• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzının koktuğuna inanmıyo:(

Ağızının koktuğuna inanmıyorsa avuçlarının içine hoh lasın.. :KK14:

Agiz kokusuda berbat ya arkadaş. Ben hayatta öpüşemem o adamla..
Bizim yakın bir tanıdığım ağzı kokuyor. Yanyana otururken yüzünü bana dönüp bir şey anlatirsa basım agriyor kokudan. Offf.
İnşallah bizde yoktur öyle bir şey

Iyi akşamlar kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum yardimci olursanız sevinirim.

Nişanlım temizliğe çok önem veren birisi yaz kış demeden her gün banyo yapar bazen günde 2 3 kere yaptığı bile olur hiç ter koktuguna şahit olmadım teni mis gibi kokar.
Ama nedense dişlerinide düzenli fircaladigi ve sigara içmedigi halde ağzında bi koku var malesef bu neden oluyo olabilir :KK43: beni öptüğü zaman çok rahatsız oluyorum bir kaç kere belli etmeye çalıştım anlamadı bi keresinde beni öpecegi zaman naneli sakız verdim ağzına ağzım mı kokuyo dedi biraz kokuyo aşkım ama sorun değil dedim kırılmasin diye. Demez olaydım bana bi sürü hakaret etti niye koksun ağzım çok temizim falan diyo sürekli ağzının koktuguna inanmiyo ve beni öpmesini istemediğim için iftira atıyorum saniyo gururuna yediremiyo :KK43:

Çok Üzgünüm onu çok seviyorum ağzının koktugunun farkına varmasini nasıl sağlayabilirim? bide şöyle bi sorun var o gün gitmiş ailesine sormuş ağzım kokuyo mu bi bakın diye onlarda hayir demiş bu yüzden bana inanmiyo öpüşürken ortaya çıkan bi koku bu ne yapılabilir nasıl inandirabilirim yardım edin bana o kadar kavga etti ki benle en sonunda kokmuyo diye yalan söyledim ama hala kokuyo :KK43:
bizim bir akrabamızın nişanlısının da böyle ağzı kokuyordu
akrabalar falanda farketti ağız kokusunu
kız artık dayanamadı sonuçta bir ömür yaşayamam deyip nişanı attı
bence nişanlınızla bunu konuşmalısın belki mideden gelen bir rahatsızlık veya dişlerden gelen bir sıkıntı olabilir
evet zor bir durum bana nişanlım böyle bişey dese çok mahçup olurdum
insallah kolaylıkla halledebilirsiniz

Sabah erken saatte yapıyorsa. Burunla ilgili olabiliyor daha doğrusu kişi farkına varamıyor. Mesela gece uyudu BURNU tıkanıyor ağızdan nefes alıyor. Ağızdan aldığı nefes mideden gelenle karışıyor koku oluyor

Nisanlilar arasinda bu konusulur yani iyi yapmissin soyleyerekte ondaki ozguven ne oyle. En azindan olabilir kusura bakma diyebilir yani

Sizde acikca soyleyin canim; sonucta evleneceginiz kisi dikkat etsin biraz. Yoksa bi ömür boyle gecmez valla.

şeker hastası veya başka bir hastalığı olma ihtimali var mı

kulak burun bogaz mide
bunlardan birinde sorun vardir.
gerci bazi insanlarin yapisal olarak nefesi kokuyor.

Sağlıklı ve kendi kokusundan rahatsız olmayan biri günde 3-4 defa duş almaz. Bu kadar sık duş almasının sebebi de kendi kokusu olabilir. Kaldı ki çok kibar bi şekilde söylemenize rağmen celallenmiş, öyle mi ya Falan diyip büyütmeden kapatabilirdi konuyu yetmemiş bi de gidip ailesine onaylatmış.

Bunlar pek uzlaşmacı yaklaşımlar değil. Açıkçası bi evliliğe ağız kokusundan daha çok zarar verecek olan şey bu uzlaşmadan uzak tutumlar oluyor. Ayrıca ağız kokusu o kadar ciddi bir sorun ki kanıtlandığı anda tek celsede boşanma sebebi.
Nişanlınızı ikna edip doktora götürün, sorunu çözmeye yanaşmayacak biriyse de evlilik kararınızı tekrar gözden geçirin. Şu an sadece öpüşmeyi içiniz almıyor, evlenince koynuna gireceksiniz o nasıl olacak bu durumda?

