Kızlar Annem aşırı derecede sigara içiyor. Hemde okadar çok içiyor ki artık sesi iyice kötüleşti normal konuşamıyor sesi boğuk geliyor iyice gitti yani. Birde öksürüğü günden güne artıyor doğru düzgün nefes alamıyor nefes darlığı çekiyor resmen

çok endişeleniyorum lafta dinlemiyor kaç defa doktora gidelim dedim, en azından sigarayı azalt veya hafiflerinden iç diyorum ama ciddiye bile almıyor beni. İnadına yaparmış gibi daha çok içiyor, birini söndürüp diğerini yakıyor. Canı sıkkın olduğunda 2-3 tane üst üste içiyor. Çok korkuyorum kızlar Allah korusun birgün tıkanıp kalıcak diye ödüm kopuyor

Kaç kere konuşmayı denedim dinlemiyor bile, sigara paketini elinden bile aldım resmen cinnet geçirdi kadın "VEEERRRR" diye üzerime saldırdı elimden zorla aldı paketi. Ne yapacağım bilmiyorum şu laneti bıraksa sağlığı yerine gelse biran önce

Artı birde bronşit hastalığı var, nefes darlığının ve sesinin boğuk gelmesinin hep o yüzden olduğunu söylüyor beonşiti bahane ediyor, ama ben sigara yüzünden günden güne kötüleştiğinden eminim

Biz doktor muyuz ne yapabiliriz bu durumda diyeceksiniz şimdi, ben sadece paylaşmak istedim çok korkuyorum Annem için çoook