Krissi Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2016 3.000 2.221 133 34 19 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Krissi #1 Zorunlu sezeryan olması gereken bana, planlı sezeryan tarihi verebilecek devlet hastanesi Yok mu ya? İlla sancı mı çekmem gerekiyor bir akıl verin sancıdan korkuyorum
Zorunlu sezeryan olması gereken bana, planlı sezeryan tarihi verebilecek devlet hastanesi Yok mu ya? İlla sancı mı çekmem gerekiyor bir akıl verin sancıdan korkuyorum
ZINLAYAPAY Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2014 2.103 1.697 83 19 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Krissi #2 Devlet hastanesi bile bile sezaryen yapmaz ki. Hem korkma birden sancidan kivranmiyorsun. Zamanla artıyor dozu
Devlet hastanesi bile bile sezaryen yapmaz ki. Hem korkma birden sancidan kivranmiyorsun. Zamanla artıyor dozu
Krissi Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2016 3.000 2.221 133 34 19 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Krissi #3 ZINLAYAPAY .!.: Devlet hastanesi bile bile sezaryen yapmaz ki. Hem korkma birden sancidan kivranmiyorsun. Zamanla artıyor dozu Genişletmek için tıkla... Devlet hastanesi sezeryan olmam gerektiği teşhisini koydu kendini buna hazırla dedi.
ZINLAYAPAY .!.: Devlet hastanesi bile bile sezaryen yapmaz ki. Hem korkma birden sancidan kivranmiyorsun. Zamanla artıyor dozu Genişletmek için tıkla... Devlet hastanesi sezeryan olmam gerektiği teşhisini koydu kendini buna hazırla dedi.