Ah başımın belası, bitmeyen işkencem ve mutluluğum.

24 yasinda ama gercekten kafası 15 yaşında çocuk. Sorumluluk almıyor, anı yaşamanın peşinde. Ben ondan daha ciddi olmasını istiyorum, sorumluluk almasını. Ama o henüz kendini tek bir kadına indeksleyecek kadar olgun değil. Ben de ne yapayım bastım engeli. Artık istese de gelemez ve inan kafam aşırı rahat.
24 genç Bi yaş.... Alsada ilerde pişman olabilir seni pişman edebilir.... Daha çok gezecek.... Ya sana yalan söyleyip evlenip bide çocuk yapıp olmadı ya olmuyor seninle dese.... Bilirim herkesin derdi kendine ağır.... Genede belki sana daha uygun tam senlik biri var uyola çıktı sana doğru geliyor...., olmazmı..... Hayatta herşey olabilir....., istediğin gibi sorumluluk sahibi birine denk gelmek varken..... Birine olmayan sorumluluğu oldurmaya çalışmak..... Sence hangisi doğru..... Kafandan engelle.... Yada değişsin diye bekle... Bu arada ya süper biri çıkarsa... Şans vermeyip pişman olursun... Bi şeyi tam bitirmeden hayat yenisini getirmez

24 genç Bi yaş.... Alsada ilerde pişman olabilir seni pişman edebilir.... Daha çok gezecek.... Ya sana yalan söyleyip evlenip bide çocuk yapıp olmadı ya olmuyor seninle dese.... Bilirim herkesin derdi kendine ağır.... Genede belki sana daha uygun tam senlik biri var uyola çıktı sana doğru geliyor...., olmazmı..... Hayatta herşey olabilir....., istediğin gibi sorumluluk sahibi birine denk gelmek varken..... Birine olmayan sorumluluğu oldurmaya çalışmak..... Sence hangisi doğru..... Kafandan engelle.... Yada değişsin diye bekle... Bu arada ya süper biri çıkarsa... Şans vermeyip pişman olursun... Bi şeyi tam bitirmeden hayat yenisini getirmez
Aynen ben de gencim zaten. Daha kariyerim var. Karşıma umarım tam da istediğim gibi biri çıkar, acele olmasına gerek yok.

Aynen ben de gencim zaten. Daha kariyerim var. Karşıma umarım tam da istediğim gibi biri çıkar, acele olmasına gerek yok.
Kesinlikle hatta bin kişi çıkar... Sende seçersin.... Seçim hakkın hala var.... Ne sıkıyorsun kendini yaşa en güzel yaşlarını sevgilerimle 🙏

Selam hanımlar,
Size biraz git-gelli ne idüğü belirsiz ilişkimden bahsedicem. Erkek kişimiz tam bir kova erkeği. Kaçınca kovalayan, bir adım atınca kendini çeken. Ona karşı ne hissediyorum artık bilemiyorum. Aynı anda hem ondan nefret ediyorum hem de onu seviyorum, dengemi şaşırttı. Ne gitmeleri bitti ne gelmeleri. Tam diyorum bitti bu sefer onu silicem, aylarca gelmeyen adam beliriveriyor kapımın önünde. Özledim diyor, ne yapayım ben şimdi? Bence bir geleceğimiz yok, öyle zaman geçirmelik muhabbet ediyor benle. Gidip gelmelerinde ilk gün benim tüm soğukluğumu alıp beni kıvama getirip, ikinci güne adeta yok oluyor. Onu bırak yoluna devam et gibi tavsiyelerde bulunmanız bende bir karşılık bulmayacak çünkü arkadaşlarım kaç aydır böyle telkinlerde bulunuyor. Öyle, içimi döktüm işte.

Güncelleme: bu sefer konusayim bu böyle olmuyor ya hep ya hic diyeyim, rest çekeyim diye düşünürken, 6 saat boyunca bana yazmayip, instagramda hikayeler paylaşmasına katlanamadim. Konuştuğumuz ilk gün birinci planda olsam da diğer günler ikinci plandayim onun için. Böyle sevgi olmaz. Gel modunda yine git moduna geçtik. Bu sefer kararlıyım, bana değer vermeyenin gel-gitlerine müsaade etmeyeceğim. Umarım böyle devam ederim.
Adil YILDIRIM diye bir ilişki uzmanı var erkek arkadaşın gibi insanları sırtlan olarak tarif ediyor.Erkekler gerçekten bizden çok farklılar bizden.Bence gelgitlerine müsade etmemen iyi olmuş.Eğer bir gelecek düşünüyorsan ki bana düşünüyormuşsun gibi geldi kendi haline bırak zaten seni gerçekten seviyorsa dönecektir.Erkeklerin üstüne gittikçe her şey daha tersine gidiyor.Hayırlısı olsun.

