- Konu Sahibi superherogirl
Okuyanlar bilir sevgilimle evlilik konusundan muzdariptim,Allah'a şükürler olsun ki forumdaki sevgili arkadaşlarım sayesinde-canlarım benim ya-durumu rahatça atlatmamı sağladılar verdikleri akıllarla.Neyse asıl konumuz şu ki bilindiği gibi üniversitede öğrenimimi devam ettiriyorum ben,özel bir yurtta kalıyorum.Oda arkadaşım var,geçen yıl öyle uyumlu,öyle içten iyi bir kızdı ki melek gibiydi,okuldan eve evden okula gider gelir arada bir de birkaç kız arkadaşı misafirliğe gelirdi kaldığımız yere.Bu sene öyle çok değişti ki,her gün ayrı arabayla bırakılıyor kapıya,sigaraya da başladı.Hiç kıyafet,ayakkabı falan da alamazdı maalesef ailesinin maddi durumu biraz kötü de.Ama bu sene inanılmaz derecede değişti.Haftada bir eve kargo geliyor Marka...i,Trend..l,Vip....n kutuları.Içlerinde çeşit çeşit kıyafetler,acayip acayip iç çamaşırları,topuklu ayakkabılar falan.Ya bir de kaldığımız yerdeki sorumlular şikayet ederken duydum evli erkeklerle gezip tozuyormuş.Inanılmaz birşey çok kötü bir şekilde değişti.Evin ne temizliğiyle ilgileniyor ne başka şeyiyle.Geçen yıl öyle iyi bir kızdı ki ama şimdi...Baktıkça midem bulanıyor,evli erkeklerle düşüp kalkıyormuş okulda herkesin dilinde.Çok üzücü cidden.