• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ben.. Ahh benn

Bakın lütfen, ama lütfen kötü algılamayın, tarafsız konuşucam. Bu şahsınıza özel bi yorum değil sizi tanımıyorum. Ama yaptıklarınız bezdirici, çocukça.. Gerçekten o kadar yıpratıcı bir şey ki.. Gel deyince gel, git deyince git. Onun açısından düşünme imkanınız olsaydı önceden, eminim yapmazdınız.. Hatta gerçekten seviyor olsaydınız da yapmazdınız, şuan kaybetme psikolojisi yaşadığınızdan kötüsünüz bundan adım kadar eminim. Geçmiş olsun ne denir ki :KK14: İnşallah karşınıza sizin için bu kadar şeyi göze alabilecek biri ikinci kez çıkar .. :cry:
Karşı taraf için de iyi olmuş, insan sevdiği kadar sevilmediğinde dünyası kararıyor..

:KK42:
Burayı üye olmadan takip ediyordum ve senin sonucu merakla bekliyordum.Su an sadece size içimdekileri yazmak için üye oldum geri gideceğim.Üzerinize fazla gelindi tabi onlar da haklı ama işte farkedemiyo ki insan. İkiniz adına çok üzüldüm.Her insan hata yapar.Ne yazık ki bazen hatalarımızı kaybettikten sonra fark ediyoruz.Ve gerçekten üzülerek söylüyorum ki size çok değer veren değerli bi insanı kaybetmişsiniz.Benim düşüncem şu ki ben sizin sabırla ve fevri davranmayarak beklemenizi istiyorum.Evet çok canını yakmış olabilirsiniz yorulmuş olabilir ama belki biraz da sizin bu duyguyu tadıp onu anlayıp ders çıkarmanızı isteyip böyle de davranıyo olabilir.Olmaya da bilir.Boşa ümitlendirmek istemem ama bu da bi ihtimaldir.Siz şu an sakin olun çok canınız yanıyo anlıyorum ama kimseyi hayatınıza alayın.Çivi çiviyi söker diyip unutmaya çalışmayın biraz sabırla bekleyin.Belki de sizi gerçekten deniyor olamaz mı?Acaba gerçekten beni sevdiği için mi vazgeçmiyo yoksa ilgimimi seviyo diye?Sizinde pişman olmamanız adın onu rahatsız etmeyerek beklemenizi istiyorum ben.Değiştinizi ona gösterin.Hatta belki içinizi döken bir mektup yazın ve sonuna şunu ekleyebilirsiniz sadece bir öneri '' ben seni gerçekten seviyorum hata yaptığımın farkındayım ama hatasız kul da olmuyor işte senden sadece son bi şans istiyorum ama kabul etmezsende ben seni bekliycem ''gibisinden en azından napıcağınızı bilsin.Ve eğer olur da size tekrar dönerse sakın bi daha onu kaybetmeyin.Gerçekten çok şanslısınız çok güzel sevilmişsiniz.Eskisi gibi olmak zordur evet ama biraz çabalamanız lazım ve bunu da karşı tarafı bunaltmadan yapmanız gerekli.Mesala barıştınız ve siz cabalıyorsunuz o belki sizi deniyo etkilenmemiş gibi gözüküyo da olabilir hala yanınızda olursa zaten cabalamanızı devam ettirmenizi ister ve asla fevri davranıp kızarak davranmayın.Bu sadece önerimdi içimde kalsın istemedim.Tabi belki de duygularında ciddidir.Belki de vazgeçmiş olabilir.Ama ben sizin tekrar pişman olmanızı istemediğim için bunları yazmak istedim.Ümitlendirmek değil amacım ama böyle bir ihtimal de olabilir.Ben bu tür bir şey yaşadığım için biliyorum.Bitti sandığım ilişkim vardı.Bazı sebeplerden dolayı ayrıldık ve ben onu unutmak istedim başkasıyla yeni bir başlangıç yapmak istedim aklımdan bi an olsun da çıkmıyodu bi gün aradığında öyle bir şaşırdım ki hayatımda biri olmasını bile dert etmedi o kişiyede durumu anlattığımda terk etti onada söyledim istemiyorum dedim ama yinede benim için çabasını göstermişti tekrar başlamıştık tabi şu an aynı sorunlar yine gündemde hayırlısı.Yani demem o ki sandığınız gibi de olamayabilir.Sandığınız gibide olabilir durumlar.Madem onu seviyorsunuz.Böyle bi hatanız oldu.Çabuk pes etmeyerek kötü ihtimallerden birazcık uzak durup iyi ihtimaller için biraz çabalayın en azından bunu deneyin sonra tekrar pişman olup çok üzülebilirsiniz.Yok yine de olmuyo benden tamamen vazgeçmiş gibi bi gözleminiz var ise artık ondan vazgeçip yolunuza devam etmek zorundasınız.Ve onun gerçek duygularını öğrenmeniz lazım.Bunu da doğru bir davranış olmasa da ya da doğru mu bilmiyorum bir arkadaşıyla farkettirmeden içini o arkadaşa döktürüp size anlattırmanızı sağlamanız lazım ki gerçekten vazmı geçti yoksa size ders vermeye çalışıp bir çaba mı bekliyor bunu öğrenmenizi isterim sizde ona göre yol alırsınız.Umarım herşey güzel olur sizin için ve umarım bu kişi olmasa bile hayatınıza İnşallah yeniden güzel biri girer.İnanın şu forumları okuduğumda çok tedbirli davranıyorum karşımdaki kişiye.Ne insanlar varmış yazık diyorum ve o bayanlara çok üzülüyorum.İnşallah herkesin karşısına güzel insanlar çıkar.Allah sabır versin... :KK43:
Siz o tektasin sahibi misiniz yoksa? :KK3:
Eger oyleyse birakin bu hanimi, pek umit vadetmiyor. Ilgi gormekten hoslaniyor, sevdigi falan yok.