Adil YILDIRIM diye bir ilişki uzmanı var erkek arkadaşın gibi insanları sırtlan olarak tarif ediyor.Erkekler gerçekten bizden çok farklılar bizden.Bence gelgitlerine müsade etmemen iyi olmuş.Eğer bir gelecek düşünüyorsan ki bana düşünüyormuşsun gibi geldi kendi haline bırak zaten seni gerçekten seviyorsa dönecektir.Erkeklerin üstüne gittikçe her şey daha tersine gidiyor.Hayırlısı olsun.
Gelecek düşünmüştüm. Kendi haline bırak gerçekten severse gelir dedin ya her bıraktığımda bir iki ay ara verip sonra gelip mesaj atıyor zaten. Sorun da tam olarak bu. O boşlukta adım gibi eminim yazmadığı kız yoktur. Instagram'da bin küsur takipçisi var, takip ettiği kızlara seri layk atan bir tipten bahsediyorum. Kaldıramayacağım şeyler bunlar. Geç fark ettim ama adam çapkın ve ben onu dize getirmek için uğraşamam. Engelledim geçti. 10 gündür falan engelli ki bu benim gibi biri için mükemmel bir adım. Tek temennim hatıralarımızı hatırlayıp gerisin geri eski halime dönmemek. Çok acı çektim. Tekrar o acıları çekmek ayağımda pranga varmış gibi takılı kalmak istemiyorum. Ben artık iyileşmek istiyorum... Gencecik yaşında hayattan bezdim, yoruldum. Dilerim yasattiklarini bir bir yaşar.

bir söz vardır bilir misiniz "Allah kurtarır siz ayrılık sanarsınız."
Sabredin Allah bir kapıyı kapattıysa daha güzelini,hayırlısını açmak için kapatır :) Umarım imtihanınızı geçersiniz çünkü bu olanların hepsi bir imtihan kendinize iyi bakın bir şeylerle meşgul olun umarım hakkınızda hayırlısı olur.

bir söz vardır bilir misiniz "Allah kurtarır siz ayrılık sanarsınız."
Sabredin Allah bir kapıyı kapattıysa daha güzelini,hayırlısını açmak için kapatır :) Umarım imtihanınızı geçersiniz çünkü bu olanların hepsi bir imtihan kendinize iyi bakın bir şeylerle meşgul olun umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Odaklanmamaya çalışıyorum ama bana yaptıklarını kabul edemiyorum. Normalde kin tutan bir insan değilim ama yaptıkları aklımdan çıkmıyor nefret üzerine nefret ekliyorum. Gerçekten seven bir insanla bu denli oynamak erkekliğe sığmaz yani. Ama çok doğru; her şerde bir hayır var. Ben bununla evlensem hayatım karardı... Böylesi daha iyi.

Gelecek düşünmüştüm. Kendi haline bırak gerçekten severse gelir dedin ya her bıraktığımda bir iki ay ara verip sonra gelip mesaj atıyor zaten. Sorun da tam olarak bu. O boşlukta adım gibi eminim yazmadığı kız yoktur. Instagram'da bin küsur takipçisi var, takip ettiği kızlara seri layk atan bir tipten bahsediyorum. Kaldıramayacağım şeyler bunlar. Geç fark ettim ama adam çapkın ve ben onu dize getirmek için uğraşamam. Engelledim geçti. 10 gündür falan engelli ki bu benim gibi biri için mükemmel bir adım. Tek temennim hatıralarımızı hatırlayıp gerisin geri eski halime dönmemek. Çok acı çektim. Tekrar o acıları çekmek ayağımda pranga varmış gibi takılı kalmak istemiyorum. Ben artık iyileşmek istiyorum... Gencecik yaşında hayattan bezdim, yoruldum. Dilerim yasattiklarini bir bir yaşar.
O zaman en iyisini yapmışsın umarım seni hakeden insanlar karşına çıkar yüreğine iyi gelen ☺️

Back
X