• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah bu arkadaşlar...

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
dün arkadaşlarla hoca bizi çağırdı onun yanına gittik oturmaya sohbet etmeye falan.ilk gidince dediler ki 1,2 saat oturup kalkarız bende tamam dedim.bana kalsa hiç gitmezdim ama işte hocanın hatırı var diye gidip gelelim diye.birde gitar çalcaktı bize sözü vardı bizim gruptan bir kızın daha gitarı var tamam dedik hadi gidelim.beraber oturduk şarkı söyledik hocanın evinde.işte 1,2 saat sonra ben kalkıyorum dedim gittim.onlarda kalktı zannettim .öbürgün sabah oldu onlar hala ordaymış ve ben baya sinirlendim açıkcası.hocanın evinde niye kalıyorsunuz anlamadım sorun orda ya.yani üniversite öğrencileri asistan hocanın evinde kalması sizce nasıl bir durumdr.dışarıdan bakınca?bana normal gelmiyo hadi bir kaç saat oturmak o da öylesine ben onuda yapmicaktım ama tamam dedim gelim bidaha gelmem diye.yani benden habersiz kalmalar,eğlenmeler ne bileyim canım çok sıkılıyor.yani onlar neden böyle birşey yapıyor anlamışta değilim.yorumlarınızı bekliyorum.hoca erkek olunca birde.birisi duysa dışardan yanlış anlaşılacak.hoca okuldan gidecek diye durmadan onun yanına gitmek istiyorlar.ama bazı huyları beni çok huzursuz ediyor anlamadım gitti.

sizce onlara karşı tavır almalımıyım???

dün arkadaşlarla hoca bizi çağırdı onun yanına gittik oturmaya sohbet etmeye falan.ilk gidince dediler ki 1,2 saat oturup kalkarız bende tamam dedim.bana kalsa hiç gitmezdim ama işte hocanın hatırı var diye gidip gelelim diye.birde gitar çalcaktı bize sözü vardı bizim gruptan bir kızın daha gitarı var tamam dedik hadi gidelim.beraber oturduk şarkı söyledik hocanın evinde.işte 1,2 saat sonra ben kalkıyorum dedim gittim.onlarda kalktı zannettim .öbürgün sabah oldu onlar hala ordaymış ve ben baya sinirlendim açıkcası.hocanın evinde niye kalıyorsunuz anlamadım sorun orda ya.yani üniversite öğrencileri asistan hocanın evinde kalması sizce nasıl bir durumdr.dışarıdan bakınca?bana normal gelmiyo hadi bir kaç saat oturmak o da öylesine ben onuda yapmicaktım ama tamam dedim gelim bidaha gelmem diye.yani benden habersiz kalmalar,eğlenmeler ne bileyim canım çok sıkılıyor.yani onlar neden böyle birşey yapıyor anlamışta değilim.yorumlarınızı bekliyorum.hoca erkek olunca birde.birisi duysa dışardan yanlış anlaşılacak.hoca okuldan gidecek diye durmadan onun yanına gitmek istiyorlar.ama bazı huyları beni çok huzursuz ediyor anlamadım gitti.
İsteyen İstediği Saate Kalır..
Hocanız Rahatsız Olmadı İse; Siz Neden Oluyorsunuz..
Belli ki Ortam Güzeldi..
Sizde Otursaydınız..
Tavır Almanıza Hiç Gerek Yok..

bana normal gelmediği için biraz tavır alıp almamakta kararsızım sorun bu yani
ben sadece normal olup olmadığını sormak için açtım bu konuyu arkadaşlar
acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye...haklı da olabilirim haksızda..ama bana arkadaşlarım arada bir ailemle kaldığım için yüzüme vuruyorlar bazı şeyleri sanki o biraz beni kırmış olabilir belkide...

Son düzenleme:
bana normal gelmediği için biraz tavır alıp almamakta kararsızım sorun bu yani.

