• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah beynim kurtul nolur...

Aileler neden karşı çıkar demiş bir kaç arkadaş.
bende size bir olay anlatayım.
bir köyde.. bir kızla bir çocuk birbirlerini seviyorlar.. aynı köy olduğu için birbirlerine girip çıkarlarmış..
sonra kızın ve çocuğun ailesi öğrenince, çocuk artık o evin etrafında dolaşmama başlamış.
kızı amcasının oğluna vermişler. çocuğuda uzaklaşması için istanbula göndermişler..
kafasına silah dayayıp kabul edeceksin demişler. köyün imamı bunların imam nikahı ben kıymam diyip kıymamış. başka birini bulup kıymışlar.. imam nikahı kıyılınca kızın altına etmiş :KK43::KK43::KK43: çocuk kızı kaçıracakmış ama eğer kaçırırsan senin küçük kardeşini(13) berder ederler diye vazgeçmiş..
çocuğun annesi o kız kısa almam sana demiş..
kızın şuan gelin gittiği yer, çocuğunun evinin karşısında..
Bu insanlıkmı ALLAH aşkına.. bu insanlık değil vahşet.. ben şokunu hala üstümden atamadım.
Sende evlatlarına sarıl..rabbim onların acısını sana yaşatmasın..

Allah duaları kabul eder.
Sizin istediğiniz şekilde olmayabilir.
Sizin hayrınıza olan her duayı kabul eder Allah.
İyi ki Allah sizi ölmeden önce onunla karşılaştırmamış.
Yoksa siz arkanızı dönüp gidemezdiniz..

Herkese merhaba.herkesin bir sorunu bir derdi kafasinda döndürdüyü bir şey vardır.ama beni gerçekten artık yoran,ağlatan,beynimden bir türlü çıkamayan şey var..ben 17 yaşında evlendim.kendimi bildim bileli canım gibi sevdiğim biri vardı..çocukdum hislerim çok kuvvetliydi ama.oda beni seviyordu..ilişkimizi anlatmıycam.konuşmaya utanırdık.anneme söyledim,oda annesine.ikiside karşı çıkmışdı.çünki yaşımız azdı.16.ama ikna edicekdik kararlıydık..bir gün okula gidrken.sınıf arkadaşım önümü kesdi.senin aşkın beni seviyor dedi.inanmadım.ida Allah şahidim öyle birşey yok demişdi.bir kaç gün olmuşdu bu olaydan.okulda her kes bunu konuşordu artik.çok yorulmuşdum..annemde bana birisini bulmişdu.evlendircekdi.arada birileri kayniyordu.haber ona gitmişdi.tartışdık.ben evlenicem dedim.inat uğruna nişanlandım.o kız arkadaşımla bir haber yolladı.gel desin gelir alırım onu.düğün günü bile gel dese gelirim demişdi..ama benim için iş işden geçmişdi.babam vardı.tansiyon hastası.annemin bunlardan haberi yoktu ama.ikide bir korkutuyordu beni babamla.ama nişanlılık dönemimde nişanlım bir kaç kez kolumu morartmışdı.annem hep üstünü kapıyordu.evlendik.ilk 3 sene beni hep dövdü eşim..ben annemlere hiç duyurmadım..evlendiğimizden 1 sene sonra onla annemlerin mahallesindeki bakkalda karşılaşmışdık.gözleri dolmuş ve çok kızgın bana bakıb bir şey almadan çıkmışdı mağazadan.onu son görüşüm o.asla ve asla haber almadım bir daha.arkadaşlarımla iletişimimi kestim..ve yurtdışına taşındık.burda şükürler olsun Allahıma 2 tane canım evladım oldu.ama beynim onu unutmuyor.yoruldum artik.bıktım.bir defa dedimki face den filan bakiyim.onun mutlu hayatini göreyim.o zaman belki çıkar kafamdan.2 gün aradim bulamadım.en son google yazdım.youtube da bir video vardı onun adına tıkladım..7 sene sonra gördüm..malesef 2012 de trafik kazasinda ölmüş.ben 1.5 ay önce öğrendim bunu.arkadaşları klip çekib youtube koymuşlar.eylül ayı ölmüş.ve ben o sirada kızıma 3 aylık hamileydim ve hastanedeydi.inanın onu rüyamda görmüşdüm.bana bakip gülüyor ve uzaklaşıyor konuşmuyor.hamileyken niye görüyorm bunu demişdim..ya kızlar ben Allaha çok dua etdim.Rabbim nolur beni ona kavuştur.eğer kaderimde kavuşmak yoksa unuttur nolur...tabii bekarken ediyordum bu duanı..Allah hiç bir duamı kabul etmedi..
Ne yapiyim ben.evim var.canlarım var.kafamı nereye vuruyum.yoruldum artık..
Ve yazilanlarin hepsi gerçek.Allah şahitki gerçek..kimseyi kandiracak bir insan değilim.bunu kimseyle paylaşamam.o yüzden size yazdım.ne yapıyim siz söyleyin lütfen.

Anneye bakın,evladına koca bulma peşindeymiş...
Daha o zaman reşit olmayan evladını evledirme derdine düşmüş.
Pes yani...
Allah rahmet eylesin o çocuk içinde...
Yapacağın en güzel şey,eski anılara sünger çekip evladına sıkı sıkı sarılman olsun..

Unutmak en zoru derler hep.onun seni kimse benim kadar sevemez deyişi eşimin bana yaptıkları.annemin anlayamadığım tavırları beni o kadar yordu.eşim beni dövdüyü zamanlarda bide beni annemlere şikayet ediyordu.ve buda yetmezmiş gibi onlardan azar yiyordum.babamın hiç bir zaman bundan haberi olmadı..hep ben suçluydum.damatlari bir taneydi.o kadar ezdilerki beni onun ve ailesinin önünde.artık ezdirmiyorum kendimi.şimdi kendilerinin arası iyi değil eşimle..eşimden ayrılmamı söylemişsiniz bazılarınız.ama o kadar kolay diyil bu benim için.seni asla boşamam diyor.üstüne bir tane daha evlensem bile boşanamazsın diyor.korkmuyorum ama işte.hem çpcuklar var.tabii evlense boşanırım.onu kıskanmıyorum hiç.ama bunu hazmedemem.ben çok ödünç verdim kendimden.

Back
X