• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah bu erkekler...

gerçekten sevebiliyolarmı

• öküz odun onlar sevselerde belli etmiyolar

OY: 9 90,0%
  • geçici heves hepsi

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10

secret angel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
6
1
3
28
sınıftan biri benden hoşlandığını söyledi ama hiç öyle davranmıyo hatta kötülüyo ne yapmaya çalışıyo anlamadım yaaa

Bana da bir arkadaşım 2 sene boyunca sevdiğini gösterdi ama söylemedi, bu da o tarz bir erkek sanırım. Ben afedersin 'mal' diyip geçiyorum beyinlerinde problemleri var

Sevmek/hoşlanmak ona güçsüzlük gibi gelmiş olabilir erkekler çoğu zaman mallasabiliyor :) sana söylemistir sonra 'lan ya bu kız benden hoslanmiyorsa ve rezil olursam' diye sana ters davranmaya başlamış olabilir erkek akli :)

ya bi arkadaş bana biri senden hoşlanıyo dedi ben tabi o olduguna ihtimal dahi vermiyodum neyse facede normal konuşuyoduk ben senden hoşlanıyorum felan filon dedi bende kiseyle çıkmak istemiyorum dedim bi o da normal karşıladı ama davranışları sert yaa mallın morelimi bozuyo öküz niye böyleler anlamıyorum ya

banada biri resmen pesımde kuyruk oldu. cok hossun fılan dıye cumleler kullandı. otobusten benımle ınmeler, bulusalım demeler, aramalar sormalar sonra
benım aklım karısık sevgılım var 4 aydır vs dıye zırvaladı. bende rest cektım. ona bay bay dedım :))

bu erkeklerin nasıl sevdiğini anlayabilene aşk olsuın doğrusu. ben bile şuan konuştuğumu bir türlü çözemiyorum

Back
X