• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah bu ben

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
selam hanımlar burayı çok meşgul ediyorum ama düşünceleriniz öyle güzel oluyor ki kimseye anlatamadığım şeylerin cevabını burada bulabiliyorum asıl sorunum şu ders çalışırken çok kolay dikkatim dağılıyor youtubeda ders videosu açıyorum çalışmak için bilgisayarda sonra bir bakıyorum ki farklı sitelere girmişim ama hala ders açık bir şekilde bu sorunu yaşayan var mı çok teşekkür ederim yorumlarınız için

selam hanımlar burayı çok meşgul ediyorum ama düşünceleriniz öyle güzel oluyor ki kimseye anlatamadığım şeylerin cevabını burada bulabiliyorum asıl sorunum şu ders çalışırken çok kolay dikkatim dağılıyor youtubeda ders videosu açıyorum çalışmak için bilgisayarda sonra bir bakıyorum ki farklı sitelere girmişim ama hala ders açık bir şekilde bu sorunu yaşayan var mı çok teşekkür ederim yorumlarınız için
ben de öyleyim bir çözüm yolu varsa burada bekliyorum :(

Ne kadar da ben 😂😂 problem ama hakikaten çözmek şart

Bazı insanlar farklı şekilde odaklanır.
Mesela ben elimde kalemle bir şeyler karalarken odaklanabiliyorum.
Bu tarz farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Bunun dışında da ders harici her şeyi kapatıp susturabilirsiniz. Bu sayede konsantrasyonunuz bozulmamış olur.

Gerisi irade.

En çok sana allah yardım etsin bebisinle ♥️ azmin harika istikrarda öyle bebekle çalışmak ev işi şu bu çok zor sana kocaman maşallah bebişim :KK200::anne:
Çünkü mantığımızda başka yol yok olarak kabulleneceğiz sonra bütün ve son gücümüzü çalışmak için harcarsak işte o zaman gelsin motivasyon.
Birde sayfada birbirimize olan desteğimizde çok önemli. Çok sağol hepimize kolay gelsin inşallah bu zorlu yolculuğumuz 😘😘😘

Bence reklamlara tıklıyorsunuz dur bilmeden Cokk normal nasıl anlatabilirim nasıl anlarlar böyle canlı ders üzerinden diyerek dikkat dağınıklığı olabilir bir veli olarak çok görmüyorum çünkü herşeyi zor bu pandeminin

Videoyu indirip neti kapatın

Bir yeri tıklayınca giremez o arada farkındalık yalar derse dönersiniz

Bir de gün içinde kaç video izlenir ki dikkatiniz dağılırsa biraz okuyun biraz soru çözün

Back
X