Nisanlimla kavga ettik ve 14 şubatta birbirimizi aramadik ancak kiz kardesi aramızi yapacagina bu kiz seni bunaltip üzüyor demis ertesi gun bulustigumuzda israrim uzerine soyledi.birde resim cekilip abisiyle facebookta baslik olarak pampisimle 14 subat keyfi yazmis. Biz ertesi gun.nisanlimla buluşup sorunumuzu cozduk oda uzuldugumun farkina vardi bende kardesinin böyle yapmasina üzüldüm dedim kardeşini arayarak faceboktaki o resmi ve yazıyı kaldirttirdi Kiz simdi kesin arkamdan konusmustur.
Nişanlınız resim için hata etmiş,eğer kardeşim bana telefon edip çekildiğimiz resmi kaldır demiş olsa benim de canım sıkılır hatta kırıldım.Nisanlimla kavga ettik ve 14 şubatta birbirimizi aramadik ancak kiz kardesi aramızi yapacagina bu kiz seni bunaltip üzüyor demis ertesi gun bulustigumuzda israrim uzerine soyledi.birde resim cekilip abisiyle facebookta baslik olarak pampisimle 14 subat keyfi yazmis. Biz ertesi gun.nisanlimla buluşup sorunumuzu cozduk oda uzuldugumun farkina vardi bende kardesinin böyle yapmasina üzüldüm dedim kardeşini arayarak faceboktaki o resmi ve yazıyı kaldirttirdi Kiz simdi kesin arkamdan konusmustur.
Nisanlimla kavga ettik ve 14 şubatta birbirimizi aramadik ancak kiz kardesi aramızi yapacagina bu kiz seni bunaltip üzüyor demis ertesi gun bulustigumuzda israrim uzerine soyledi.birde resim cekilip abisiyle facebookta baslik olarak pampisimle 14 subat keyfi yazmis. Biz ertesi gun.nisanlimla buluşup sorunumuzu cozduk oda uzuldugumun farkina vardi bende kardesinin böyle yapmasina üzüldüm dedim kardeşini arayarak faceboktaki o resmi ve yazıyı kaldirttirdi Kiz simdi kesin arkamdan konusmustur.
Kusura bakmayın ama insan kardeşiyle bu tür şeyler konuşur normal bunu niye size söylüyorki nişanlınız çok ayıp olmuş görümceyeNisanlimla kavga ettik ve 14 şubatta birbirimizi aramadik ancak kiz kardesi aramızi yapacagina bu kiz seni bunaltip üzüyor demis ertesi gun bulustigumuzda israrim uzerine soyledi.birde resim cekilip abisiyle facebookta baslik olarak pampisimle 14 subat keyfi yazmis. Biz ertesi gun.nisanlimla buluşup sorunumuzu cozduk oda uzuldugumun farkina vardi bende kardesinin böyle yapmasina üzüldüm dedim kardeşini arayarak faceboktaki o resmi ve yazıyı kaldirttirdi Kiz simdi kesin arkamdan konusmustur.
Bende iyi olanindanim, peki bu kötü gorumceler kim?hepsini kaynar kazana atmalı
(1 dk şaka yaptım bende görümceyimama iyi olanındanım yani )
Sanırım birisi benimBende iyi olanindanim, peki bu kötü gorumceler kim?
katılıyorumKeske umursamasaydiniz.Resmen kiskaniyor izlenimi verdiniz.
Gecmis olsun bol gorumceli dertli gunler sizi bekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?