ah aşı günleri gelmesin diyen anneler buraya

gurbet_elde

benim küçük dünyam canım
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
457
2
96
Diğer
Aylık kontolleri iple çekiyorum ne kadar büyümüş gelişimi nasıl çok merak ediyorum ama aşı zamanı gelince içim cız ediyo kaçıcak delik arıyorum annemlerle falan gidiyoruz biz aşıya ben tutamıyorum ya dayanamıyorum her seferinde ben tutucam diyorum ama yapamıyorum onun sağlığı için biliyorum ama mantıklı olamıyorum

kendimi böyle hissettiğim içinde çok suçluyorum bu küçücük şeyi ne kadar büyütüyorum diyorum birçok bebek ne büyük şeylerle mücadele ediyor o anneler ne yapsın diyorum biraz rahatlıyorum ama işte daha çocuğu soyunca kötü oluyorum valla bilmiyorumkismile

bende bende bendeeeee :gitme:gelmesin aşı günleri gelmesin. :enbuyukkk:ben aşı odasından değil binadan çıkıyorum o derece valla.Çok üzgünüm çoook

ay bende dayanamıyorum ama mutlaka yanında bulunuyorum
sankı benı görunce dahda rahatlıyo bastırıyom göğsüme susuyo hemen

kuzumu ben tuttum geçen sefer ay ne kadar zor ama o aşıları olunca hasta olmıycak olsada hafif geçiricek çocuğumu korumak için yaptırdığımı düşününce rahatlıyorum pazartesi aşıya gidicez yine offf offf

ben kendim korkarım iğneden aşıdan,kızıma hiç bakamıyorum ,muaynaneden çıkıyorum iki gözüm iki çeşme bekliyorum:2:
ama ne yapalım sağlıkları yerinde olsun yeter ki:Saruboceq:

biz yaptırdık bugün aşımızı...çok ağlamadı allahtan..inşallah ateşimiz falan çıkmaz...ekimde aşımız yokmuş..çok sevindim:)

icinizde en kansiz anne benmiyim acaba?
ben tam tersi asi gunlerimiz ne zaman diye iple cekiyorum denebilir.
kizim bir hastaliga daha bagisiklik kazandi diye seviniyorum.

ya ne güzel benimde bir tarafım öle diyo ama işte elimden bişey gelmiyo bizde yarın gidicez aşıya annişle annem dayanamadı geldi bana yardımaopuyorumnanaktan

canım sen bizi yanlış anladın sanırım biz de çocuklarımız hastalıklara karşı bağışıklık kazanıyolar diye oturup üzülmüyoruz; biz aşı esnasında bebeklerimizin canının yanarak ağlamasına dayanamıyoruz. sen buna dayanabiliyorsan ne mutlu sana. ben yukarda da yazdığım üzere aşı esnasında binayı terkediyorum.:sinifsinif:

valla bugün aşı olduk Allahtan sağlık ocağında çalışan doktor arkadaşımız ben yine başka odaya kaçtım babası tuttu ama tabi ben kan ter içinde kaldım stresten ama Allah razı olsun hemşire hanımdan çok tatlıydı çok sıcak davrandı tontonuma:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…