• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu acıı..!

Arkadasim sen kac yasindasin allah askina ??
Adam seni aldatmis farkindamisin seni umursamiyor yani ?? Sevmiyor bukadar basit.
Ve sen hala pismanim dönmek istiyorum seviyorum diyosun.
Ay yok ben artik inanmak istemiyorum bunlara yaa, bizim kizlarimiz bukadar saf olamaz, olmamali

Bence de bu saflık nereye kadar... Çok üzücü çok... vereliniortak

aldatılmışsın bunu düşünüp üzülmüyosun geri dönmüyor diye üzülüp yanıyorsun ..şaşırtıcı...

zaman zaman.. banada böyle dediklerinde inanmazdım gerçekten öyleymiş ama öyle kendime zarar vermedim allahtan ağladığım zamanlarda oldu ama uyandım valla bende bir buçuk seneden fazla cıktım..hayaller umutlar her ilişkide olur zaten. ben pişman olmadım sende olma cnm zamanla geçer emin ol özlersin yanında istersin ama zamanla neden istemişimki diyeceksin..bitirdiysen kararına saydı duy.. hem o geri dönmek isteyecek canım yerinde olsam kapını açmam.. ilk zamanlar ses soluk cıkmaz sonradan kapına gelir.. ben inanmazdım gelceğini çok denedi hemde erkek arkadaşım olduğu zaman.. sen şimdi sil gözyaşlarını geldiği zaman gururlu ol ki kapını açma..

canım yapma böyle...
değecek biri için olsa neyse ama değil..(diğer konunu da okudum)
yapman gereken onunla bütün iletişimini kesip toparlanmaya çalışmak...
annen böyle olmasını ister miydi?
umarım en kısa sürede o çocuktan kurtulup mutlu olursun :)

:teytey:

o aldattı :( hep soguk dawrandı bitirdim pişmanım dayanamıyorum

aa olur tatlım öyle şeyler git barış yalvar özür dile hatta ayaklarına kapan ben geyik gibi gezmek istiyorum yeterki sen yanımda ol de.. başımı omzuna koyup ağlamak istiyorum de de valla ama unutma ki senin yanına gelmeden o omza kaç baş koyuldu.. aldattı ve sen ayrıldığına pişmansın öylemi bravo sana... alkışlıyorum sen git bi psikolağa görün..

Unutamıyorum dün akşamdan beri ağlıyorum...bugün sinir krizi geçirdim hastaneye kaldırdılar yüzümde kollarımda kırmızı kırmızı lekeler çkmaya başladı korkuyorum hiç iyi değilim mutsuzum yanlış yol olduğunu bile bile onu kucağında aglamak istiyorum kurtarr allahım beni bu acıdan..sizinle paylaşmak istedim ben neyapayım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aldattı ama sen aldattı diye bitirmedin bir gece pencereye çağırdın ve o gelmedi,adattı diye bitirmedin ama böyle saçma bir sebepten bitirdin içini yakanda bu sanırım...biraz sabret o seni arıyacak o ararsa hatasını anlamış olur en azından, ama sen ararsan beni mutlu etmiyorsun deyip cinselliği yine öne sürecek bu aşikar guclubacismile

aldatılmakj unutmak için çok geçerli bir sebeptir.
Ama aşk için en acı son. Güçlü olanda zayıf olanda unutmaz. Sadece bununla yaşamayı öğrenir. En derinine gömer acısını. Ve öğrenir en derin kesik yarası ihanettir aşka..

