• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah benim çocukluğum...

Çocukluğum.... Annem babam ve kız kardeşimle ne güzel bir aileydik biz... her arefe günü koşa koşa bayramlıklarımızı almaya giderdik... En çok sevdiğim şey bahçede saatlerce oynamaktı... Babam işten geldiğinde koşa koşa giderdim yanına... Birlikte evimize çıkar anneciğimin güzel yemeklerini yerdik...
Ah ne güzeldi o günler...
Şimdi bir yanımız yok...Eksiğiz artık... Çocukluğum ve babam... Sizi çok özledim...

Hangimiz çocukluğunu özlemezki?
Annesini ve babasını kaybetmiş arkadaşlar, Allah onları nur içinde yatırsın
Sizlerde çocuklarınıza güzel anılar yaşatıp, iyi anneler olun
Anne olunca çocukluğunuzu daha az özleyeceksiniz, niye mi?
Siz o yıllarınızda canparçalarınızı dünyaya getirmemiş olduğunuz için.

zaman zaman bende gidiyorum çocuklugumaaa....... annem babam hiç bişeyimizi eksik etmemiş megersem.. farkında olsaydım agalarmıydım bi tane daha barbi bebegim olsun diye... biz 3 kardeş annem ve babam çok mutlu bi aileydik... annem çok kızardı elma şekeri almamıza almazdı. kardeşimle gizli alırdık... annem sende çocugun olunca anlarsın almazsın derdi . saglıksız onlar diyee. hep içimde o kaldı ELMA SEKERI .. büyüdümm kızım olduuu geçen gün elma şekeri istedi. yapıştı bırakmadı şekeri. aynı kendimi gördümmmm... ama malesef annecim aldım o şekeri kızıma... çocuklugumda annemin yedirmediği elma şekerlerni şimdi kızımla her yediğimde annem aklıma gelir. hala mutlu bir ailem var.. gurur duyuyorum onlarla ve çocuklugumla

ben cocuklugumda,cok ac gunler yasadimsenağlama
ben cocuklugumda,ne soguklar yasadimsenağlama

ve simdi,annemin babamin yaninda olsaydim da,acliktan soguktan titreseydim,keseke o gunlere donebilseydimsenağlama

Back
X