Herkesin Kendi Hayatı..
Sen Rahatsız Olup Kalkmışsın O Ayrı..
Tavır Alman Çok Anlamsız Olur..
Kıskandığını Düşünebilirler..:34:

Canım sen onlara bu yaptıklarının yanlış olduğunu söyle ve tavır alma.. Biraz uzak durmaya çalış ama soğuk davranma yani anlatabildim inşallah :) Akşam akşam kalmak da ne yani erkek bi hocanın yanında.. Evinde.. Dediğin gibi hoş karşılanmaz. Kurunun yanında sende yanarsın Allah korusun

Canım sen onlara bu yaptıklarının yanlış olduğunu söyle ve tavır alma.. Biraz uzak durmaya çalış ama soğuk davranma yani anlatabildim inşallah :) Akşam akşam kalmak da ne yani erkek bi hocanın yanında.. Evinde.. Dediğin gibi hoş karşılanmaz. Kurunun yanında sende yanarsın Allah korusun

benim demek istediğim şeyde bu işte.yani biri duyar biri birine söyler birşey olmasa bile okulda adları çıkar.hem hocanın hemde onların.sırf onları ve kendimi düşündüğüm için sordum sizlere yoksa ben arkadaşlarımı severim.çok iyilerdir.tavırda almak istemem ama işte.elalemin ağızı torba değil ki büzesin...

benim demek istediğim şeyde bu işte.yani biri duyar biri birine söyler birşey olmasa bile okulda adları çıkar.hem hocanın hemde onların.sırf onları ve kendimi düşündüğüm için sordum sizlere yoksa ben arkadaşlarımı severim.çok iyilerdir.tavırda almak istemem ama işte.elalemin ağızı torba değil ki büzesin...

Hmm. Yakın arkadaşlarınsa senin bileceğin iş canım :)

Tavır aldığın zaman o yokken biz kaldık da çekemedi derler
Benden söylemesi
Kızlarla samimiyetin nasıl
Yakın arkadaşlarınsa rahatsızlığını dile getir
Ama değillerse hiç bulaşma

Son düzenleme:
arkadaşlığınıza bağlı olarak tavır alıp almamaya karar versen daha iyi olur. hani daha yeni bir arkadaşlığın varsa kızlarla; bu pek hoş bir davranış değil. hem sen bundan rahatsız olduysan daha bir çok hareketleri de aynı şeklide rahatsız edebilir.

ama yakınsanız böyle bir şey için aranı bozmana değmez bence.

Hocanın evine neden gidilir hatta neden o evde kalınır hiç anlamam ama ben olsam karışmam.
Herkesin kendi hayatı.
Demek ki bir sakınca görmüyorlar,rahat ediyorlar diye düşünüp hiç bir uyarı yapmazdım sanırım.
Ancak ben hocanın evine oturmaya da gitmezdim zaten.

sen bu arkadaşlarınla hep sorunlusun hala neden devam ediyorsun görüşmeye.üstelik herkes yetişkin, isteyen istediği yerde kalabilir,sen yokken eğlenmeleri çok canını sıkmış anlaşılan,yaptıklarından rahatsızsan görüşmezsin olur biter:34:

sen bu arkadaşlarınla hep sorunlusun hala neden devam ediyorsun görüşmeye.üstelik herkes yetişkin, isteyen istediği yerde kalabilir,sen yokken eğlenmeleri çok canını sıkmış anlaşılan,yaptıklarından rahatsızsan görüşmezsin olur biter:34:

ya ben diğer konularda çok iyi anlaştığım arkadaşlar o yüzden biraz da bu kadar düşündüm açıkcası..
okulda kafama uygun tek kişi onlar belkide ondan bu kadar dert etmişimdir ne yapacağım diye...
bende size sormak istedim.yakın arkadaşlarınızdan böyle bir olayınız olsa ne yaparsınız diye.yorumlar için sağolun.

Back
X