Burada aleyhime yazan bayanlar gözünüz aydın

Merak edenler için yaşananları anlatayım. Dün işyerine gittim. Teslimata gitmişler. Telefonla haber verdiler. Baştan inanmadı sanırım. Sonra x kafede beklememi söylemiş sekretere. Neyse tam 3 saat sonra geldi. Konuştuk.
Şaşkın olduğunu söyledi. Hayatta benim için bir adım atmış insan değilsin nereden esti buraya gelmek dedi. Geçmişi yaşananları konuştuk. Yine bana o kadar misafirperver davrandı ki. Bir an herşey düzelecek sandım. Kafede gayet güzel konuştuk herşeyi ya da ben öyle sandım. Özellikle dönüş uçağımın ne zaman olduğunu sordu ben de bugün olduğunu söyleyince bana pek birşey demedi. Akşam da Amcasının kızının evinde misafir ettiler. Yine gayet iyi ağırlandım. Beni yine içimi yıkan da bu oldu. Bana bağırsa çağırsa ağzına geleni saysaydı dün yine vicdanımı rahatlatırdım. Bugün sabah erken kalkıp kahvaltıya gittik. Orada dananın kuyruğu koptu.. Ben seninle evlenmek istedim. Sen de biliyorsun ki şartları o kadar zorladım ki bu sırada gözüm yine hiçbir şeyi görmedi. Sadece sen vardın. Senin için yaşıyordum resmen. Ben o x şehrinde bile senin için yaşamayı göze aldım. Bana söyle bırak bunu yapmayı, yalandan da olsa senin için x şehrinde yaşarım diyen bir insan var mıdır bu devirde dedi. Sadece haklısın diyebildim.
Şu sözü bani öyle bir yıktı ki ben nasıl insanmışım dedim: Bana, ben senin gideceğini ayrılmak isteyeceğini bilmiyor muyum sanıyordun? Ben herşeyden daha çok bununla mücadele ettim. Acaba ne zaman bir daha bitti diyecek diye mutlu olduğum 1 dakikanın bile geçmesini istemezken, sırf ağzından tekrar bu kelime çıkmasın diye kavgalarda bile haklısın deyip geçiyordum dedi. Ben zaten senin herhangi bir bahane bulup yine gideceğini de biliyordum deyince şok oldum. Gerçekten bu kadar kötü müyüm ben

Kendime bir söz vermiştim dedi. Evlenme teklifimi de yapayım içimde kalmasın. Ondan sonra herşey düzelir diye yola çıktım dedi. Çünkü evet dersen bu sözdür. Söz ise senettir. Verilen söz namustur dedi. Ve sen söz verdiğin halde her zamanki gibi yaptın yapacağını dedi. Öyle tesirli konuştu ki boğazıma birşey düğümlendi tek kelime edemedim. Yüzüğü istedi. Başkasına mı vereceksin dedim. Şimdilik hayır sadece bunu sen hak etmiyorsun dedi. Bir şans istedim. Ben sana defalarca gelirken defalarca şansı verdim sen elinin tersiyle ittin. Ben artık kendime yeni bir hayat kurdum ve biliyor musun gayet mutluyum çünkü ne zaman bitti diyecek korkusu yaşamıyorum dedi. En kötü sonuç bu sonucu ne zaman yaşayacağım korkusuyla yaşamaktan daha iyidir dedi. Ve ilk defa kendi ağzından söyledi BİTTİ diye. Şok oldum ne acı bir kelimeymiş ben ona defalarca kullandım. Gözlerimden yaşlar akmaya başladı. Üzülme üzülmeni istemiyorum güzel kızsın seni isteyen insanlar olur dedi. Bilmiyor ki kimse onun gibi olamaz benim gönlümde. Sonra havaalanına kadar götürdü beni tek kelime etmedik. Sonra döndüm işte. Uçakta hıçkıra hıçkıra ağladım hala daha ağlayarak yazıyorum bu satırları. Olup biten bu kızlar