Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya kızlar daha cok kucuk bı gebelıgım var anneme soledım annemde masallah herkese soledı cok uzuluyorum nabıcam yya allahım sen koru ben bebegımı gormedım ama herkez duycak bu gıdısle anem sayesınde
benim de kayinvalidem herkese duyurdu sagolsun ay pek bi heyecanli ben bayramda soylicektim millete soyleme bak kimseye dedim ama duramai tabi neyse artik olan oldu Allah nazardan korusun hepimizi bebislerimizi
benim de kayinvalidem herkese duyurdu sagolsun ay pek bi heyecanli ben bayramda soylicektim millete soyleme bak kimseye dedim ama duramai tabi neyse artik olan oldu Allah nazardan korusun hepimizi bebislerimizi
canım olsun onunda heycanı ayrı torunu geliyor hoş görmek gerek biliyorum sende hemen yankılansın istemiyorsun ama inan annende heycandan söylemiştir kızı hamile yaaa hoşgör
canım olsun onunda heycanı ayrı torunu geliyor hoş görmek gerek biliyorum sende hemen yankılansın istemiyorsun ama inan annende heycandan söylemiştir kızı hamile yaaa hoşgör
bişey olmaz allahın izniyle devamlı dua et cevşen oku Rabbim onu korur merak etme :) böyle korkular her zaman oluyor... biz de bişey olur korkusuyla baya bi geç söylemiştik çevremize