Selam bayanlar. Bu siteyi 3-4 aydır takip ediyorum yeni üye oldum. Benim çok büyük bir derdim var. Çok kötü durumdayım. Nereden başlayacağımı bilemiyorum. Umarım toparlayıp anlatabilirim.

Bundan 4 yıl önceydi Üniversitede tanışmıştık. Benden 1 sınıf öndeydi. Ben 3. sınıftayken o son sınıftaydı. Bir şekilde beni görmüş o zamanlar. Görüşmek istedi beni sevdiğini söyledi. Ben tersledim. 6 ay boyunca böyle devam etti. Daha sonra o mezun oldu. Güzel bir yerde işe başladı. Bir şekilde sosyal medyadan görüşmeye başladık bu şekilde 1 yıl sürdü. Bu 1 yıl süre içersinde arada beni görmeye gelirdi. Ama ben derslerim dolayısıyla pek yüz vermedim. Nitekim 1 yıl sonra şehir ismi vermeyeceğim doğuda bir şehre hemşire olarak atandım. Bir ilişkiye başladık. Bulunduğum şehre ayda bir beni görmeye gelirdi. Benimle evlenmek istedi. Ben ise bir türlü yanaşmadım. Böyle aylık gelmelerle 1 seneyi daha geçirdik. Yine bir gün gelip gitmelerin çok yorucu olduğunu evlenmek istediğini söylediğinde ben onun yanına gitmektense ayrılmayı tercih ettim. 6 ay öyle geçti. Ama o beni çok seviyordu. O kadar ki anlatamam. Daha sonra çalıştığı firmanın bulunduğum ilde satış temsilciliği açması için ikna etmiş. Burada da bayi açtılar. Benim reddettiğim adam benim için bulunduğum şehre geldi. Benimle tekrar görüşmek istedi. Çok sevdiğini bensiz yapamadığını söyledi. Başta yine reddettim sonra bir şekilde yine oldu görüşmeye başladık sevgili olduk. Hep yan yanaydık. Çok mutluydum da o da öyle. Ama ah ben yok muyum ben. Bana evlilik teklifi etti Mayıs Çok güzel bir organizasyon yapmış. Güzel de bir tektaş almış. Kabul ettim. Sonrasına çok kızacaksınız ama ben ahhh ahhh. Daha sonra yaz aylarında burada işler durgunlaştığı için tekrar istanbul'a çağırdılar sadece yazın orada olacaktı kışın yine burada. Bu arada nişan yapmak istiordu ama ben işin içine ettim afedersiniz. Yine evlilik fikri korkutucu geldi tuttum ayrılmak istediğimi söyledim. (Ki daha önce onun söylediğine göre en az 5 kere söylemişim) Biraz da ayrılacam dediğinde etrafımda pervane olması hoşuma gidiyordu. Yine defalarca dil döktü yapma dedi evlenelim dedi. Ben hayır hayır. Aradan 3 ay geçti. Çalıştığı bayi kapanmış. İstanbula kalıcı olarak geri dönmüş. Ben hala bunlar blöftür diye kendimi avuturken, aldığı tektaşı geri istediği an aklım başıma geldi. Ben onu cidden çok seviyorum. Yarın yüzüğümü yollayacağım, ama çok kötüyüm. Annem kalıyor yanımda o bile farkında 1 haftadır yemek içmek gelmiyor içimden. Bana bir fikir verin nasıl düzeltebilirim. Ne olur yargılamadan cevaplarınızı bekliyorum.
kendinden eminsen konusucaksin baska bir secenek yok zaten. yarin mesaj yaz konusurken iyi ifade edebiiyorsan kendini ac konus. bu ayri kaldigimiz sure zarfinda ben seni ne kadar sevdigimi anladim. cocukluk yaptigim zamanlar icin ozur dilerim bir daha olmayacak seni kaybetmek istemiyorum evlenelim de hayir derse bitmistir bu kadar basit. olur derse de tekrar baslarsiniz. 2 kere 2 kadar net bir durum bu.

