Hanimlar merhaba..
Direk konuya girmek istiyorum.2 eltim var maalesef ayni binadayiz 1 tanesi ile uzun zamandir merhaba merhaba o kadar.. Onun esi ile bnm esimde hic anlaşamazlar durum bizede yansidi..yani iki kardeş aralari kotu!! Neyse bu uzun zamandir calisiyorum diye ne kaynananin sorumluluklari ne de bina içi mecburi sorumluluklara karismiyor..calistigi da eşinin yani kendi yerleri kasaya bakiyor vs. Bina maalesef aile binasi diye hali kapli

Bu bebek arabalarini dun girişte halinin bittiği yere değilde halinin üstüne koymus.. Bende sinirlendim hem temizlemiyo hem de koyuyoo diye aldim halinin bittiği yere koydum.. Bende çocuk buyuttum katlayip ya eve cikardim yada bodruma inen merdivenlere koydum. Bu hem acil birakiyuoo bebek arabasini hem de halinin üstüne .. Neyse ben koydum ya hali dişina gece Esim geldi isten dedim bebek arabasi varmiydi asagida evet dedi nerde dedim girise merdivenlerin oraya koymuşlar dedi yani yine hali üstüne!!! Ben simdi ne yapayim Esim Bosver sende artik temizliğe karizma annem sorarsa soyle ona diyoo ama sinir oldum inadina yapmalarına..
Kaynanam köyde burda olsa kayinpeder kizar ama yoklar .. Yarin yine koysammi bende yoksa ne hali varsa gorselermi ama sindirdiklerini sanmalarini istemiyorum tartisma ciksinda istemiyorum çünkü eslerimiz zaten aralar kotu daha kotu olurmuş bilmiyorum..
Hey Allahim ne mangallar var yaa