Ah! Abim Ah!:(

lale77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
393
5
96
Diğer
merhaba arkadaşlar benim sorunum abimle aslında ailemin hepsiyle sorunluyum ama şimdi gündemde olan abim.evlendim başka şehre gelin geldim burda ailemin konuşmadığı bir abim var büyüktür koca şehirde yalnız kalmayayım diye eşim ona yakın yerden ev tuttu.ben sık sık giderdim bi işi olduğunda maddi manevi hemen yardım ederdim.ne olduysa ben doğum yaptıktan sonra oldu.aramız en fazla 15 dk ama gelip gitmiyor doğumumda bile 2 yada 3 kez geldi hiç aramaz sormaz oğlu hastaneye yatmış haber bile vermiyor ben aramasam hiç bilmicektim.dün arka sokağımızda oturan bi tanıdık var oraya gelmiş orda gördüm iki adımlık yer bana gelmez sordum ne oldu diye bişey söylemedi herkes yerinde sağolsun dedi bu ne şimdi böyle kardeşlikmi olur.bende taşınırken ona haber vermicem ben çok kırıldım moralim çok bozuk..lütfen bi bakın ben olayın içinde olduğumdan tarafsız bakamıyorum .

Abin durup dururken böyle davranmıyordur bence.. Mutlaka bir sebebi olmalı...
Ya onu kıracak bişey yaptınız farkına varmadan, yada birileri sizin ağzınızdan bişey söyledi...

Bencede bırden olması tuhaf
ya farkında olmadan bıŞey oldu ya da
eŞınız bıŞey dedı
yada rahatsız etmek ıstemıyodur bılemıyorum
bence alın karŞınıza konuŞun

bende anlamadım belki farkında olmadan kırmışta olabilirim ama dikkat ederim böyle şeylere.
yada biri yalan yanlış bişey söyledi bilemiyorum.abim biraz vurdum duymazdırda.yakında taşınıcam ev aldık arayıp bi hayırlı olsun bile demedi bende taşınırken haber vermemeyi düşündüm ama olmazki bayram geliyo sonra nasıl gider bayramlaşırım gitmesem olmaz.off ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm.

abinizin birseye kirildigi zaten cümlesinde bariz belli

ne demek yani herkez yerinde sagolsun ?

onu yada ailesinden herhangi birisini inciticek birseyler söylemis olabilirmisiniz

kulagina belkide hos olmayan yalan dolan gelmistir canim

abinin yanina gidip sebebini sormalisin tavrinin

Taşınacağını haber vermemek olmaz..Sen küçük olarak,üzerine düşeni yap bence..
Peki yengenizin ağzını arasanız..hadi abin biraz vurdumduymazmış,yangeyle bir sorun var mı?
O neden gelip gitmez,görüşmez..

Taşınacağını haber vermemek olmaz..Sen küçük olarak,üzerine düşeni yap bence..
Peki yengenizin ağzını arasanız..hadi abin biraz vurdumduymazmış,yangeyle bir sorun var mı?
O neden gelip gitmez,görüşmez..

haklısınız düşündüm taşınırken haber vermezsem durum dahada çıkmaza girebilir.
yengemin bişey söyleyeceğini sanmıyorum zaten şuan hastanede küçük oğlu ameliyat olacak ona bakıyor zaten benimde kızmamın bir sebebide bu.2 oğlu var küçüğün doğuştan ayağında sorun var ayağı dizden aşağı gelişmemiş 3 parmağı eksik ve içe dönüksenağlama büyüdükçe tedavi oluyor.çocuk hastanede büyük olanıda burada yakın bir tanıdık var ona bırakmış ben sonradan öğrendim.aradım o beni aramaz zaten adam yerinemi koymuyor ne anlamadım.normal konuştu senin küçük çocuğun var diye bişey söylemdim dedi.insan bi haber vermezmi en azından ben onun kardeşiyim yinede yiğenimi aldım biraz bende kaldı yine gelse bakarım herzaman bakarım.şimdi teyzesinde.birde yengem hep çocukları bahane eder en son geldiğinde kızım bir aylıktı şimdi yedi aylık oldu...:olmaz:

böyle hiç bişey yokken tepkili olunmazkii..belki sizin farkında olmadığınız bi kırgınlığı olmuştur...yada yapı olarak farklıdır..başka neden gelmiyo aklıma

abinin sana böyle davrnmasının bir sebebi olmalı belki farkında olmadan kırmış olabilirsin konuş abinle

haklısınız arkdaşlar konuşmalıyım ama bu biraz zor olacak gibi geliyor bana.
abim şimdiye dek yaptığı hatalar yüzünden hala sıkıntı çekiyor hala umursamıyorda bu durumu aman boşver diyor ben buna üzülüyorum hem kızıyorum ama elimdende bir şey gelmiyor koskoca insan ben nasıl değiştireyimki.kafamçokkarıştı

Back
X