- 6 Kasım 2014
- 139
- 61
- 38
- Konu Sahibi selincannn
-
hayır film izliyorm. instagramda resmlere bKyorm haber okuyorm yada arkdşlarm veya kuzenlermle lak lak edyorm hepsi bu. birinin olması söz konusu ble değilTelefon elimde derken gorustugun birimi var?
işte o güçte yok hergün o umutla uyanıyorm.Olur öyle arada hemen sabah itibari ile silkelen..Psikolojik destege gerek yok bence.. :)
bariz birsey yok çok şükür ama mevsimsel galiba belkide deprestondr bilemiyormBir problem veya canini sikan bir sey mi oldu?
Bu durumu uzatma derim yarin yeni bir baslangic yap ve kendinle ilgilen. kendinle ilgili oldukca cevrendekilerle de ilgilenebilirsin..
Seni bu hale getiren birsey olmali istersen bu hale geldigin gunu dusun ne olduda selincannn bu hale geldi.?hayır film izliyorm. instagramda resmlere bKyorm okuyorm yada arkdşlarm veya kuzenlermle lak lak edyorm hepsi bu. birinin olması söz konusu ble değil
Seni bu hale getiren birsey olmali istersen bu hale geldigin gunu dusun ne olduda selincannn bu hale geldi.?
birsey olmadı her zamanki hayatım bi anda yavaştan çekildim kabuğuma anlamadan belki bilinç altna yerleşms ufak sebepler vardır..
ben ilişkimi bitirmekle ilggili birsey soylemedim ki. devam ediyo sadece ilişkime bile ilgisizliğim yansıdı okadarpsikolojik bir durum göremedim de hemen ilişkinizi bitirmeye gitmek niye???
ben ilişkimi bitirmekle ilggili birsey soylemedim ki. devam ediyo sadece ilişkime bile ilgisizliğim yansıdı okadar
siz "kendi içimde mi bitirmeliyim " yazmışsınız ben "kendi ilişkimide mi bitirmeliyim " diye okumuşum çok pardon gerçekten..
monoton geliyordur da artık herşey bu monotonluktan sıkılmışsınızdır.
yani sürekli aynı şeyleri yapmak monotonluğu getirir.
yaptığın şeyleri farklılaştırmayı denersen belki çıkabilirsin bu durumdansorn değil :)
teomandan bana biraz renk ver şarkısını kendime armağan edeyim ozmn :) kendimi zorlycam inş düzelirim
işte dışarı çkma isteğim olsa gderm her türlü de istek yok eve kapandım resmen hatya odama hatta yatagımayaptığın şeyleri farklılaştırmayı denersen belki çıkabilirsin bu durumdan
mesela basit bir örnek veriyorum ; eğer sürekli alışverişe gittiğin bir arkadaş gurubun varsa ara onları ama bu sefer bilardoya bovlinge falan gidin
işte dışarı çkma isteğim olsa gderm her türlü de istek yok eve kapandım resmen hatya odama hatta yatagımaama gerçekten toplanp çkcam eğer hala zevk almyosam ve kurtlamyosam önmzdeki hafta içi psikologa gtmyyi düşünyorm belki biraz açılırm belki depresyondr ki öyle görünüyo oda gdeblrsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?