• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu acıı..!

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
Unutamıyorum dün akşamdan beri ağlıyorum...bugün sinir krizi geçirdim hastaneye kaldırdılar yüzümde kollarımda kırmızı kırmızı lekeler çkmaya başladı korkuyorum hiç iyi değilim mutsuzum yanlış yol olduğunu bile bile onu kucağında aglamak istiyorum kurtarr allahım beni bu acıdan..sizinle paylaşmak istedim ben neyapayım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ahh benimde canim neler istiyor ama insan olgun olup kendini tutabilmeli, kendi iradesine sahip cikabilmeli :delphin:

Okadar duygusal hareket etmeyin lütfen ya, birazda mantiginizla hareket edin.
Unutur gidersiniz bu cok zor bisey degilkii

beni sevmesi icin ne yapmaliyim mi
sevseydi ayrilmazdi zaten ./
tabi ailevi veya baska sorunlar yoksa.
ins unutursun kisa zamanda cnm ./ cok kotu gercekten ./

olmuyo işte :( o kokusunu içime çekip hıckıra hıckıra aglamak istiyorum seni seviyorum ben diyip uyuya kalmak istiyorum cok yorgunum artık bedenim ruhumm..

yaşadım bu durumu çözümü yok gibi . o aldatsada insan yapamıyor kendi suçlu gibi ayakları ona itiyor . bence bosver dememeli kimse acını paylastıkca rahatlarsın . bosveremiycek kadar acı cunku seni anlıyorum

Arkadaşım aldatmış adam seni,sen hala sevgiden bahsediyorsun..Belki çok özlemiş olabilirsin ama şuna emin ol ki eğer dönersen yine aldatılacaksın..Çünkü sevgisi bitmiş artık bunu anlaman gerekir..Göze alıyorsan aldatılmayı kimse karışamaz tabi,kendi gururun,kendi hayatın..

bir önceki konunuzu okumuştum ve fikrimi belirtmiştim...sevgiliniz sizi defalarca aldatmıştı affetmiştiniz, ancak en son sizin evinizin önüne gelip beklemedi diye sevseydin beklerdin diyerek ayrılmıştınız. yanlış mı hatırlıyorum? olay yeni cereyan etmişti bildiğim kadarıyla...unutmak süreç isteyen birşey, bu yüzden unutamıyorum diye kendinizi paralamayın lütfen. ihtiyacınız olan şey öncelikle kararlılık sonrasında zaman. ayrıca sizce sakıncası yoksa yaşınızın kaç olduğunu sorabilir miyim?

Arkadasim sen kac yasindasin allah askina ??
Adam seni aldatmis farkindamisin seni umursamiyor yani ?? Sevmiyor bukadar basit.
Ve sen hala pismanim dönmek istiyorum seviyorum diyosun.
Ay yok ben artik inanmak istemiyorum bunlara yaa, bizim kizlarimiz bukadar saf olamaz, olmamali

yaşadım bu durumu çözümü yok gibi . o aldatsada insan yapamıyor kendi suçlu gibi ayakları ona itiyor . bence bosver dememeli kimse acını paylastıkca rahatlarsın . bosveremiycek kadar acı cunku seni anlıyorum

Öyle çok bağlanmıştımki..belki size saçma gelicek ama işte yaşayınca cok farklı hergün konuşurduk bi oğlumuzun olcağını sorardı napıyomuş benim oğlum diye oğlumuzn dişinin çıktığını,ilk yürümesi...gülüyosunz belki ama içinde yer yapıyo bunlar insanın :emir_bebek: simdi babamızdan ne ses war ne seda senağlama bu sessizliğe alışık değilim ben oğlumuzu aramıza alıp uyuyamıyoruz artık..

Öyle çok bağlanmıştımki..belki size saçma gelicek ama işte yaşayınca cok farklı hergün konuşurduk bi oğlumuzun olcağını sorardı napıyomuş benim oğlum diye oğlumuzn dişinin çıktığını,ilk yürümesi...gülüyosunz belki ama içinde yer yapıyo bunlar insanın :emir_bebek: simdi babamızdan ne ses war ne seda senağlama bu sessizliğe alışık değilim ben oğlumuzu aramıza alıp uyuyamıyoruz artık..

bunlar saçma deil herkes konusur hayaller tatlı hayaller gerceklesceği umulan hayaller ama herkes sadık kalamıyor hayallere aynı durumu yasadım en önemli şey zaman içini dök bafgır çağır ama bir daha guvenme değerini anlasın eger anlamıyorsa özlemiyorsa zaten dönse bile yalan ask olur

bu kadar duygusallık nedir ya hayallere dalıp gitmeler aldatılan bi insansın sen kusura bakmada biraz aptallık bu yaptıkların sinir krizleri ağlamalar sanırım bundan en çok yıpranan ailen olmuştur oğluşunun babasının haberi bile yoktur emin ol ben anlayamıyorum neden bu kadar alçalıyoruz erkeklere karşı alsanaalsanasmile

Back
X