O bu değilde, ağzım kokmuyor gittim anneme koklattım nedir ? Yalan söyleyecek halin yok.
Mahcup olup gidip çözüm araması gereken yerde bir de sinirlenmiş. Yüz vermeyin şunlara ......

Ailesinden kimseti opmedigi icin alamamaislardir kokuyu...doktora gitsin mide problemi olabilir israr edin mecburmusunuz?inanin erkekler bu konuda daha acimasiz bir yakinim karisina soylemisti kadinda doktora gitti sonrasini bilmiyorum ama sanirim problem cozuldu yani sorunun kokune inin

Malesef ailesine kabul etmiyo oğulları çok titiz olduğu için :KK43:
İyide arkadaşım ailesiyle dudak dudağa öpüşmüyoki bu adam,bidaha derse ailem kokmuyo diyor diye sende ailenle benim kadar yakın temas kuruyormusun de valla bunun alınganlığı olmaz sonra tiksinirsiniz bu sefer daha kötü olur açık ve net söyleyin bir çaresini bulsun hiç tahammül edemem kötü kokuya

Iyi akşamlar kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum yardimci olursanız sevinirim.

Nişanlım temizliğe çok önem veren birisi yaz kış demeden her gün banyo yapar bazen günde 2 3 kere yaptığı bile olur hiç ter koktuguna şahit olmadım teni mis gibi kokar.
Ama nedense dişlerinide düzenli fircaladigi ve sigara içmedigi halde ağzında bi koku var malesef bu neden oluyo olabilir :KK43: beni öptüğü zaman çok rahatsız oluyorum bir kaç kere belli etmeye çalıştım anlamadı bi keresinde beni öpecegi zaman naneli sakız verdim ağzına ağzım mı kokuyo dedi biraz kokuyo aşkım ama sorun değil dedim kırılmasin diye. Demez olaydım bana bi sürü hakaret etti niye koksun ağzım çok temizim falan diyo sürekli ağzının koktuguna inanmiyo ve beni öpmesini istemediğim için iftira atıyorum saniyo gururuna yediremiyo :KK43:

Çok Üzgünüm onu çok seviyorum ağzının koktugunun farkına varmasini nasıl sağlayabilirim? bide şöyle bi sorun var o gün gitmiş ailesine sormuş ağzım kokuyo mu bi bakın diye onlarda hayir demiş bu yüzden bana inanmiyo öpüşürken ortaya çıkan bi koku bu ne yapılabilir nasıl inandirabilirim yardım edin bana o kadar kavga etti ki benle en sonunda kokmuyo diye yalan söyledim ama hala kokuyo :KK43:
Diş çürüğü olmasa bile en ufak bi diş taşı koku yapar, diş eti kanaması koku yapar, alerjisi varsa geniz akıntısı koku yapar,midesi rahatsızsa koku yapar, o sırada açsa koku yapar.. vs.vs.. neyine inanmıyo anlamadımki insan kendini bilmez mi çok şaşırdım :KK57:

Dişleri inci gibi çürüğü yok dişle alakalı olduğunu sanmıyorum karnı tokkende oluyo malesef :KK43:
Kam gazı denen birşey var bende oğlumun ağzı aseton kokuyor diye hastaneye götürdüm. Bor çok hastalık var bunlar nefes yolu ile koku olarak dışarı çıkıyor. Öpüşurken koku almanız bu yüzden olabilir. Ayrıca dişleri inci gibi olsada biryerde koku yapan sinsi bir çürük olabilir.

Sağlık sorunu yoksa dilini de fırçalaması gerekir sadece dış fırçalama kokuyu almıyor dilde ki bakteri koku üretiyor bir çok insan bunu bilmez ve ona açıkça dile getir soguyacagina zamanla başından anlatki sorun yaşamayın. Tatlı dille anlat karbonat ile dişlerini firçalasin

Bademcik tasi olabilir ne yaparsan yap kokar agzin ve insanlarin cogu bundan habersizdir bende de varmis bi gun bademcikler sismis mi diye bakarken beyaz bise gotdum soyle bi elleyince ciktilar temizlasin hic koku kalmaz

googlea yaz bulursun
bende bağdemcik sorunu yok.bir kaçyıl önce hastalanmıştım boğazım acıyordu baktığımda bi tane görmüştüm ama bir kaçgün sonra geçti.acaba kalıcımı o şuan birşey yok

Back
X