Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana da bir arkadaşım 2 sene boyunca sevdiğini gösterdi ama söylemedi, bu da o tarz bir erkek sanırım. Ben afedersin 'mal' diyip geçiyorum beyinlerinde problemleri var
Sevmek/hoşlanmak ona güçsüzlük gibi gelmiş olabilir erkekler çoğu zaman mallasabiliyor :) sana söylemistir sonra 'lan ya bu kız benden hoslanmiyorsa ve rezil olursam' diye sana ters davranmaya başlamış olabilir erkek akli :)
ya bi arkadaş bana biri senden hoşlanıyo dedi ben tabi o olduguna ihtimal dahi vermiyodum neyse facede normal konuşuyoduk ben senden hoşlanıyorum felan filon dedi bende kiseyle çıkmak istemiyorum dedim bi o da normal karşıladı ama davranışları sert yaa mallın morelimi bozuyo öküz niye böyleler anlamıyorum ya
banada biri resmen pesımde kuyruk oldu. cok hossun fılan dıye cumleler kullandı. otobusten benımle ınmeler, bulusalım demeler, aramalar sormalar sonra
benım aklım karısık sevgılım var 4 aydır vs dıye zırvaladı. bende rest cektım. ona bay bay dedım :))