Burada aleyhime yazan bayanlar gözünüz aydın :KK43: Merak edenler için yaşananları anlatayım. Dün işyerine gittim. Teslimata gitmişler. Telefonla haber verdiler. Baştan inanmadı sanırım. Sonra x kafede beklememi söylemiş sekretere. Neyse tam 3 saat sonra geldi. Konuştuk. Şaşkın olduğunu söyledi. Hayatta benim için bir adım atmış insan değilsin nereden esti buraya gelmek dedi. Geçmişi yaşananları konuştuk. Yine bana o kadar misafirperver davrandı ki. Bir an herşey düzelecek sandım. Kafede gayet güzel konuştuk herşeyi ya da ben öyle sandım. Özellikle dönüş uçağımın ne zaman olduğunu sordu ben de bugün olduğunu söyleyince bana pek birşey demedi. Akşam da Amcasının kızının evinde misafir ettiler. Yine gayet iyi ağırlandım. Beni yine içimi yıkan da bu oldu. Bana bağırsa çağırsa ağzına geleni saysaydı dün yine vicdanımı rahatlatırdım. Bugün sabah erken kalkıp kahvaltıya gittik. Orada dananın kuyruğu koptu.. Ben seninle evlenmek istedim. Sen de biliyorsun ki şartları o kadar zorladım ki bu sırada gözüm yine hiçbir şeyi görmedi. Sadece sen vardın. Senin için yaşıyordum resmen. Ben o x şehrinde bile senin için yaşamayı göze aldım. Bana söyle bırak bunu yapmayı, yalandan da olsa senin için x şehrinde yaşarım diyen bir insan var mıdır bu devirde dedi. Sadece haklısın diyebildim.

Şu sözü bani öyle bir yıktı ki ben nasıl insanmışım dedim: Bana, ben senin gideceğini ayrılmak isteyeceğini bilmiyor muyum sanıyordun? Ben herşeyden daha çok bununla mücadele ettim. Acaba ne zaman bir daha bitti diyecek diye mutlu olduğum 1 dakikanın bile geçmesini istemezken, sırf ağzından tekrar bu kelime çıkmasın diye kavgalarda bile haklısın deyip geçiyordum dedi. Ben zaten senin herhangi bir bahane bulup yine gideceğini de biliyordum deyince şok oldum. Gerçekten bu kadar kötü müyüm ben :KK43: Kendime bir söz vermiştim dedi. Evlenme teklifimi de yapayım içimde kalmasın. Ondan sonra herşey düzelir diye yola çıktım dedi. Çünkü evet dersen bu sözdür. Söz ise senettir. Verilen söz namustur dedi. Ve sen söz verdiğin halde her zamanki gibi yaptın yapacağını dedi. Öyle tesirli konuştu ki boğazıma birşey düğümlendi tek kelime edemedim. Yüzüğü istedi. Başkasına mı vereceksin dedim. Şimdilik hayır sadece bunu sen hak etmiyorsun dedi. Bir şans istedim. Ben sana defalarca gelirken defalarca şansı verdim sen elinin tersiyle ittin. Ben artık kendime yeni bir hayat kurdum ve biliyor musun gayet mutluyum çünkü ne zaman bitti diyecek korkusu yaşamıyorum dedi. En kötü sonuç bu sonucu ne zaman yaşayacağım korkusuyla yaşamaktan daha iyidir dedi. Ve ilk defa kendi ağzından söyledi BİTTİ diye. Şok oldum ne acı bir kelimeymiş ben ona defalarca kullandım. Gözlerimden yaşlar akmaya başladı. Üzülme üzülmeni istemiyorum güzel kızsın seni isteyen insanlar olur dedi. Bilmiyor ki kimse onun gibi olamaz benim gönlümde. Sonra havaalanına kadar götürdü beni tek kelime etmedik. Sonra döndüm işte. Uçakta hıçkıra hıçkıra ağladım hala daha ağlayarak yazıyorum bu satırları. Olup biten bu kızlar :KK43:
Ne kadar kaliteli saglam bir adammis yaa, vay vay vay!...

