- 19 Aralık 2015
- 330
- 407
- 18
Kizlar nisanlimin annesi hep beni demoralize etme cabasinda kiiizlar yardim edin her karsilasmamizda gorusmemizde bana cok kilo almissin diyor 2 yildir ayni kilodayim ama onun demesiyle su an 150 kilo olmam lazimdi herhalde... hic bozuntuya vermemistim bu gune kadar ama bu sefer almadim daha zayifladim hatta dedim aaaa almissin diye kafa tutuyor birde benimle, e oglun boyle daha cok begeniyormus dedim pis pis guluyor, yine gorustugumuzde yine diyecek ben bu kadina ne desem, kendisinin kilosu benden fazla ama ben senden zayifim imalarinda ben 60 kiloyum o 75 ve benim boyum uzun onun kisa
Ben ne desem buna bi el atin laftan anlamiyor sana ne almamisken aldin diyor, alsam sana ne be Kadin resmen beni insan arasinda bozmaya calisiyor, insan daha gelinine guzel der birsey der bu hep beni yerme derdinde
Ben ne desem buna bi el atin laftan anlamiyor sana ne almamisken aldin diyor, alsam sana ne be Kadin resmen beni insan arasinda bozmaya calisiyor, insan daha gelinine guzel der birsey der bu hep beni yerme derdinde