
Ayrıca kayınvalideler gelinlerine amanda kızım çok güzelsin diye pohpohlamak zorunda mı?
Nişanlılarınızı,eşlerinizi anneleriniz aman yakışıklı damadım diye mi pohpohluyor?
Kendinizi güzel görmeniz için birilerinin bunu belirtmesine neden ihtiyaç duyuyorsunuz?

Not: Konu sahibi size değil sorularım. Tartışma yaratmak istemedim. Konunuzu okuyunca aklımda belirdi sadece.

Varsın kayın valideniz sürekli laf sokma amacıyla kilo aldın deyip dursun siz sevdiğinizle uyumunuza mutluluğunuza odaklanın. Boşverin gitsin çok zor olmasa gerek.

Ben daha gelinine tamamen iyiniyetle güzel bişey diyen bir kaynana görmedim canım:KK70:Dert etme yanlız değilsin. Çok alttan alıp seni ezmesine izin verme yeter

Ben olsam inadına daha dar giyerim.tek kelimede cevap vermem

pat diye diyemem ama misafirlige davet etti birgun ikramlarinda ye ye derse, kilo aldin deyip duruyorsun ben senin ikramini nasil yiyecegim simdi sagol almayayim mi desem

Sofrada yapmayın oyle seyler.. Yıllarca gecınmek zorunda olacagınız bır dısı.. Arkadaslardan bırı cok guzel yorumlamıs.. Evet anne.. Tamam anne.. Haklısın Anne.. Isterse 100 kere soylesın kilonuzla ilgili....

Kadina bak ya bir anne ve genc bir kizla boy olcusup kompleks yapiyor. Cok komik. Benim kv yanimda durup ben senden uzunum derdi :)))
Cok komikler valla..
Beni kv benzetiyrolardi sinir oluyordum. Alakamiz yok. O esmer ben bugday tenli. O kara kas kara sac ben acik renkli. Yuz simalarimiz vucut tiplerimiz bile benzemiyor.

Ay agzinin payını ver sustukca tepene cikar. Ben canımı sıkan birnsey oldumu icimde tutamiyorum valla.

Esimde derm anne canaliye oyle seyler deme o cabuk alınıyor diye

Sen de çok yaşlanmışsın, buruşmuşsun diyeceksin ayıp olacak. Duyma gül geç.
Kv ler niye böyle yaa. Güzel dursalar Nolur sanki.

Ay bu kilo aldın mı/verdin mi muhabbetini oldum olası sevmem. Kimseyede demem yani banane. Ayrıca kilo bu alanda farkındadır verende farkındadır yani mümkün mü insanın kendini bilmemesi? Gereksiz,aptalca,boş bir muhabbet yani.
Konunuza gelince siz kendinizi biliyorsunuz,kayınvalideniz "kilo mu aldın" minvalinde bir cümle kurarsa "olabilir anne"diyip geçin zira ısrarla aldın aldın diyen bir insan mevzu uzadıkça sinir katsayınızı yükseltir. Sizden tepki göremeyince zaten vazgeçeçek.

Back
X