• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah almaktan kork

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
İki yıllık bi ilişkim var. Herşey çok güzel gidiyordu. Bu yaz Evlenmeyi planlıyoduk. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 31 yaşında. Benim geniş bir ailem var halalar teyzeler kuzenler filan hepimizde birbirimize çok bağlıyız. Erkek arkadaşımın ise aile bağları çok kuvvetli değil kardeşler bile sık sık görüşmezler. Bazen bana evlendiğimizde sizin aile kalabalık sorun çıkar mı filan diye soruyordu. Bende onu tatmib etcek cvplar verdim hep gerçekten de bizde yeni evlileri rahatsız etcek kimse yokki. Bugün bulusalm dedi buluştuk herşey yolundayken birden bire benim aklıma çok takılıyo bu sorun filan demeye başladı. Anlattım tekrar ikna etmeye çalıştım bu kez sürekli ilgi istiyosun ya ilerde sana yetemezsem ya mutlu olamazsan filan demeye başladı. Sinirlendim artık ne demek istiyorsn bitecekse açık söyle zorla tutacak değilim seni dedim. Salı gününe kadar düşünmek istiyorum salı günü devam edip etmeyeceğimize karar veririz dedi. İstediğin kadar düşünebilirsin dedim yüzüne bile bakmadan çıktım kafeden. Şimdi berbat hissediyorum kendimi ne yapcağımı bilemez haldeyim asla aramayı mesaj atmayı düşünmüyorum ama salı günü görüştüğümüzde nasıl davranmalıyım hiç bir fikrim yok lütfen yardımcı olur musunuz :(

açık açık derdini sorsaydın? sanki bahane buluyormuş gibi geldi
Banane üretme ayrılmak istiyorsan açık konuş dedim. Ayrılalım dersem bana çok kızarmısın dedi hyr sana kızmam kendime kızarım sana güvendiğim için dedim. Salı gününe kadar düşünmek istiyorum dedi o da öyle yani

Banane üretme ayrılmak istiyorsan açık konuş dedim. Ayrılalım dersem bana çok kızarmısın dedi hyr sana kızmam kendime kızarım sana güvendiğim için dedim. Salı gününe kadar düşünmek istiyorum dedi o da öyle yani

Yahu yaza evlilik planları yaparken "ayrılalım desem bana kızar mısın?" ne demek..
İşler buraya gelmişken neyin nesi bu laf?
Neyi düşünecekmiş beyefendi?Açık açık sorsaydın derdin ne senin, bana sevgin mi bitti?başkası mı var falan diye üzerine gidip sıkıştırsaydın keşke?Ben olsam öylece kestirip atmam hemen kolay mı yani,neyse sıkıntısı açıklasın?
Ben burdan sinir oldum adama..Ben mi yanlış anladım,adam sizin aile bağlarınız kuvvetli diye mi sorun çıkacakmış yani evlenince?
Hiç inandırıcı değil..Bence başka başka sorunlar var

Salı günü görüşmeyi düşünüyor musun yani?

Bugün arayıp hatasını anlamamişsa yolla gitsin adama bak sen düşünecekmiş :KK12:
Derdi neymiş merak ettim. Üniversite iş derken hayatıma kimseyi almadım. Benim için ilkti o. Başlarda çok anlayışlı sevecen süprizler yapan bi adamdı. Ben ona bağlandıkça sanki uzaklaştı. Eskisi Gibi ilgi göstermemeye başladı. Tamamen ilgisiz diyemem ama eskisi gibi değildi. Biraz ilgi istiyorum dediğim için beyefendi korkmuş ya beni mutlu edemezse diye. Her kadın ilgi ister bazen dile getirir. Sadece dile grtirdim bende . Sorun haline getirmedimki hiç

Yahu yaza evlilik planları yaparken "ayrılalım desem bana kızar mısın?" ne demek..
Neyi düşünecekmiş beyefendi?Açık açık sorsaydın derdin ne senin, bana sevgin mi bitti?başkası mı var falan diye üzerine gidip sıkıştırsaydın keşke?Ben olsam öylece kestirip atmam hemen kolay mı yani,neyse sıkıntısı açıklasın?
Ben burdan sinir oldum adama..Ben mi yanlış anladım,adam sizin aile bağlarınız kuvvetli diye mi sorun çıkacakmış yani evlenince?
Başka biri yok hayatında eminim bundan.

Evet aile bağıma taktı.ilişkinin başından beri bu sorun var korkuyorum der. Rahatına düşkün olduğu için hergün misafir gelcek sanıyo herhalde

Evet aile bağıma taktı.ilişkinin başından beri bu sorun var korkuyorum der. Rahatına düşkün olduğu için hergün misafir gelcek sanıyo herhalde.

Evet aile bağıma taktı.ilişkinin başından beri bu sorun var korkuyorum der. Rahatına düşkün olduğu için hergün misafir gelcek sanıyo herhalde

O zaman sırf bundan ayrılmayı düşünüyosa sana aşık değil ve gerçekten sevmiyor.Ayrılmaya bahane arıyor.

O zaman sırf bundan ayrılmayı düşünüyosa sana aşık değil ve gerçekten sevmiyor.Ayrılmaya bahane arıyor.
Çok üzülcem çok ağlıycam ama bitirmek istiyorsa yalvarcak değilim. Bana yaşattığını yaşa derim sadece biter bnm içinde

Bir arkadasimin sevgilisi dusunelim demisti. O zaman da anlamamistim. Dusunme nedir yahu. Demekki beni sevmiyorsun yeterinde arti eksi yapacaksin. Artilar agir basarsa devam, eksiler agir basarsa ayrilalim. Bu mudur yani. Uzgunum ama ben olsam sali gunu gitmezdim. Ararsa da biz o gun o masada ayrildik zaten derdim. Zor ama dusunme kismina tahammul edemiyorum. Kacak gocek islerden de hoslanmiyorum. Net olsun her sey aciysa da acisini cekerim ama kacak goceklikte beynim yaniyor sonrasi savas alani.

Back
X