- 9 Ağustos 2011
- 718
- 6
- 33
dün arkadaşlarla hoca bizi çağırdı onun yanına gittik oturmaya sohbet etmeye falan.ilk gidince dediler ki 1,2 saat oturup kalkarız bende tamam dedim.bana kalsa hiç gitmezdim ama işte hocanın hatırı var diye gidip gelelim diye.birde gitar çalcaktı bize sözü vardı bizim gruptan bir kızın daha gitarı var tamam dedik hadi gidelim.beraber oturduk şarkı söyledik hocanın evinde.işte 1,2 saat sonra ben kalkıyorum dedim gittim.onlarda kalktı zannettim .öbürgün sabah oldu onlar hala ordaymış ve ben baya sinirlendim açıkcası.hocanın evinde niye kalıyorsunuz anlamadım sorun orda ya.yani üniversite öğrencileri asistan hocanın evinde kalması sizce nasıl bir durumdr.dışarıdan bakınca?bana normal gelmiyo hadi bir kaç saat oturmak o da öylesine ben onuda yapmicaktım ama tamam dedim gelim bidaha gelmem diye.yani benden habersiz kalmalar,eğlenmeler ne bileyim canım çok sıkılıyor.yani onlar neden böyle birşey yapıyor anlamışta değilim.yorumlarınızı bekliyorum.hoca erkek olunca birde.birisi duysa dışardan yanlış anlaşılacak.hoca okuldan gidecek diye durmadan onun yanına gitmek istiyorlar.ama bazı huyları beni çok huzursuz ediyor anlamadım gitti.