• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah Annem ah...

Canım bu devletin verdiği sigarayı bırakma ilacı varmış benim eşimin kaç tane tiryaki arkadaşı o ilaç sayesinde bırakdı. İlaca başlıyosun ilaç içerken sigarada serbest ama bi müddet sonra istesende içemiyomuşsun tiksinti geliyomuş. Sen bir araştır canım. Bu şekilde bırakanlara şahit oldum.

Son düzenleme:
Canim, Ibrahim adnan saracoglu nun sigara icenler icin tere kürü var. cigerleri temizliyor.

Sen detayina bak ama bir demet terenin yarisini gunduz, yarisini da aksam yiyecek, cok basit ve cok cok etkili.

Denemesini siddetle tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir noktaya gelirki doktor bırakacaksın yoksa ölürsün dediği anda bırakır. babam 11 yaşında başlamış sigara içmeye ilk okuldan sonra.... 53 yaşına kadar da içti. hemde günde 2 paket.... ne zamanki öksürükleri arttı, nefes alamaz, uyuyamaz hale geldi doktora gitti ve doktor akciğer kanseri olduğunu hemen sigarayı bırakması gerektiğini söyledi... babam o günden sonra 1 tek sigara içmedi. ama neye yarar 10 ay sonra kaybettik. ben henüz 24 yaşında babasız kaldım.... kendimi bildiğim andan itibaren babama hep dedik sana bişey olursa biz ne yaparız bırak sigarayı diye ama o hep bana bişey olmaz gözüyle baktı olaya....

[B benim annemde içiyor bu kadar değil tabi...kaç kere paketlerini yırttım yada sakladım ama cinnet geçirmedi..çünkü haklı olduğumu biliyodu..

acaba annenin başka bir sıkıntısı mı var? sırf bir sigara paketi için cinnet geçirmek fazla geldi..belki başka sorunları vardır sigarayla geçiştirmeye çalışıyordur?

birde sana birşey söyleyim,sigara içen bir insana içme demek öksürme krizine girmiş insana öksürme demek gibi bişey...onlar sağlıksız olmak istiyorsa olsunlar..laf geçiremiyorsun birde üstüne inat ediyorlar..

birde bana bişey olmaz demek kadar saçma bir cümle yok...şimdi mezarda olan insanlarda bana birşey olmaz demiştir..neden bişey olmasın ki herşey insanlar için o kadar bela bilmem ne varken insan korunmak yerine gidip kendini hasta edecek şeylere bağlanıyor..[/B]

Çok zor bir durum gerçekten. İnsanın canı gözünün önünde hastalığa giderken. Ama şu 171'in çok etkili olduğunu duydum. Eşimin teyzesi de 2 paket içerken bıraktı. Bir deneyin derim ben.

Kızlar Annem aşırı derecede sigara içiyor. Hemde okadar çok içiyor ki artık sesi iyice kötüleşti normal konuşamıyor sesi boğuk geliyor iyice gitti yani. Birde öksürüğü günden güne artıyor doğru düzgün nefes alamıyor nefes darlığı çekiyor resmen :43: çok endişeleniyorum lafta dinlemiyor kaç defa doktora gidelim dedim, en azından sigarayı azalt veya hafiflerinden iç diyorum ama ciddiye bile almıyor beni. İnadına yaparmış gibi daha çok içiyor, birini söndürüp diğerini yakıyor. Canı sıkkın olduğunda 2-3 tane üst üste içiyor. Çok korkuyorum kızlar Allah korusun birgün tıkanıp kalıcak diye ödüm kopuyor :43:
Kaç kere konuşmayı denedim dinlemiyor bile, sigara paketini elinden bile aldım resmen cinnet geçirdi kadın "VEEERRRR" diye üzerime saldırdı elimden zorla aldı paketi. Ne yapacağım bilmiyorum şu laneti bıraksa sağlığı yerine gelse biran önce :(
Artı birde bronşit hastalığı var, nefes darlığının ve sesinin boğuk gelmesinin hep o yüzden olduğunu söylüyor beonşiti bahane ediyor, ama ben sigara yüzünden günden güne kötüleştiğinden eminim :(
Biz doktor muyuz ne yapabiliriz bu durumda diyeceksiniz şimdi, ben sadece paylaşmak istedim çok korkuyorum Annem için çoook :(

Valla arkadasım sen ne kadar mucadele etsende o beynınden atmadıgı surece hıc bırsey elde edemezsın belkı vıjadanın rahat olur en azından ben mucadele ettım dıye ve sunuda unutmasın annene ıletıver o vefa gosterıp sıgarayı bırakamıyor ammaa ınan olsun o vefasız sıgara gun gelecek onu oyle bır bırakacakkı ıcecek cıgerı kalmayacak ve yemın ederım cok kötu bır ölüm oluyo vucudunda delik olan heryer goz burun agız vs vs öyle bır katran gelıyorkı oyle bır pis koku gelıyorkı sen annem öldu sarılıp aglamak ıstersın ama kokudan sarılamazsın bıle heryer katran zıfır o ıctıgı nıkotınler bır sekılde vucudundan cıkacak aynen soyle canım bu gercek belkı senı cok uzuyor ama gerceklerdende kacınılmaz malesef annen icin uzgunum:((

maaalesef annen aynı benim annem:( benim annemde nefeste,konuşmada sıkıntı çekiyo,çok öksürüyo:( üstelik tıpkı senin annen gibi bronşit:( biz doktora götürdükte ne oldu?doktorun dediklerini yapmıyo ki:( hatta geçende ben de böle bi konu açtım buraya bu konu hakkında,sana söledikleri gibi herkes öncelikle kendisinin istemesi gerektiğini söyledi burdaki arkadaşlar ve haklılar biz zorla götürdük doktora bronşiti o zamn öğrendik zaten ilaç verdi kullandı,tekrar kontrole falan çağırdı doktor bi dha gitmedi,şimdi bunun için ilaç falan kullandığı yok:( kaç defa konuştum,tartıştım,küstüm vazgeçmiyo maalesef:( üzerine çok da gidemiyoruz maalesef bir de sinir hastası:(

benim annem de mentollü bir sigara içiyor . ben de 6 ay öncesine kadar içiyordum içtiğim dönemlerde bile annemin mentollü sigara kokusundan rahatsız olurdum şimdi hamileyim hamile kaldığımdan beri daha çok rahatsız oluyorum ben içmeyi bırakktım ama annem içiyor yanımda içmiyor ama balkonda içip gelince bile çok pis kokuyor geçtiği oturduğu odaya siniyor koku... hele bir de beni öpünce karşıma geçip konuşurken falan çok rahatsız oluyorum bu sigara yüzünden annemden uzaklaştım sarılıp öpemiyorum anne kokusunu özlüyorum ona bunu söylemeye çalıştım ama o çok yaşlandı unutuyor pek anlamlandırramıyor sanırım bir de yılların yorgunluğu stresi sigarayı seviyor bırakmak istemiyor nasıl bir çözüm bulabilirim bilemiyorum. :(

Son düzenleme:
Back
X