Selam hanımlar,
Size biraz git-gelli ne idüğü belirsiz ilişkimden bahsedicem. Erkek kişimiz tam bir kova erkeği. Kaçınca kovalayan, bir adım atınca kendini çeken. Ona karşı ne hissediyorum artık bilemiyorum. Aynı anda hem ondan nefret ediyorum hem de onu seviyorum, dengemi şaşırttı. Ne gitmeleri bitti ne gelmeleri. Tam diyorum bitti bu sefer onu silicem, aylarca gelmeyen adam beliriveriyor kapımın önünde. Özledim diyor, ne yapayım ben şimdi? Bence bir geleceğimiz yok, öyle zaman geçirmelik muhabbet ediyor benle. Gidip gelmelerinde ilk gün benim tüm soğukluğumu alıp beni kıvama getirip, ikinci güne adeta yok oluyor. Onu bırak yoluna devam et gibi tavsiyelerde bulunmanız bende bir karşılık bulmayacak çünkü arkadaşlarım kaç aydır böyle telkinlerde bulunuyor. Öyle, içimi döktüm işte.
Güncelleme: bu sefer konusayim bu böyle olmuyor ya hep ya hic diyeyim, rest çekeyim diye düşünürken, 6 saat boyunca bana yazmayip, instagramda hikayeler paylaşmasına katlanamadim. Konuştuğumuz ilk gün birinci planda olsam da diğer günler ikinci plandayim onun için. Böyle sevgi olmaz. Gel modunda yine git moduna geçtik. Bu sefer kararlıyım, bana değer vermeyenin gel-gitlerine müsaade etmeyeceğim. Umarım böyle devam ederim.