Adamcağız iyi bile dayanmis.... birak onu. Gercekten onu seven bi kadıni hakediyor. Siz sadece ilgiyi sevmissiniz, onu degil.

siz onu çok falan sevmiyorsunuz bence.. onun ilgisine, sevgisine, sizden vazgeçmeyişine o kadar alışmışsınız ki hep sizinle olur hep peşinizden koşar zannedip ona işkence çektirmişsiniz. egonuzu tatmin etmişsiniz onunla.. ne zaman ki sizden vazgeçtiğini anlamışsınız işte o an bir daha kimse beni böyle sevmez, peşimden koşmaz eyvah ben ne yaptım diye paniğe kapılmışsınız. şu an bu söylediklerime kızabilirsiniz ama bunun böyle olduğunu siz de çok iyi biliyorsunuz. bence onu rahat bırakın hiçbir zaman onun büyük aşkına karşılık veremeyeceksiniz. sadece onunla olup egonuzu tatmin edeceksiniz

Yaa ne duygusuz adammis. Guzel kizsin uzulme seni isteyenler olur ne demek. Bence bu adam senin anlattigin kadar mukemmel degil. Senin de asktan gozun kor olmus, herseyi goremiyorsun.

Konu sahibi sen şımarık mısın değil misin bilemem ... Senin dün yazdıklarına gelince o zaten senin evlilik için hazır olmadıgının farkında oldugu bir dönemde sana evlenme teklif etmiş. Çünkü senin verdiğin sözü senin yazımınla bir senet gibi görmüş. Ama hayır hayatta hiç bir şeyin garantisi yoktur . Madem ki hayır dedin bitti dedin vardır bir sebebi .
Dünde yazdım .Güzel kızsın senide isteyen olur diyen biri içinde çok fazla üzülmeye gerek olduğunu düşünmüyorum .

Burada aleyhime yazan bayanlar gözünüz aydın :KK43: Merak edenler için yaşananları anlatayım. Dün işyerine gittim. Teslimata gitmişler. Telefonla haber verdiler. Baştan inanmadı sanırım. Sonra x kafede beklememi söylemiş sekretere. Neyse tam 3 saat sonra geldi. Konuştuk. Şaşkın olduğunu söyledi. Hayatta benim için bir adım atmış insan değilsin nereden esti buraya gelmek dedi. Geçmişi yaşananları konuştuk. Yine bana o kadar misafirperver davrandı ki. Bir an herşey düzelecek sandım. Kafede gayet güzel konuştuk herşeyi ya da ben öyle sandım. Özellikle dönüş uçağımın ne zaman olduğunu sordu ben de bugün olduğunu söyleyince bana pek birşey demedi. Akşam da Amcasının kızının evinde misafir ettiler. Yine gayet iyi ağırlandım. Beni yine içimi yıkan da bu oldu. Bana bağırsa çağırsa ağzına geleni saysaydı dün yine vicdanımı rahatlatırdım. Bugün sabah erken kalkıp kahvaltıya gittik. Orada dananın kuyruğu koptu.. Ben seninle evlenmek istedim. Sen de biliyorsun ki şartları o kadar zorladım ki bu sırada gözüm yine hiçbir şeyi görmedi. Sadece sen vardın. Senin için yaşıyordum resmen. Ben o x şehrinde bile senin için yaşamayı göze aldım. Bana söyle bırak bunu yapmayı, yalandan da olsa senin için x şehrinde yaşarım diyen bir insan var mıdır bu devirde dedi. Sadece haklısın diyebildim.

