- 26 Ağustos 2015
- 30
- 12
- 3
- 39
- Konu Sahibi WandeAmond
- #141
Gerekli izinleri aldım yarın uçak biletimi de aldım. Gitmeye karar verdim. Hayırlısı artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerekli izinleri aldım yarın uçak biletimi de aldım. Gitmeye karar verdim. Hayırlısı artık.
Sonucu bekliyoruz. Evlenin biran önce..Gerekli izinleri aldım yarın uçak biletimi de aldım. Gitmeye karar verdim. Hayırlısı artık.
Yapacağınız tek şey yanına gidip herşeyi açık açık konuşmak olacak. Ancak unutmayın ki bu konuşmadan sonra çarkı dönmüş bir ilişkiye başlayacaksınız. Hiçbirşey eskisi gibi olmaz.
Hadi hayırlısı umarim hayirlisi olurKızlar İstanbuldayım bana şans dileyin...
Kızlar İstanbuldayım bana şans dileyin...
Yazdıklarınızda gerçekten çok haklısınız ne deseniz haklısınız. Bundan sonra ne yapabilirim kazanmak için? Sorum aslında bu ama o konuda pek yardımcı olmuyorsunuz.![]()
yargılamayın diyosunda yani ne diyelim... bayan ego şimdi söyleyeceklerim belki sana ters gelir çünkü bir yerin fena havalanmış... git çocuktan özür dile hata yaptım evlilikten korkuyordum beni bırakma bu kadarmıydı sevgin falan de... eh sende seviyorum diyosunda sevsen böyle şeylerde yapmazsın. ergenlikte kalan büyümemiş kızlarda kuş elden gidince ölüp biterler işteSelam bayanlar. Bu siteyi 3-4 aydır takip ediyorum yeni üye oldum. Benim çok büyük bir derdim var. Çok kötü durumdayım. Nereden başlayacağımı bilemiyorum. Umarım toparlayıp anlatabilirim.
Bundan 4 yıl önceydi Üniversitede tanışmıştık. Benden 1 sınıf öndeydi. Ben 3. sınıftayken o son sınıftaydı. Bir şekilde beni görmüş o zamanlar. Görüşmek istedi beni sevdiğini söyledi. Ben tersledim. 6 ay boyunca böyle devam etti. Daha sonra o mezun oldu. Güzel bir yerde işe başladı. Bir şekilde sosyal medyadan görüşmeye başladık bu şekilde 1 yıl sürdü. Bu 1 yıl süre içersinde arada beni görmeye gelirdi. Ama ben derslerim dolayısıyla pek yüz vermedim. Nitekim 1 yıl sonra şehir ismi vermeyeceğim doğuda bir şehre hemşire olarak atandım. Bir ilişkiye başladık. Bulunduğum şehre ayda bir beni görmeye gelirdi. Benimle evlenmek istedi. Ben ise bir türlü yanaşmadım. Böyle aylık gelmelerle 1 seneyi daha geçirdik. Yine bir gün gelip gitmelerin çok yorucu olduğunu evlenmek istediğini söylediğinde ben onun yanına gitmektense ayrılmayı tercih ettim. 6 ay öyle geçti. Ama o beni çok seviyordu. O kadar ki anlatamam. Daha sonra çalıştığı firmanın bulunduğum ilde satış temsilciliği açması için ikna etmiş. Burada da bayi açtılar. Benim reddettiğim adam benim için bulunduğum şehre geldi. Benimle tekrar görüşmek istedi. Çok sevdiğini bensiz yapamadığını söyledi. Başta yine reddettim sonra bir şekilde yine oldu görüşmeye başladık sevgili olduk. Hep yan yanaydık. Çok mutluydum da o da öyle. Ama ah ben yok muyum ben. Bana evlilik teklifi etti Mayıs Çok güzel bir organizasyon yapmış. Güzel de bir tektaş almış. Kabul ettim. Sonrasına çok kızacaksınız