Ah bu bennn

Aklıma şu gelmedi değil, kıyafette böyle özensizse kim bilir ten kokusu, banyosu , çamaşırları ,çorabı nasıldır ?
Bunlar arın birgün boşanma konusu oluyor
İyice tanı çöz
Temizlikte siknti yok rahatsiz etmedi bugune kadr hic dusu temizligi zaten o da olsa bi dk tahamulm edemez insan

Pejmurde salaş bir goruntusu mu var?
Hep ayni kiyafetleri giydigi icin ter kokuyor mu yoksa kiyafetlerini sık mı yikiyor?
Bu konu benide rahatsiz eder gibi geliyor.
Evet sık yikar dikkat ediyorum ozellille tertemiz.ter hic kokmaz zaten..merk ediyo hicmi eskimiyo diye :) valla bende anlamiyorum :)

Ne kadar onemli iste bizimkilerde bastan asagi kontrol ederler neyse artik ne giyiyosn bakyim diye denetlicem artk acik acik konusmaktn baska yol birakmiyo bana konustumda zaten en son.rahatlik var evet alismis universite hayatindan kopamiyo suanda yalniz yasiyo ailesinden uzakta aliskanlik olmus salaslik

Evet aynı şeyleri giyerdi eşim de almadığı gerek görmediği için. Benim bir tanıdığım da ayniydi şimdi eşinin begenmiyor kendi geçmiş dağınık hali unutuldu. Şuan pek karışmıyorum. Ütüsuz aynı kıyafetler, yemek yemesi bile degisti off gerçekten anlıyorum seni. Umarım arkadasin da düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…