Şu sözü bani öyle bir yıktı ki ben nasıl insanmışım dedim: Bana, ben senin gideceğini ayrılmak isteyeceğini bilmiyor muyum sanıyordun? Ben herşeyden daha çok bununla mücadele ettim. Acaba ne zaman bir daha bitti diyecek diye mutlu olduğum 1 dakikanın bile geçmesini istemezken, sırf ağzından tekrar bu kelime çıkmasın diye kavgalarda bile haklısın deyip geçiyordum dedi. Ben zaten senin herhangi bir bahane bulup yine gideceğini de biliyordum deyince şok oldum. Gerçekten bu kadar kötü müyüm ben :KK43: Kendime bir söz vermiştim dedi. Evlenme teklifimi de yapayım içimde kalmasın. Ondan sonra herşey düzelir diye yola çıktım dedi. Çünkü evet dersen bu sözdür. Söz ise senettir. Verilen söz namustur dedi. Ve sen söz verdiğin halde her zamanki gibi yaptın yapacağını dedi. Öyle tesirli konuştu ki boğazıma birşey düğümlendi tek kelime edemedim. Yüzüğü istedi. Başkasına mı vereceksin dedim. Şimdilik hayır sadece bunu sen hak etmiyorsun dedi. Bir şans istedim. Ben sana defalarca gelirken defalarca şansı verdim sen elinin tersiyle ittin. Ben artık kendime yeni bir hayat kurdum ve biliyor musun gayet mutluyum çünkü ne zaman bitti diyecek korkusu yaşamıyorum dedi. En kötü sonuç bu sonucu ne zaman yaşayacağım korkusuyla yaşamaktan daha iyidir dedi. Ve ilk defa kendi ağzından söyledi BİTTİ diye. Şok oldum ne acı bir kelimeymiş ben ona defalarca kullandım. Gözlerimden yaşlar akmaya başladı. Üzülme üzülmeni istemiyorum güzel kızsın seni isteyen insanlar olur dedi. Bilmiyor ki kimse onun gibi olamaz benim gönlümde. Sonra havaalanına kadar götürdü beni tek kelime etmedik. Sonra döndüm işte. Uçakta hıçkıra hıçkıra ağladım hala daha ağlayarak yazıyorum bu satırları. Olup biten bu kızlar :KK43:

"Şaşkın olduğunu söyledi. Hayatta benim için bir adım atmış insan değilsin nereden esti buraya gelmek dedi."

Tüm yaşananların nedeni beyefendinin cümlesinde gizli. Bugün yaşadıklarınız dün yaptıklarınızın eseri. Beyefendi adına mutlu oldum , sevdiği insana karşı koyabilecek kadar yüreğine söz geçirebildiği için.

Kadın veya erkek kim olursa olsun karşısındaki insan tarafından duyguları sömürülüyor ve sömürülen ehh yeter deyip gidemiyorsa boşa gidecek yılları için üzülüyorum ben. Sizin hikayenizde duyguları sömürülen erkekti o yüzden erkek tarafı olduk.

Şu anda yaşadığınız aşık olduğunuz adamı kaybetme psikolojisi değil bence. Siz hayatınızda bıraktığı boşluğa ağlıyorsunuz.

Beyefendiye seçtiği yeni yaşam yolunda mutluluklar diliyorum.

Egolarınızdan arınarak , karşınızdaki insanı gerçekten sevdiğiniz ve sevildiğiniz günler görmeniz dileğiyle.

Yaa ne duygusuz adammis. Guzel kizsin uzulme seni isteyenler olur ne demek. Bence bu adam senin anlattigin kadar mukemmel degil. Senin de asktan gozun kor olmus, herseyi goremiyorsun.

Onu şuna istinaden dedi. Benim gibi nazlı birine kim senin kadar tahammül edebilir, sanırım evde kaldım ben dedim ona istinaden sen güzel kızsın üzme kendini seni de isteyen çıkacaktır elbet. Ama o kişi artık ben değilim dedi. Art niyetli bir cümle değildi :(

Onu şuna istinaden dedi. Benim gibi nazlı birine kim senin kadar tahammül edebilir, sanırım evde kaldım ben dedim ona istinaden sen güzel kızsın üzme kendini seni de isteyen çıkacaktır elbet. Ama o kişi artık ben değilim dedi. Art niyetli bir cümle değildi :KK43:
Uzulme be tatlim, valla gececek. deli gibi asik olacaksin, kirmaya kiyamayacaksin. o zaman goreceksin bu adamin aslinda o kadar da mukemmel olmadigini.

adamın ağzıyla bir kuş tutmadığı kalmış canım
en sonunda yeter demiş ne bekliyordunki bir ömür senin peşinden koşup nazını çekmesinimi
fazla bile dayanmış yargılamayın demişsn ama bunlar gerçekler kusura bakma
bence bu saatten sonra hiç bişey yapma yüzüğü iade et kendi hayatına bak..

Back
X