Tatlim su an buyuk bir yikim bu o yuzden pismanliklarin bir sure icin boyle olucak bu. Ama seni aldattigi fikrini dusundukce nefret edeceksin ondan. Sonrada hicbirsey hissetmiceksin. Sen nefret etmeye calis ama once olur mu. Yaptigi butun adilikleri dusun icinden sov. şakkıdı
Hatta iyi fikir bende oyle yapayim:emir_bebek: Bende su an aci cekiyorum ve unutmamak icin direniyorumkaydirigubbakcemile. Insan kendi yasadigi olaylara mantikli yaklasamiyor sanirim.
Allah hepimize dayanma gucu versin:(:teselli:

cok sacma ya
tiksiniyorum bu tür insanlardan
hayatını sadece erkeklere endexleyen cinslerden vs.
bi erkek icin kalp krizi gecirmek ne demek allasen
bu kadar mı kücüldün
aldatmış da üstelik peh.

Seni sevmesi için napmalısın bilmiyorum ama asıl sorunun(sağlık problemleri vs.) için unutmaya çalışmalısın. Hem kaçan kovalanır kaydirigubbakcemile4
Bırak düşme üzerine. Belki pişman olup geri döner.. Gerci anlattığına göre dönse de hayır gelmez ya neyse...:delphin:

cok sacma ya
tiksiniyorum bu tür insanlardan
hayatını sadece erkeklere endexleyen cinslerden vs.
bi erkek icin kalp krizi gecirmek ne demek allasen
bu kadar mı kücüldün
aldatmış da üstelik peh.
nedir bu acımasızlık yahu, siz hiç aşk acısı yaşamadınız galiba, ne kadar zor bişey olduğunu çok iyi biliyorum, insan nefes alamadığını hisseder, tiksinilecek bişey yok burda; birinden ayrıldığınız zaman bi alışkanlığınızdan vazgeçmiş de oluyorsunuz ki bi boşluğa düşmüş gibi hisseder insan kendini... sonra kurduğunuz hayallerin bir bir yıkıldığını görüyorsunuz, hele de onun başkasıyla mutlu olacağı fikri, sizin hayallerinizi başkası yaşıyo; bunları bilmek insanın canını çok yakar, ayrılığın gerekçesi ne olursa olsun... insan sevdiği bi insanı tamamen kaybettiğini hisseder...

ama zaman her şeyi ilacı, acılar ilk günkü gibi kalsaydı kimse yaşayamazdı... çok deil 1-2 ay sonra böle hissetmiceksin, hayatında bıraktığı boşluğu doldurcaksın, artık o kadar aklına gelmicek, sabret...

Bunun küçülmekle ilgisi yok.Çok normal bişey ve en beteri de aşk acısı.
İlişkiyi sen bitirsende,o bitirse de içinde hep bir şeyler hissedersin.
Sen birşey yapmasan bile belirsiz bir pişmanlık yaşarsın,için sıkılır.
Gayet iyi anlayabiliyorum canım seni.Ben de çok kavruldum,ama irademi elime aldım aklıma geliyor,görünce kötü oluyorum ama kendimi tutuyorum artık.
Sadece zaman.Her şeye çare.

Ay yok artık tmm anladık aşk acısı normal sayqı duyuyorum ama aldatıldığını bile - bile halaaaa kendine bağlamak istemeyin anormal. O beni aldatsın bende hala seviyorum ölüyorum moduna giriyim. Aldatmışsa sevmiyor demek arkadaşım. Seni aldatmış biri için sinir krizine de girmeye gerek yok. Aldatmış olması unutmak nedeni bence. Sen ondan iyilerine laiksın canım

Ay yok artık tmm anladık aşk acısı normal sayqı duyuyorum ama aldatıldığını bile - bile halaaaa kendine bağlamak istemeyin anormal. O beni aldatsın bende hala seviyorum ölüyorum moduna giriyim. Aldatmışsa sevmiyor demek arkadaşım. Seni aldatmış biri için sinir krizine de girmeye gerek yok. Aldatmış olması unutmak nedeni bence. Sen ondan iyilerine laiksın canım

Aşkta mantık aranmaz ne yazık ki. fisfisfis Haaa belki de arkadaş aşk sanıyordur yaşadığı şeyin. Belki sadece alışkanlıktır. Ki umarım öyledir.

Back
X