ama ben ahhh ahhh. Daha sonra yaz aylarında burada işler durgunlaştığı için tekrar istanbul'a çağırdılar sadece yazın orada olacaktı kışın yine burada. Bu arada nişan yapmak istiordu ama ben işin içine ettim afedersiniz. Yine evlilik fikri korkutucu geldi tuttum ayrılmak istediğimi söyledim. (Ki daha önce onun söylediğine göre en az 5 kere söylemişim) Biraz da ayrılacam dediğinde etrafımda pervane olması hoşuma gidiyordu. Yine defalarca dil döktü yapma dedi evlenelim dedi. Ben hayır hayır. Aradan 3 ay geçti. Çalıştığı bayi kapanmış. İstanbula kalıcı olarak geri dönmüş. Ben hala bunlar blöftür diye kendimi avuturken, aldığı tektaşı geri istediği an aklım başıma geldi. Ben onu cidden çok seviyorum. Yarın yüzüğümü yollayacağım, ama çok kötüyüm. Annem kalıyor yanımda o bile farkında 1 haftadır yemek içmek gelmiyor içimden. Bana bir fikir verin nasıl düzeltebilirim. Ne olur yargılamadan cevaplarınızı bekliyorum.
haketmişsin sen.ne yaparsan yap barışmaz. erkek bitti dediği zaman biter. diyelimki kabul etti seni eskisi kadar sevmez. eski günlerin intikamını alır. yandın sen kızım o çocuğun üstüne soğuk bir su iç. oda inşallah şöyle hanım hanımcık olgun bir kız bulur. belki de bulmuştur:)Söyledim söylemez miyim. Çok fena hevesimi kırdın. İlk ayrıldığımızda koymamıştı ama ben sana evlenme teklifi ettim sen kabul edip sözünden döndün. Her seferinde gitmek istiyordun bu sefer seni kırmayacağım. Malesef beni kaybetmeden değerimi anlayacaktın. Lütfen yüzüğümü yolla dedi. Ben bitti dediğimde her seferinde krizler geçirip defalarca yalvaran adam ilk kez bana bitti dedi. Sen kaç kez bitti dedin bitmemişti. Ama bu sefer senin dediğin olacak dedi. Ve sanırım yüzüğü de başka bir kıza verecek. Offff ölmek istiyorumm... Bu sözleri söylemese zaten benim hala aklım başıma o kadar gelmeyecekti. Çok üstüne gittim çok.
Bence size geri dönmeyecek. Sizde geçmişe bağlı kalmayın. Yolunuza bakın bundan sonra. Buda size ders olsun.Söyledim söylemez miyim. Çok fena hevesimi kırdın. İlk ayrıldığımızda koymamıştı ama ben sana evlenme teklifi ettim sen kabul edip sözünden döndün. Her seferinde gitmek istiyordun bu sefer seni kırmayacağım. Malesef beni kaybetmeden değerimi anlayacaktın. Lütfen yüzüğümü yolla dedi. Ben bitti dediğimde her seferinde krizler geçirip defalarca yalvaran adam ilk kez bana bitti dedi. Sen kaç kez bitti dedin bitmemişti. Ama bu sefer senin dediğin olacak dedi. Ve sanırım yüzüğü de başka bir kıza verecek. Offff ölmek istiyorumm... Bu sözleri söylemese zaten benim hala aklım başıma o kadar gelmeyecekti. Çok üstüne gittim çok.
Kızlar İstanbuldayım bana şans dileyin...
Ne oldu durum? Çok iyi geçti de yazmıyor musunuz yoksa çok kötü geçti ve yazamıyormusunuz? Son zamanlardaki konularda karşı tarafı desteklediğim tek konu siizn konunuz.
Kötü biterse illaki gelir genelde iyi sonuçlananlar uğramıyor bir daha.Ben de merak i indeyim. Iyi veya kotu sonucu yazar umarim.