Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim bir akrabamızın nişanlısının da böyle ağzı kokuyorduIyi akşamlar kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum yardimci olursanız sevinirim.
Nişanlım temizliğe çok önem veren birisi yaz kış demeden her gün banyo yapar bazen günde 2 3 kere yaptığı bile olur hiç ter koktuguna şahit olmadım teni mis gibi kokar.
Ama nedense dişlerinide düzenli fircaladigi ve sigara içmedigi halde ağzında bi koku var malesef bu neden oluyo olabilirbeni öptüğü zaman çok rahatsız oluyorum bir kaç kere belli etmeye çalıştım anlamadı bi keresinde beni öpecegi zaman naneli sakız verdim ağzına ağzım mı kokuyo dedi biraz kokuyo aşkım ama sorun değil dedim kırılmasin diye. Demez olaydım bana bi sürü hakaret etti niye koksun ağzım çok temizim falan diyo sürekli ağzının koktuguna inanmiyo ve beni öpmesini istemediğim için iftira atıyorum saniyo gururuna yediremiyo
Çok Üzgünüm onu çok seviyorum ağzının koktugunun farkına varmasini nasıl sağlayabilirim? bide şöyle bi sorun var o gün gitmiş ailesine sormuş ağzım kokuyo mu bi bakın diye onlarda hayir demiş bu yüzden bana inanmiyo öpüşürken ortaya çıkan bi koku bu ne yapılabilir nasıl inandirabilirim yardım edin bana o kadar kavga etti ki benle en sonunda kokmuyo diye yalan söyledim ama hala kokuyo![]()
İyide arkadaşım ailesiyle dudak dudağa öpüşmüyoki bu adam,bidaha derse ailem kokmuyo diyor diye sende ailenle benim kadar yakın temas kuruyormusun de valla bunun alınganlığı olmaz sonra tiksinirsiniz bu sefer daha kötü olur açık ve net söyleyin bir çaresini bulsun hiç tahammül edemem kötü kokuyaMalesef ailesine kabul etmiyo oğulları çok titiz olduğu için![]()
Diş çürüğü olmasa bile en ufak bi diş taşı koku yapar, diş eti kanaması koku yapar, alerjisi varsa geniz akıntısı koku yapar,midesi rahatsızsa koku yapar, o sırada açsa koku yapar.. vs.vs.. neyine inanmıyo anlamadımki insan kendini bilmez mi çok şaşırdımIyi akşamlar kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum yardimci olursanız sevinirim.
Nişanlım temizliğe çok önem veren birisi yaz kış demeden her gün banyo yapar bazen günde 2 3 kere yaptığı bile olur hiç ter koktuguna şahit olmadım teni mis gibi kokar.
Ama nedense dişlerinide düzenli fircaladigi ve sigara içmedigi halde ağzında bi koku var malesef bu neden oluyo olabilirbeni öptüğü zaman çok rahatsız oluyorum bir kaç kere belli etmeye çalıştım anlamadı bi keresinde beni öpecegi zaman naneli sakız verdim ağzına ağzım mı kokuyo dedi biraz kokuyo aşkım ama sorun değil dedim kırılmasin diye. Demez olaydım bana bi sürü hakaret etti niye koksun ağzım çok temizim falan diyo sürekli ağzının koktuguna inanmiyo ve beni öpmesini istemediğim için iftira atıyorum saniyo gururuna yediremiyo
Çok Üzgünüm onu çok seviyorum ağzının koktugunun farkına varmasini nasıl sağlayabilirim? bide şöyle bi sorun var o gün gitmiş ailesine sormuş ağzım kokuyo mu bi bakın diye onlarda hayir demiş bu yüzden bana inanmiyo öpüşürken ortaya çıkan bi koku bu ne yapılabilir nasıl inandirabilirim yardım edin bana o kadar kavga etti ki benle en sonunda kokmuyo diye yalan söyledim ama hala kokuyo![]()
Kam gazı denen birşey var bende oğlumun ağzı aseton kokuyor diye hastaneye götürdüm. Bor çok hastalık var bunlar nefes yolu ile koku olarak dışarı çıkıyor. Öpüşurken koku almanız bu yüzden olabilir. Ayrıca dişleri inci gibi olsada biryerde koku yapan sinsi bir çürük olabilir.Dişleri inci gibi çürüğü yok dişle alakalı olduğunu sanmıyorum karnı tokkende oluyo malesef![]()
bende bağdemcik sorunu yok.bir kaçyıl önce hastalanmıştım boğazım acıyordu baktığımda bi tane görmüştüm ama bir kaçgün sonra geçti.acaba kalıcımı o şuan birşey yokBademcik tasi olabilir ne yaparsan yap kokar agzin ve insanlarin cogu bundan habersizdir bende de varmis bi gun bademcikler sismis mi diye bakarken beyaz bise gotdum soyle bi elleyince ciktilar temizlasin hic koku kalmaz
googlea yaz bulursun
öyle hissediliyormubende bilemedim ya nası söylenir ama sunu soyleyeyim agzımızın koktugunu şoyle anlarız avcumuzun içini 5saniye dilimizle yalıyoruz sonra kokuyomudiye avcumuzu kokluya biliriz bunu yaptır